Αναδιάρθρωση περιοχών διαχειριστών | Peralta Colleges Peralta Colleges

5
Αναδιάρθρωση περιοχών διαχειριστών |  Peralta Colleges Peralta Colleges

9 Φεβρουαρίου 2022

Κάθε δέκα χρόνια, οι τοπικές κυβερνήσεις χρησιμοποιούν νέα δεδομένα απογραφής για να σχεδιάσουν εκ νέου τις γραμμές της περιφέρειάς τους για να αντικατοπτρίσουν πώς έχουν αλλάξει οι τοπικοί πληθυσμοί. Για την Peralta Community College District, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επαναξιολογήσουμε τα όρια των επτά περιοχών από τις οποίες υπηρετεί το Διοικητικό Συμβούλιο μας. Η αναδιανομή καθορίζει ποιες γειτονιές και κοινότητες ομαδοποιούνται σε μια περιφέρεια για σκοπούς εκλογής διαχειριστή.

Αναδιάταξη της τρέχουσας εναέριας προβολής PCCD
Το Διοικητικό Συμβούλιο αναζητά στοιχεία για την επιλογή του επόμενου χάρτη περιφέρειας για το Διοικητικό μας Συμβούλιο. Έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε με το Διοικητικό Συμβούλιο πώς πιστεύετε ότι πρέπει να χαράσσονται τα όρια της περιφέρειας για να αντιπροσωπεύουν καλύτερα την κοινότητά σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Royl Roberts, Ειδικό Βοηθό του Καγκελαρίου/Αρχηγού του Επιτελείου (προσωρινά), στο [email protected] ή στο 510-466-7204 για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της διαδικασίας. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνημμένη φόρμα για να στείλετε email τις προτάσεις σας στον Chief Roberts.
Αναδιανομή σχεδίου χάρτη PCCD 2022
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιεί δημόσιες ακροάσεις για να λάβει δημόσια στοιχεία σχετικά με το πού πρέπει να χαράσσονται οι γραμμές της περιοχής. Η πρώτη δημόσια ακρόαση πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2022 κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Ως μέρος αυτής της ακρόασης, ο κ. Andrew Westall της BEAR Demographs & Research έδωσε μια επισκόπηση της διαδικασίας αναδιανομής που μπορείτε να δείτε στο YouTube εδώ. Οι διαφάνειες που παρουσιάζονται είναι δημοσιεύτηκε εδώ.

Αρχειοθετήθηκε με: Χωρίς κατηγορία

Μπορείτε: να δείτε την προηγούμενη ανάρτηση, να δείτε την επόμενη ανάρτηση ή να δείτε όλες τις αναρτήσεις.

Schreibe einen Kommentar