Απλές & Γλυκές παραδόσεις του σχολείου που μπορείτε να ξεκινήσετε φέτος

0
Απλές & Γλυκές παραδόσεις του σχολείου που μπορείτε να ξεκινήσετε φέτος

Αυτά τα 5 νόημα και γλυκό τέλος των σχολικών παραδόσεων είναι αρκετά απλά για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή και θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη μετάβαση από τη σχολική χρονιά στο καλοκαίρι ουσιαστική και ιδιαίτερη για την οικογένειά σας.

Τέλος Σχολικών Παραδόσεων

Η σχολική χρονιά ολοκληρώνεται γρήγορα για πολλούς τις επόμενες εβδομάδες. Τις τελευταίες εβδομάδες του Μαΐου αισθάνεστε πάντα τόσο τρελές και συντριπτικές με όλες τις διαφορετικές σχολικές παραδόσεις και δραστηριότητες από το τέλος του σχολείου, το σόου ταλέντων, την εκτίμηση των δασκάλων, τις αποφοιτήσεις και τις τελετές βραβείων.

Όλα είναι διασκεδαστικά αλλά είναι και λίγο γλυκόπικρα επίσης.

Είναι μια υπενθύμιση που το παιδί σας είναι ένα χρόνο μεγαλύτερο και δεν θα είναι ποτέ ξανά σε αυτήν την τρέχουσα τάξη.

Το να αποχαιρετήσεις αγαπημένους δασκάλους και να έχεις φίλους στην ίδια τάξη μπορεί να είναι λυπηρό, αλλά η άφιξη του καλοκαιριού είναι συναρπαστική… και δεν ξέρω για σένα, αλλά πάντα ενθουσιάζομαι με μια νέα σχολική χρονιά πριν καν τελειώσει η παλιά! ?

Το καλοκαίρι είναι γεμάτο με μεγάλες μέρες στην πισίνα, διακοπές, πολλές ημερομηνίες παιχνιδιού, αδόμητο χρόνο και πολλές ευκαιρίες για ιδιαίτερες αναμνήσεις και παραδόσεις.

ΑΛΛΑ προτού κλείσετε την πόρτα για τη σχολική χρονιά, το τέλος της σχολικής χρονιάς είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να δημιουργήσετε ιδιαίτερες αναμνήσεις και να συμμετάσχετε σε γλυκές παραδόσεις.

Ενώ προσωπικά αγαπώ οικογενειακές παραδόσεις και τελετουργίεςμια γρήγορη αναζήτηση στο Pinterest θα αποφέρει τόνους παραδόσεων στο τέλος του σχολείου.

Ο προγραμματισμός για ένα σκόπιμα καλοκαίρι είναι μια μεγάλη επένδυση στην οικογένειά σας.  Χρησιμοποιήστε αυτήν την καλοκαιρινή λίστα για να σκεφτείτε και να δημιουργήσετε μια λίστα με δραστηριότητες που θα ήθελε η οικογένειά σας να ολοκληρώσει μαζί ως οικογένεια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μπορεί να είναι συντριπτικό και μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι χάνετε, ειδικά αν δεν έχετε κάνει αυτές τις παραδόσεις από την αρχή του Νηπιαγωγείου.

Για να παραμείνουν τα πράγματα γλυκά και απλά, αυτές οι παραδόσεις στο τέλος του σχολείου είναι αρκετά απλές για να ξεκινήσουν κάθε χρόνο και δεν θα σας κάνουν να νιώσετε ότι χάσατε ή ότι έχετε καθυστερήσει πολύ.

5 απλές και γλυκές παραδόσεις στο τέλος του σχολείου που μπορείτε να ξεκινήσετε φέτος

Βγείτε έξω για μια ειδική απόλαυση

Τα τελευταία χρόνια, ένα απόγευμα της τελευταίας εβδομάδας του σχολείου, παίρνω τα παιδιά και αντί να πάω σπίτι για τη συνηθισμένη απογευματινή μας ρουτίνα, κατευθύνομαι στο τοπικό παγωμένο μέρος της κρέμας.

Τα παιδιά το περιμένουν με ανυπομονησία για μήνες!

