Ανακαινισμένο 1902 Κυκλοφορεί το Butcher Boy

0
Ανακαινισμένο 1902 Κυκλοφορεί το Butcher Boy

Ο χασάπης ένας περιφερειακός θησαυρός

Το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο εγκαινιάζεται το 1902 χασάπης Να πλεύσετε και να εμφανιστείτε σε περιφερειακές δραστηριότητες γιοτ

SAN DIEGO, CA – Το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο, το μη κερδοσκοπικό μουσείο 501c3 που απολαμβάνει διεθνή φήμη για την αριστεία στην αποκατάσταση, συντήρηση και λειτουργία ιστορικών σκαφών, συμπεριλαμβανομένου του παλαιότερου ενεργού ιστιοφόρου στον κόσμο, Αστέρι της Ινδίας έχει ολοκληρώσει την αποκατάσταση του 1902 χασάπης ιστιοφόρο. χασάπης του ανατέθηκε το 1902 να είναι το πιο γρήγορο σκάφος στο νερό, γιατί έπρεπε να είναι. Κατασκευασμένη για να παρέχει νέες προμήθειες στα μεγάλα πλοία που δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον κόλπο του Σαν Ντιέγκο, δεν θα ήταν οικονομική εκτός και αν μπορούσε να κάνει γρήγορες διαδρομές για τον καιρό από την προκυμαία στο κέντρο της πόλης μέχρι το Coronado Rhodes. Από το λιτό ξεκίνημά της, χασάπης προοριζόταν να γίνει ένας διακεκριμένος θρύλος του Σαν Ντιέγκο, τόσο ως το παλαιότερο σκάφος εργασίας της περιοχής όσο και ως το παλαιότερο γιοτ – ο συμβολικός πρόγονος σχεδόν όλων των σκαφών που βλέπονται τώρα ανά πάσα στιγμή στον κόλπο του Σαν Ντιέγκο.

ο χασάπης Το έργο αποκατάστασης οργανώθηκε για να επιστρέψει το σκάφος στην αρχική του κατάσταση και πραγματοποιήθηκε ως δημόσια έκθεση και εκπαιδευτικό έργο στο Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο, στο πρώην εργοτάξιο του Σαν Σαλβαδόρ, στην ισπανική απόβαση.

Σύμφωνα με τον Raymond Ashley, Ph.D., KCI, Πρόεδρο/Διευθύνων Σύμβουλος του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο, «χασάπης θα ξαναβγεί στον κόλπο του Σαν Ντιέγκο, τόσο όμορφη και ζωηρή όσο την ημέρα που λανσαρίστηκε πριν από σχεδόν 100 χρόνια, έτοιμη να εφοδιαστεί με λίγο από το παρελθόν και να μεταφέρει τους ναυτικούς πίσω στις ρίζες μας. χασάπης, που αρχικά τέθηκε σε λειτουργία το 1902, και κατασκευάστηκε για πρώτη φορά ως σκάφος εργασίας και γιοτ, είναι το παλαιότερο τοπικά κατασκευασμένο παράδειγμα από τα δύο.“ ο χασάπης Το έργο αποκατάστασης κατέστη δυνατό με γενναιόδωρες δωρεές και υποστήριξη από το Ίδρυμα Ellen Browning Scripps, Lynne J. Eddy, Bob and Marion Wilson, John and Nancy Todd, Russell Thomas και την Ancient Mariner Sailing Society.

Πρόγραμμα έκθεσης του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο για χασάπης περιλαμβάνει μια ιδιωτική έκθεση για τα μέλη στις τελετές Opening Yacht Club στο San Diego Yacht Club στις 24 Απριλίου, στο Southwestern Yacht Club στις 15 Μαΐου και στο Coronado Yacht Club, στις 29 Μαΐου. Το ντεμπούτο της περιλαμβάνει επίσης συμμετοχή σε περιφερειακούς αγώνες ιστιοπλοΐας στον κόλπο του Σαν Ντιέγκο, συμπεριλαμβανομένου του Ancient Mariner Sailing Society Χθες ρεγκάτα, 7 Μαΐου και ρεγκάτα Kettenburg 24-26 Ιουνίου και Lipton Cup, 27-29 Οκτωβρίου. Το κοινό μπορεί συχνά να βρει ένα καλό μέρος για να παρακολουθήσει αυτούς τους τοπικούς αγώνες στο Shelter Island, στο Harbour Island και στο κέντρο του San Diego κατά μήκος του embarcadero.

χασάπης βρισκόταν στην κατοχή του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο από το 1972 και παρόλο που έχει ωφεληθεί από μερικές ανακατασκευές και προσπάθειες σταθεροποίησής της, μέχρι το 2018 ήταν ξεκάθαρο ότι χρειαζόταν μια πλήρη αποκατάσταση διαφορετικά θα χανόταν να σαπίσει. Σε απάντηση στην έκκληση του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο να τη σώσει, η ναυτική κοινότητα συγκεντρώθηκε για να παράσχει τη χρηματοδότηση που απαιτείται για τα υλικά και μια ομάδα εθελοντών συγκεντρώθηκε υπό τη διεύθυνση του Peter Wilson, πρώην διευθυντή συντήρησης στο Ναυτικό Μουσείο. Τον Μάιο του 2018, μεταφέρθηκε από το λίκνο της έκθεσης στο Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο στο εργοτάξιο του Ισπανικού Landing όπου ξεκίνησε η αποκατάσταση.

