Ένας οδηγός για αρχάριους για την εύρεση γυναικείων αρωμάτων μεγάλης διάρκειας

2
Ένας οδηγός για αρχάριους για την εύρεση γυναικείων αρωμάτων μεγάλης διάρκειας

Τα αρώματα αποτελούν κεντρικό στοιχείο του στυλ και της ταυτότητάς μας. Όλοι θέλουμε να μυρίζουμε όμορφα και ορισμένες μυρωδιές μας κολλάνε για μεγάλο χρονικό διάστημα και γίνονται σχεδόν σαν ένα άρωμα υπογραφής. Ωστόσο, αν θέλετε να αλλάξετε το άρωμά σας, τότε ίσως χρειαστεί να ξαναμάθετε μερικά πράγματα. Για παράδειγμα, πρέπει να γνωρίζετε τους διαφορετικούς τύπους νότες που σχετίζονται με τα αρώματα που σας αρέσουν. Ίσως σας αρέσει ένα συγκεκριμένο άρωμα απλώς και μόνο επειδή κάποιος άλλος σας είπε ότι του αρέσει. Λάβετε υπόψη τις παρακάτω συμβουλές όταν αγοράζετε το επόμενο άρωμα σας.

Επιλέξτε γυναικείο άρωμα με βάση το σκοπό

Τα αρώματα, όπως και τα ρούχα μπορούν να προορίζονται για συγκεκριμένες περιστάσεις. Έχετε ρούχα για παρέα στο σπίτι και άλλα για δουλειά ή ακόμα και για βραδινό ραντεβού. Το ίδιο συμβαίνει και με τα αρώματα, αφού το ίδιο άρωμα που εφαρμόζετε λίγο πριν τον ύπνο, δεν πρέπει να είναι το ίδιο που βάζετε όταν πηγαίνετε για μια βραδινή έξοδο με τα κορίτσια. Τα γυναικεία αρώματα σχεδιάζονται ανάλογα με τη χρήση και κατανοώντας τις νότες μπορείτε να μάθετε ποιο να επιλέξετε για κάθε εκδήλωση.

Πώς να ξεχωρίσετε διαφορετικές νότες

Τα περισσότερα γυναικεία αρώματα έχουν ξυλώδεις νότες ως νότα κορυφής. Η νότα κορυφής διαρκεί συνήθως έως και 4 ώρες και αντικαθίσταται από τις νότες βάσης. Οι νότες βάσης είναι πιο λεπτές αλλά διαρκούν περισσότερο και παραδείγματα νότες βάσης είναι τα εσπεριδοειδή, το γιασεμί και η λεβάντα. Οι νότες λεμονιού δεν διαρκούν τόσο πολύ, αλλά εξακολουθούν να έχουν την ίδια φρεσκάδα με τις νότες εσπεριδοειδών.

Μάθετε εάν παίρνετε Eau du Parfum, Κολωνία ή άρωμα

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τη διαφορά ανάμεσα στο άρωμα, το eau du άρωμα ή ακόμα και την κολόνια. Η διαφορά είναι ότι τα αρώματα έχουν περίπου 10-20% αρωματικά έλαια και αυτό τα κάνει πιο βαριά και διαρκούν περισσότερο σε σύγκριση με τις κολώνιες ή τα eau du parfumes που έχουν περίπου 2-4% αρωματικά έλαια. Αυτό κάνει τα eau du parfums και τις κολώνιες να χρησιμεύουν ως πιτσιλιές σώματος ακόμα και όταν φοράτε το άρωμα σας ως το κύριο άρωμα.

Επιλογή γυναικείων αρωμάτων με βάση τη διάθεση

Τα αρώματα ενισχύουν τη διάθεσή μας και μπορούν να ανεβάσουν ή να αναζωογονήσουν τα συναισθήματά μας μόλις τα φορέσουμε. Επομένως, όταν αγοράζετε ένα άρωμα, είναι σημαντικό να επιλέγετε νότες που θα αναζωογονούν εύκολα και θα τις συνδυάζουν με πιο σύνθετες νότες που είναι πολυεπίπεδες. Ένας καλός τρόπος για να ξέρετε ποιο άρωμα να βάλετε είναι απλά να το μυρίσετε πριν βγείτε έξω. Το άρωμα που σε κάνει να νιώθεις υπέροχα πρέπει να είναι αυτό που θα βάλεις. Θα παρατηρήσετε ότι θα εναλλάσσεστε ανάμεσα στις επιλογές των αρωμάτων σας ανάλογα με το πώς αισθάνεστε.

συμπέρασμα

Είτε αγοράζετε ένα άρωμα για τον εαυτό σας είτε για κάποιον άλλο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την προσωπικότητα και το ατομικό στυλ. Βεβαιωθείτε ότι το άρωμα δεν «φωνάζει» ή δεν είναι πολύ δυνατό ώστε να υπερισχύουν οι άλλες μυρωδιές. Οι λοσιόν περιποίησης του δέρματός σας, τα σπρέι μαλλιών και άλλα προϊόντα ομορφιάς έχουν τις δικές τους μοναδικές μυρωδιές και επομένως όταν βάζετε άρωμα, φροντίστε να εφαρμόζετε μόνο στους παλμούς σας και όχι παντού στο σώμα σας.

Συνολικές προβολές: 5 ,

Schreibe einen Kommentar