Ανοίγει η έκθεση New Model Gallery

1
Ανοίγει η έκθεση New Model Gallery

Μοντέλο Gallery

Το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο ανοίγει την Έκθεση Νέας Μοντέλας Γκαλερί

Γκαλερί μοντέλων πλοίων και παρακείμενος διάδρομος Βελτιώστε την εμπειρία των επισκεπτών

Χαρακτηριστικά Model Making Legends, Εξαιρετικές αναπαραστάσεις, Εικονογραφήσεις, Ναυτικές Καλές Τέχνες

ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ, Καλιφόρνια – Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο, που λειτουργεί ως η κοινοτική μνήμη της ναυτικής μας εμπειρίας συλλέγοντας, διατηρώντας και παρουσιάζοντας την πλούσια ναυτική μας κληρονομιά και τις ιστορικές μας συνδέσεις με τον κόσμο του Ειρηνικού, ανακοινώνει τα εγκαίνια της νεότερης έκθεσής τους, The Maritime Museum of San Diego Model Gallery: Γιορτάζοντας την τέχνη του μοντέλουπου βρίσκεται σε ένα προσφάτως δημιουργημένο παράρτημα επισκεπτών στο πίσω μέρος του ατμοπλοϊκού πλοίου της βικτωριανής εποχής του 1898 Μπέρκλεϋ. Με εκατοντάδες μοντέλα να εκτίθενται πλέον σε όλους τους χώρους των σκαφών του, το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο έχει αναμφισβήτητα γίνει μια από τις κορυφαίες τοποθεσίες για προβολή και εκτίμηση μοντέλων πλοίων στη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τον Raymond Ashley, Ph.D., KCI, Πρόεδρο/Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο, «Τυπικά μοντέλα έχουν χρησιμοποιηθεί στα εκθέματα του μουσείου για να επεξεργαστούν ή να παραδειγματίσουν ένα συγκεκριμένο θέμα ή αφήγηση, όπως το Χαρτογράφηση της Θάλασσαςή Ναυτικό του Σαν Ντιέγκο οθόνες. Το νέο παρακείμενο Μοντέλο Gallery Ο διάδρομος ξεφεύγει από αυτό επειδή είναι πρωτίστως μια γιορτή της τέχνης της κατασκευής μοντέλων αντί να συνδέεται με κάποια συγκεκριμένη ιστορία. Τα μοντέλα χρησιμεύουν τόσο ως τρισδιάστατες απεικονίσεις στις αφηγήσεις που λέγονται τόσο μέσω της συλλογής ιστορικών σκαφών του Μουσείου όσο και στις εκθεσιακές γκαλερί που προσθέτουν ζωή και βάθος στις ιστορίες τους και επίσης ως εορτασμοί της ναυτικής τέχνης από μόνες τους».

Ο Δρ Ashley μοιράζεται πώς το νέο Μοντέλο Gallery έγινε. «Παρά τα περιστασιακά κλεισίματα και τα επαναλειτουργία τους τελευταίους 18 μήνες και τη μείωση του προσωπικού, μια πτυχή της ζωής των μουσείων συνεχίστηκε σχεδόν αμείωτη κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Η διαρκής επιθυμία από την πλευρά του ευρύτερου κοινού, των εταίρων της κοινότητας και των μελών του Μουσείου επικράτησε. Είδαμε συνεχή υποστήριξη για την αποστολή του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο μέσω της δωρεάς βιβλίων, αντικειμένων και εγγράφων. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο αριθμός των σημαντικών δωρεών μοντέλων πλοίων ποιότητας μουσείου. Αυτά τώρα κοσμούν το νέο μας Μοντέλο Gallery εκθεσιακός χώρος στο ferryboat Μπέρκλεϋ που χρησιμοποιεί μοντέλα ως παραδείγματα καλών τεχνών και ως ελκυστικές απεικονίσεις της κοινής μας ναυτικής κληρονομιάς». Το νέο Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο Μοντέλο Gallery κατέστη δυνατή χάρη στην υποστήριξη της Jennie και του Michael Hite και ενός στόλου γενναιόδωρων δωρητών και εθελοντών.

ο Μοντέλο Gallery Η έκθεση περιλαμβάνεται με γενική είσοδο. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο περίπτερο εισιτηρίων του Μουσείου ή Σε σύνδεση.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το Μοντέλο Gallery σελίδα εκθεμάτων.

Βρίσκεται στο Αστέρι της Ινδίας Το Wharf, το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο βρίσκεται στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο, στο βόρειο εμπάρκαντρο, στη διεύθυνση 1492 N. Harbor Drive, San Diego, CA 92101-3309.

Σχετικά με το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο
Η εμπειρία του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο περιλαμβάνει είσοδο σε μια παγκόσμιας κλάσης συλλογή ιστορικών ιστιοπλοϊκών πλοίων, ατμοκίνητων σκαφών και υποβρυχίων, με το καθένα να προσφέρει ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά εκθέματα. Το μη κερδοσκοπικό Μουσείο 501c3 απολαμβάνει διεθνή φήμη για την αριστεία στην αποκατάσταση, τη συντήρηση και τη λειτουργία ιστορικών σκαφών, συμπεριλαμβανομένου του παλαιότερου ενεργού ιστιοφόρου στον κόσμο, Αστέρι της Ινδίας. Το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του έθνους που προσφέρει ξεναγήσεις με ξεναγήσεις, ομαδικές ξεναγήσεις, ναυλώσεις ψηλών πλοίων, δημόσιες εκδηλώσεις όλο το χρόνο, εκπαιδευτικά προγράμματα και έναν ξεχωριστό χώρο για εταιρικές/ιδιωτικές εκδηλώσεις. Το Μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά Αστέρι της Ινδίας Wharf at 1492 North Harbor Drive, San Diego, CA 92101-3309.

Schreibe einen Kommentar