Ανακοίνωση της Καγκελαρίου: Δεύτερη Φάση Αναβάθμισης PeopleSoft

2
Ανακοίνωση της Καγκελαρίου: Δεύτερη Φάση Αναβάθμισης PeopleSoft

Αγαπητή κοινότητα Peralta,

Καλά νέα…προχωράμε με το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού μας! Βρισκόμαστε σε εξέλιξη με τη Δεύτερη Φάση της Αναβάθμισης PeopleSoft για τον εκσυγχρονισμό της τεχνολογίας μας και τη βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών μας, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους φοιτητές, τους υπαλλήλους και τους πωλητές της Περιφέρειας.

Φόντο και πλαίσιο

Η πρώτη φάση ήταν η αναβάθμιση από την έκδοση PeopleSoft 9.0 στην 9.2 η οποία ολοκληρώθηκε πριν από ένα χρόνο. Η πρώτη φάση μετέφερε το εταιρικό μας σύστημα για τα οικονομικά, τους ανθρώπινους πόρους και τη διαχείριση δεδομένων σπουδαστών στο Oracle Cloud Infrastructure και πρόσθεσε τη συμβατότητα με φορητές συσκευές για το Campus Solutions (https://sa.peralta.edu), Ροές εργασιών Ανθρώπινου Δυναμικού και Οικονομικών. Ενίσχυσε επίσης τις ικανότητές μας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την ανάκτηση καταστροφών.

Η δεύτερη φάση αφορά τη βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών και περιλαμβάνει την προσθήκη νέων διαδικτυακών ροών εργασιών, ιδιαίτερα για τα οικονομικά και τους ανθρώπινους πόρους. Έχουμε θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο διαδικασίας με τη Huron για να διασφαλίσουμε ότι θα εκπληρώσουμε με επιτυχία τους στόχους μας.

Την Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε (μεταξύ άλλων) υποστήριξη Phase Two PeopleSoft από την Oracle και συμβουλευτική υποστήριξη για εκπαίδευση και διαχείριση έργων από την Huron. Θέλω να ευχαριστήσω τους Καταπιστευματοδόχους για τα σχόλιά τους, την εμπιστοσύνη τους και τη δέσμευσή τους να βελτιώσουν τα τεχνολογικά συστήματα και τις επιχειρηματικές ροές εργασίας της Peralta.

Μόλις ολοκληρωθεί η Φάση Δεύτερη, θα μεταβούμε στην Τρίτη Φάση, η οποία πρόκειται να επανεξετάσουμε και να βελτιώσουμε τη ροή εργασιών του Campus Solutions (για οικονομική βοήθεια, διαχείριση εγγραφής φοιτητών, προγραμματισμό διδασκαλίας και άλλα). Σημαντικές εργασίες για τις ροές εργασιών οικονομικής βοήθειας βρίσκονται σε εξέλιξη με το προσωπικό οικονομικής βοήθειας, το προσωπικό υπηρεσιών φοιτητών και τους συμβούλους Huron, και θα ολοκληρωθεί ως μέρος της Τρίτης Φάσης.

Νέα εργαλεία και ροές εργασίας

Το PeopleSoft Phase Two περιλαμβάνει συναρπαστικές βελτιώσεις ροής εργασίας για HR (https://hcm.peralta.edu):

  • Η έντυπη υποβολή των Αναφορών Άδειας Απουσίας (LAR) και των Φύλλων Χρονολογίου από υπαλλήλους θα μετατραπεί σε ηλεκτρονική υποβολή φύλλου χρόνου μέσω Αυτοεξυπηρέτηση εργαζομένων (ESS)
  • Η έγκριση του διαχειριστή των LAR που βασίζονται σε χαρτί και των Φύλλων Χρόνου θα μετατραπεί σε ηλεκτρονική έγκριση ώρας μέσω Manager Self Service (MSS)
  • Τα ePAF θα αντικατασταθούν από MSS
  • Το αίτημα αλλαγής κωδικού Combo θα ξεκινήσει μέσω MSS

Επιπλέον, αυτές οι βελτιώσεις ροής εργασιών για τα οικονομικά (https://fm.peralta.edu):

  • Διαχείριση Συμβάσεων θα αντικαταστήσει το σύστημα έγκρισης CTS/AdobeSign
  • Διαχείριση Εξόδων θα αντικαταστήσει τις επιστροφές σε έντυπη μορφή (π.χ. αποζημίωση ταξιδιού, έντυπο χιλιομέτρων)
  • Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων θα εφαρμοστεί για την παρακολούθηση και αναφορά σχετικά με τα „Πάγια στοιχεία ενεργητικού“

Χρονοδιάγραμμα

Προσδιορίσαμε προσωρινά την 18η Απριλίου 2022 ως την προγραμματισμένη ημερομηνία Go-Live για την κυκλοφορία των νέων λειτουργικών μονάδων Φάσης Δύο. Τους επόμενους δύο μήνες, οι νέες ενότητες θα υποβληθούν σε εκτεταμένες δοκιμές αποδοχής από τους χρήστες και όλοι οι εργαζόμενοι θα λάβουν εκπαίδευση για το πώς να χρησιμοποιούν τα νέα εργαλεία. Ο Huron θα μας βοηθήσει με εκπαιδευτικό υλικό και πόρους που θα συνεχιστούν για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία.

Θέλουμε να ολοκληρώσουμε υπενθυμίζοντας σε όλους ότι αυτό δεν είναι ένα τεχνολογικό έργο, είναι ένα έργο Peralta — ένα έργο Peralta κρίσιμο για τις επιχειρήσεις που προτείνεται από το FCMAT και απαιτείται από το ACCJC. Ναι, η τεχνολογία βρίσκεται στον πυρήνα, αλλά αυτές οι αναβαθμίσεις συνδυάζουν την τεχνολογία με τη διαδικασία και εξαρτώνται από τη συνεργασία μεταξύ της πληροφορικής και των ειδικών σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Οικονομικών, συμπεριλαμβανομένων των μισθοδοσίας, των αγορών και της λογιστικής, και όλων εμάς ως χρήστες του συστήματος. Για να είναι επιτυχές αυτό το έργο, όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για εκπαίδευση και υποστήριξη. Ελάτε μαζί μας καθώς εργαζόμαστε για τον εκσυγχρονισμό και τον εξορθολογισμό των επιχειρηματικών διαδικασιών μας που θα μας επιτρέψουν να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους μαθητές στην κοινότητά μας.

Τα καλύτερα,

Δρ. Jannett N. Jackson, προσωρινός καγκελάριος

Antoine Mehouelley, Chief Technology & Information Systems Officer

Filed under: Ανακοινώσεις, Peralta News. Με ετικέτα: ανακοίνωση, καγκελάριος, αναβάθμιση PeopleSoft

Μπορείτε: να δείτε την προηγούμενη ανάρτηση, να δείτε την επόμενη ανάρτηση ή να δείτε όλες τις αναρτήσεις.

Schreibe einen Kommentar