Κάθε μέρα ξεκινώντας τον τελευταίο μήνα του σχολείου, ρωτούν αν ΣΗΜΕΡΑ είναι η μέρα το πρωί στο πρωινό. Συνεχίζω να σηκώνω τους ώμους μου και να λέω „Σύντομα!“ ?

Ειλικρινά δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή παράδοση για εμάς.

Απλώς διαλέγω ένα απόγευμα που ξέρω ότι είναι δωρεάν και ανοιχτό, εξοικονομώ μερικά κουπόνια ή επιστροφή μετρητών από την Rakuten ή αποθηκεύστε μερικά Swagbucks για μετρητά Paypal για να γίνει το κέρασμα δωρεάν ή λιτό.

Αφήνω τα παιδιά να πάρουν δύο μεζούρες και ό,τι γαρνιτούρα θέλουν (Γιατί στα παιδιά αρέσει να βάζουν ξινά σκουλήκια στο παγωτό;;!) ?

Εκείνη την αγαπημένη μέρα, μόλις μπουν όλοι στο βαν μετά την παραλαβή, πάντα λέω… «Μαντέψτε τι είναι σήμερα;… Είναι μέρα παγωτού!» ένακαι ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΕΝΟΙ γιατί ανυπομονούσαν για αυτό το κέρασμα όλο το χρόνο.

Παίρνουμε τα παγωτά μας και καθόμαστε.

Τώρα που τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα, μπορώ να τους κάνω στοχαστικές ερωτήσεις σχετικά με τη σχολική χρονιά, ώστε η συζήτησή μας να επικεντρωθεί στον προβληματισμό για ένα ολοκληρωμένο επίπεδο τάξης.

Γιορτάζουμε, αναπολούμε, τρώμε παγωτό μαζί. Είναι ένα τόσο ξεχωριστό απόγευμα και η αγαπημένη μας οικογενειακή παράδοση στο τέλος του σχολείου.

Πάρε μία φωτογραφία

Οι περισσότερες αναζητήσεις στο τέλος της σχολικής παράδοσης στο Pinterest θα σας πουν να τραβήξετε μια φωτογραφία του παιδιού σας φορώντας ένα μεγάλο πουκάμισο με το έτος αποφοίτησής του. Καθώς περνούν τα χρόνια, το παιδί σας θα μεγαλώνει στο πουκάμισο.

Μην βιαστείτε την εποχή, αντίθετα επιβραδύνετε και απολαύστε το καλοκαίρι.  Αγκαλιάστε το χάος και την εξάντληση και απολαύστε τα παιδιά σας.  Δεν χρειάζεται να είναι ένα μαγικό καλοκαίρι, αγαπήστε τις ατελώς τέλειες στιγμές και απολαύστε τις αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για μια ζωή.

Αυτό είναι γλυκό, και ειλικρινά θα ήθελα να το είχα σκεφτεί, αλλά αν είστε σαν εμένα και είναι λίγο πολύ αργά για να ξεκινήσετε τη συγκεκριμένη παράδοση, ποτέ δεν είναι αργά για να βγάλεις μια φωτογραφία.

Τραβήξτε τους μια φωτογραφία το πρωί της τελευταίας τους μέρας στο σχολείο.

Τραβήξτε τους μια φωτογραφία με τον δάσκαλό τους για τελευταία φορά.

Τραβήξτε τους μια φωτογραφία με την τρέχουσα ομάδα φίλων τους.

Εάν αποφοιτούν ή μετακομίζουν σε νέο σχολείο (Γυμνάσιο από το δημοτικό για παράδειγμα) τραβήξτε μια φωτογραφία μπροστά στο κτίριο ή με τον διευθυντή τους.

Βγάλτε μια φωτογραφία εσάς και το παιδί σας.

Δεν χρειάζεται να είναι ένα φανταχτερό share ή μια εικόνα που αξίζει το Instagram.

Απλώς μια απλή φωτογραφία για να καταγράψετε το επίτευγμα ενός ακόμη τέλους χρονιάς είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος για να θυμηθείτε το κλείσιμο του κεφαλαίου.

Υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία επεξεργασίας (PicMonkey ή Canva είναι αυτό που χρησιμοποιώ και αγαπώ) όπου θα μπορούσατε πάντα να επιστρέψετε και να προσθέσετε μια επικάλυψη κειμένου σε κάθε φωτογραφία του τέλους του σχολικού έτους για να πείτε «Τελευταία μέρα του _____ (τρεχων επίπεδο)ή ακόμη και «Μελλοντικός απόφοιτος του ____ (Έτος αποφοίτησης)

Αν είστε φανταχτεροί, θα μπορούσατε ακόμη και να βάλετε το παιδί σας να σταθεί στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου τράβηξε τη φωτογραφία της πρώτης μέρας στο σχολείο. ?

Η λήψη μιας απλής φωτογραφίας είναι ένα τόσο απλό τέλος της σχολικής παράδοσης, αλλά θα λατρεύετε για τα επόμενα χρόνια.

Γράψτε ένα γράμμα στο παιδί σας

Είμαι μεγάλος θαυμαστής του κρατώντας ένα ημερολόγιο μνήμης για να γράφετε τακτικά γράμματα στα παιδιά σας οπότε η σύνταξη μιας επιστολής για το τέλος του σχολείου φαίνεται κατάλληλη.

Στη δική σας επιστολή, μπορείτε να γράψετε για τις αλλαγές και την ανάπτυξη που έχετε δει κατά τη διάρκεια του έτους.

Τι διέπρεψαν, τι πάλεψαν αλλά ξεπέρασαν, τι επέμειναν, πόσο περήφανοι για τις επιλογές που έκαναν, ιδιαίτερες αναμνήσεις που έχετε από τη σχολική τους χρονιά, ακόμα και προσευχές ή στίχους της Γραφής που θέλετε να θυμούνται.

Θέλετε να επιβραδύνετε το χρόνο και να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σε ένα μοναδικό αναμνηστικό που θα λατρεύει η οικογένειά σας για τα επόμενα χρόνια;  Ένα ημερολόγιο οικογενειακών παραδόσεων είναι σαν ένα άλμπουμ φωτογραφιών γεμάτο με πολύτιμες αναμνήσεις, αλλά αντί να είναι γεμάτο με φωτογραφίες και φωτογραφίες, είναι γεμάτο λέξεις και είναι τόσο απλό να το ξεκινήσεις και να το συντηρήσεις!

Αφού γράψετε το γράμμα, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο ημερολόγιο μνήμης ή σε ένα κουτί με αναμνηστικά από τη σχολική τους χρονιά. Με αυτόν τον τρόπο, όταν μεγαλώσουν, θα έχουν μια ολόκληρη συλλογή από γράμματα και λέξεις γραμμένες από εσάς σε αυτούς.

Εάν είναι μεγαλύτεροι, μπορείτε να τους «ταχυδρομήσετε» την επιστολή. Σε ποιον δεν αρέσει να λαμβάνει αλληλογραφία σαλιγκαριού;

Δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλη παραγωγή γι‘ αυτό, απλώς αφήστε τους να το διαβάσουν μόνοι τους για να το επεξεργαστούν.

Αυτή είναι μια παράδοση στο τέλος της χρονιάς που θα σημαίνει γι‘ αυτούς περισσότερα από ό,τι μπορεί να ξέρετε ποτέ.

Δώστε μια Νέα Γραφή στο παιδί σας

Έχει ξεπεράσει το παιδί σας τη Βίβλο των παιδιών του;

Είναι έτοιμοι για την πρώτη τους Βίβλο;

Θέλετε να τους στείλετε στο κολέγιο με μελέτη της Βίβλου;

Το τέλος του σχολείου είναι η τέλεια στιγμή για να τους χαρίσετε μια ολοκαίνουργια Βίβλο!

Μπορείτε ακόμη να γράψετε μια ειδική νότα μέσα ή να βάλετε το όνομά τους χαραγμένο σε ένα δερμάτινο εξώφυλλο.

Όταν ο γιος μου τελείωσε το νηπιαγωγείο, του δώσαμε ένα δερματόδετη παιδική Βίβλος πλήρης με έγχρωμες καρτέλες ευρετηρίου ώστε να μπορεί να αρχίσει να μαθαίνει να πλοηγείται μόνος του στις σελίδες της Γραφής.

Το ίδιο θα κάνουμε για κάθε παιδί μας όταν τελειώσει το Νηπιαγωγείο.