Ο εθελοντής Steve Kessler εκτέλεσε το πρώτο καθήκον του να πάρει προσεκτικά τις γραμμές της και να τις διαμορφώσει έτσι ώστε να μπορούν να αναδημιουργηθούν με νέα υλικά. Τον Ιούνιο του 2019, το πλήρωμα των ξυλουργών ξεκίνησε το προσεκτικό έργο της αποσυναρμολόγησης μιας σανίδας κάθε φορά. Σιγά-σιγά και προσεκτικά, το πλήρωμα αποκατάστασης την πλαισίωνε ξανά, διατηρώντας την αρχική καρίνα, αλλά έπρεπε να αναδημιουργήσει σχεδόν οτιδήποτε άλλο, από την πλώρη μέχρι την πρύμνη.

Μέχρι τον Μάρτιο του 2019 το πλήρωμα εργασίας ήταν έτοιμο να τοποθετήσει σανίδες κύτους και έφερε τον ναυαγό Βινς Σαρντίνα για να βοηθήσει. Η τελευταία σανίδα «ουίσκι» στρώθηκε με μια μικρή γιορτή τον Σεπτέμβριο και το πλήρωμα άρχισε να δουλεύει στο κατάστρωμα, το βάψιμο και το fiber glass. Από τις αρχές του 2020, οι riggers εντάχθηκαν στην ομάδα για να τοποθετήσουν spars, hardware, γραμμές και καμβά ενώ ολοκληρώθηκε η βαφή, το βερνίκι και η στεγανοποίηση. Δυστυχώς, το κλείσιμο του Covid-19 το απαιτούσε Butcher Boy’s Απρίλιος 2020 η επανεκκίνηση θα αναβληθεί για σχεδόν δύο χρόνια. Κρατημένη με ρυμουλκούμενο και κρυφό, είναι τώρα έτοιμη να ξαναβγεί στο νερό.

Ο Δρ Ashley προσθέτει, «είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους εθελοντές που αποκατέστησαν χασάπης. Δεν θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε αυτήν την αποκατάσταση χωρίς τη δωρεά χρόνου και πάθους τους. Το πλήρωμα περιελάμβανε εθελοντές David Clark, Terry Goodbody, Robert Granoff, Bill Fisher, Chris Frost, Ken Houseman, John Kerley, John Kessler, John Martin, Mac McQuinn, Dan McNaughton, Barbara Ring, Jeff Saar, Eileen Stevenson, Tim Stephens, George Σάδερλαντ, Ριτς Θορπ, Κρεγκ Γουίσνερ, Τζιμ Γουίν, Μπομπ Γουίσνερ και Τζον Λέιτον, οι οποίοι κατέγραψαν φωτογραφία τη δουλειά των εθελοντών».

Ο χασάπης ένας περιφερειακός θησαυρός

Επισκέπτες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τα έργα αποκατάστασης του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο, ξεναγήσεις με αυτο-καθοδήγηση και επιστήμονες ιστορικού ή συναρπαστικές εμπειρίες, όπως οι καθημερινές κρουαζιέρες στον ιστορικό κόλπο στο ανακαινισμένο του 1914 Πιλότος και περιηγήσεις στον κόλπο ναυτικής ιστορίας το Σαββατοκύριακο με το ανακαινισμένο σκάφος PCF 816 Swift ή τις εμπειρίες ιστιοπλοΐας με ψηλό πλοίο στη σκούνα Καλιφορνέζος ή αντίγραφο γαλέρων του 16ου αιώνα Σαν Σαλβαδόρ μπορείτε να επισκεφτείτε το sdmaritime.org ή το περίπτερο εισιτηρίων του Μουσείου ανοιχτό καθημερινά 10:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.

Σχετικά με το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο
Η εμπειρία του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο περιλαμβάνει είσοδο σε μια συλλογή παγκόσμιας κλάσης ιστορικών ιστιοπλοϊκών πλοίων, ατμοκίνητων σκαφών και υποβρυχίων, που το καθένα προσφέρει ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά εκθέματα. Το μη κερδοσκοπικό Μουσείο 501c3 απολαμβάνει διεθνή φήμη για την αριστεία στην αποκατάσταση, τη συντήρηση και τη λειτουργία ιστορικών σκαφών, συμπεριλαμβανομένου του παλαιότερου ενεργού ιστιοφόρου στον κόσμο, Αστέρι της Ινδίας. Το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του έθνους που προσφέρει ξεναγήσεις με ξεναγό, ομαδικές ξεναγήσεις, ναυλώσεις ψηλών πλοίων, δημόσιες εκδηλώσεις όλο το χρόνο, εκπαιδευτικά προγράμματα και έναν ξεχωριστό χώρο για εταιρικές/ιδιωτικές εκδηλώσεις. Το Μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά Αστέρι της Ινδίας Wharf at 1492 North Harbor Drive, San Diego, CA 92101-3309.

Schreibe einen Kommentar