Ένας οδηγός γνωριμιών για αρχάριους

0
Ένας οδηγός γνωριμιών για αρχάριους

Εάν είστε νέος στον κόσμο των γνωριμιών για single, αυτή η έξοδος με οδηγό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε. Θα μάθετε τι μπορεί να είναι μια νύφη που αγοράζει αλληλογραφία, πόσο κοστίζει και ποια είναι η καλύτερη χώρα για να βρείτε ένα καλύτερο μισό.

Οι νύφες που αγοράζουν αλληλογραφία είναι γυναίκες που μετακομίζουν σε άλλες χώρες για να συναντήσουν άνδρες. Μερικές φορές το κάνουν επειδή αναζητούν έναν καλύτερο τρόπο ζωής και έναν πολύ πιο ικανοποιητικό γάμο.

Τι είναι μια ταχυδρομική παραγγελία νέα νύφη;

Μια νύφη παραγγελίας είναι μια γυναίκα που κατάγεται από άλλη χώρα και αναζητά σύζυγο στις Ηνωμένες Πολιτείες ή ίσως αλλού. Η γυναίκα σας μπορεί να ενημερωθεί για διεθνείς ιστότοπους γνωριμιών και θα γνωρίσει το ατομικό της προφίλ.

Παρόλο που αυτή η μορφή αντιστοίχισης μπορεί να μην είναι νέα, έχει γίνει https://belovedbrides.com/iceland-brides/ όλο και πιο δημοφιλής στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους πιθανούς κινδύνους του και να λάβετε διαδικασίες για να προφυλαχθείτε από απατεώνες.

Πολλές χώρες έχουν νόμους που ρυθμίζουν τον κλάδο, και σε αυτόν περιλαμβάνονται ο Νόμος για τη Βία κατά των Γυναικών όλων των ηλικιών (VAWA) και ο Νόμος για τους Κανόνες Διεθνούς Διαμεσολαβητή Γάμου (IMBRA). Απαιτούν από τις νύφες να παραδίδουν παραγγελίες για να παρέχουν σε όλους τους άνδρες πληροφορίες για τα δικά τους οικονομικά, το πιστωτικό αποτέλεσμα, το ποινικό μητρώο και τον αριθμό των προηγούμενων γάμων και των παιδιών τους.

Επιπλέον, οι αξιόπιστες υπηρεσίες νύφης υποβολής παραγγελίας προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων κάθε φορά που δεν είστε ικανοποιημένοι με την εμπειρία σας. Έχουν επίσης μια ποικιλία εργαλείων για να σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε με τον πιθανό σύζυγό σας, όπως ζωντανή συνομιλία και διαδικτυακή συνομιλία μέσω βίντεο.

Κόστος νύφης αγοράς αλληλογραφίας

Το κόστος των μελλοντικών πουλιών αγοράς αλληλογραφίας εξαρτάται από πολλά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της χώρας καταγωγής μιας γυναίκας και των προτιμήσεων του τρόπου ζωής της. Ένα ξένο κορίτσι μπορεί να προτιμά ακριβά δώρα ή να απολαμβάνει έναν ηδονιστικό τρόπο ζωής, επομένως ένας άντρας θα πρέπει να μπορεί να ξοδέψει πολλά κιλά για αυτήν.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, απαιτείται premium συνδρομή για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες και τον εξοπλισμό επικοινωνίας σε έναν ιστότοπο διαδικτυακών γνωριμιών. Μπορεί επίσης να κάνει τη διαδικασία πιο αποτελεσματική και αποδοτική.

Τα έξοδα ταξιδιού και αναψυχής ενός άνδρα αποτελούν αναμφίβολα ένα σημαντικό στοιχείο του κόστους της νέας νύφης παραγγελίας μέσω ταχυδρομείου, επειδή η απόσταση μεταξύ δύο χωρών είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Ανάλογα με τον προορισμό της γυναίκας, μια αναφορά μετ‘ επιστροφής μπορεί να κυμαίνεται από 600 έως 1, τριακόσια $.

Οι διαφορετικές δαπάνες περιλαμβάνουν δείπνα και ψυχαγωγία, είδη και μαθήματα αγγλικών. Ο προϋπολογισμός ειδών ενός άνδρα μπορεί να κυμαίνεται από 50 δολάρια έως 5.000 δολάρια, σύμφωνα με τα οικονομικά του.

Απάτες για νύφες αγοράς αλληλογραφίας

Αν ψάχνετε να αποκτήσετε έναν ιστό για νύφη, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Υπάρχουν πολλές απάτες εκεί έξω και θα πρέπει να γνωρίζετε αυτά τα άτομα πριν ξεκινήσετε την αναζήτησή σας.

Οι νύφες με ταχυδρομική παραγγελία είναι γυναίκες που επιθυμούν να παντρευτούν ξένους άντρες και να χτίσουν μια ζωή στο εξωτερικό. Σίγουρα δεν θέλουν απελπισμένα να ανακαλύψουν έναν σύζυγο, αλλά θέλουν να αναζητήσουν αγάπη και να κάνουν οικογένεια.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι καλά μορφωμένοι και έχουν καλές δουλειές. Περιστατικά όπου έχουν παιδιά.

Πολλοί από αυτούς επιθυμούν να ζήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στον Καναδά, όπου μπορούν να έχουν μια πιο ικανοποιητική δουλειά και να αποκτήσουν νέα υπηκοότητα. Θέλουν επίσης να είναι ευτυχισμένοι με τις οικογένειές τους.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς περιέχουν πολλούς κανονισμούς που προστατεύουν τις ξένες φίλες ή συζύγους. Αυτές οι λειτουργίες αποτρέπουν ουσιαστικά οποιαδήποτε βία ή ίσως σεξουαλική ενόχληση εναντίον όλων αυτών.

Το καλύτερο έθνος για να βρει ένα καλύτερο μισό

Κάθε κύριος ονειρεύεται να βρει μια σύζυγο που θα είναι πιστή και υπέροχη. Σήμερα, είναι δυνατή η εκπλήρωση μιας γυναίκας παραγγελίας πλοίου σε σχεδόν οποιαδήποτε χώρα μέσω ιστοτόπων γνωριμιών.

Οι καλύτερες ξένες νύφες παραγγέλνουν μέσω ταχυδρομείου συνήθως έχουν καλή εκπαίδευση, ηθική σκληρή δουλειά και επιθυμία να έχουν μια καλύτερη ζωή. Είναι επίσης φιλικοί, ανοιχτόμυαλοι και έχουν μεγάλη εσωτερική δύναμη.

Είναι εξαιρετικά οικογενειακοί και αγαπούν τα παιδιά. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικά για άνδρες που θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια.

Οι κυρίες της Ουκρανίας, της Λευκορωσίας και της Ρωσίας είναι οι πολλές δημοφιλείς ιστοσελίδες γνωριμιών της Ανατολικής Δυτικής Ευρώπης λόγω του σεβασμού τους προς τους άνδρες. Είναι προσγειωμένοι, διασκεδάζουν και αγαπούν την ψυχαγωγία, αλλά κρατούν επίσης όλη τη δέσμευσή τους για την οικογένεια και το γάμο.

Schreibe einen Kommentar