Αίτημα μεταφοράς για προτάσεις YMCA of Metropolitan Detroit Bid#1-2023BR – YMCA of Metropolitan Detroit

2
Αίτημα μεταφοράς για προτάσεις YMCA of Metropolitan Detroit Bid#1-2023BR – YMCA of Metropolitan Detroit

Το YMCA of Metropolitan Detroit (YMCA) 1401 Broadway, Suite 3A, Detroit, MI 48226 ζητά Σφραγισμένη Αίτηση για προσφορές για ενοικιάσεις λεωφορείων ναύλωσης – Προσφορά #1-2023BR – για 7 υποκαταστήματα YMCA που βρίσκονται στην περιοχή Greater Detroit και στην περιοχή 1 YCA Oscoda, MI.

Λεπτομερές Πακέτο Προσφορών Διαθέσιμο στις 24 Φεβρουαρίου 2023

Το αίτημα για πακέτο προσφοράς και οι λεπτομερείς προδιαγραφές θα είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος στις 9:00 π.μ., 24 Φεβρουαρίου 2023, στέλνοντας email στο [email protected].

Η μεταφορά με λεωφορείο με τσάρτερ είναι κυρίως για τα καλοκαιρινά μας προγράμματα, τα οποία ξεκινούν στις αρχές Ιουνίου έως τα τέλη Αυγούστου, καθώς και τα προγραμματισμένα προγράμματα καθημερινών/σαββατοκύριακων καθ‘ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Τα λεωφορεία θα μεταφέρουν παιδιά όλων των ηλικιών και ενήλικες συνοδούς σε διάφορες τοποθεσίες στην ευρύτερη περιοχή του Ντιτρόιτ. Ο αριθμός των επιβατών που μεταφέρονται θα διαφέρει από τοποθεσία σε τοποθεσία και από μέρα σε μέρα.

Όλες οι προσφορές λήγουν το αργότερο έως τις 3:00 μ.μ., 17 Μαρτίου 2023

Οι προσφορές λήγουν το αργότερο στις 3:00 μ.μ., 17 Μαρτίου 2023, οπότε η Αίτηση για Προσφορές θα ανοιχτεί και θα διαβαστεί ιδιωτικά. Περισσότερες λεπτομέρειες περιλαμβάνονται στο πακέτο προσφοράς. Η YMCA διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιοδήποτε/ή όλα τα Αιτήματα για Προσφορές, να αποδεχτεί οποιοδήποτε Αίτημα για Προσφορές που κρίνεται πιο συμφέρουσα για το YMCA και να παραιτηθεί από τυχόν ανεπίσημες διαδικασίες υποβολής προσφορών.

Schreibe einen Kommentar