Όταν αποφοιτήσουν όλοι από το δημοτικό και περάσουν στο γυμνάσιο ή στο γυμνάσιο, θα αντικαταστήσουμε την Αγία Γραφή των παιδιών με α μελέτη της Αγίας Γραφής σχεδιασμένη για εφήβους.

Αυτή είναι μια ιδιαίτερη παράδοση στο τέλος του σχολείου που ανυπομονώ!

Φτιάξτε μια καλοκαιρινή τσάντα

Μια άλλη διασκεδαστική ιδέα που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια είναι να τους καλωσορίσουμε στο σπίτι από το σχολείο την τελευταία μέρα με μια καλοκαιρινή τσάντα γεμάτη με είδη «καλοκαιρινής επιβίωσης»… πρακτικά και διασκεδαστικά πράγματα που θα χρειαστούν όλο το καλοκαίρι.

Ως μπόνους, η τσάντα μπορεί να διπλασιαστεί και σαν τσάντα βιβλίου που παίρνουν στη βιβλιοθήκη για να γεμίσουν με βιβλία για ανάγνωση όλο το καλοκαίρι!

Τι διασκεδαστική παράδοση στο τέλος του σχολείου για να επιστρέφετε στο σπίτι κάθε χρόνο;

Αναζητάτε μερικές διασκεδαστικές, φιλικές προς την οικογένεια, δωρεάν και φθηνές καλοκαιρινές δραστηριότητες που θα απολαύσει όλη η οικογένειά σας;  Δείτε αυτή τη λίστα και αξιοποιήστε στο έπακρο τις καλοκαιρινές σας μέρες!

Ορισμένα στοιχεία μπορεί να περιλαμβάνουν:

Οι ιδέες είναι ατελείωτες! Μπορείτε επίσης να τα κάνετε κατάλληλα για την ηλικία. Ακόμη και οι έφηβοι λατρεύουν να λαμβάνουν αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλο το καλοκαίρι.

Για να το διατηρήσω λιτό, σαρώνω συχνά το Target Dollar Spot και το χρησιμοποιώ Δωροκάρτες Amazon που κερδίζω από το Swagbucks.

Φροντίζω επίσης ότι κάθε αντικείμενο στην καλοκαιρινή τους τσάντα διασκέδασης είναι κάτι πρακτικό και ξέρω ότι θα το χρησιμοποιήσουν και θα το λατρέψουν… γιατί ποιος θέλει επιπλέον ακαταστασία;

Γράψτε τη λίστα με τον κάδο σας

Το καλοκαίρι είναι μια καλή ισορροπία ανάμεσα σε πολλές διασκεδαστικές καλοκαιρινές δραστηριότητες, ημερήσιες κατασκηνώσεις, διακοπές ή τοπικά φεστιβάλ με μέρες αναψυχής στο σπίτι ή χαλάρωση δίπλα στην πισίνα.

Όλοι έχουμε καλές προθέσεις, αλλά αν δεν κάνουμε ένα σχέδιο, μερικά από αυτά τα πράγματα δεν θα συμβούν.

Εδώ είναι που εποχιακές λίστες κάδου Πέρασε Μέσα!

Κεφάλι εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη πόρων CHK σε αυτές τις ΔΩΡΕΑΝ λίστες κάδου καθώς και όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα για λήψη που είναι διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη πόρων!

Το βράδυ της τελευταίας μέρας του σχολείου, μας αρέσει να καθίσουμε και να μοιραστούν όλοι 2-3 πράγματα που θα ήθελαν να κάνουν αυτό το καλοκαίρι.

Τα προσθέτουμε στη λίστα κουβάδων και, στη συνέχεια, προσθέτουμε τα πράγματα που έχουμε ήδη προγραμματίσει, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν συγκεκριμένες διακοπές, VBS στην εκκλησία, ημερήσιες κατασκηνώσεις, μαθήματα ή εκδηλώσεις.

Γράψτε τα όλα στη λίστα κουβάδων και στη συνέχεια τοποθετήστε τα στο ψυγείο ή σε άλλο μέρος που είναι ορατό σε όλους. Στη συνέχεια, στην πραγματικότητα, γράψτε μερικές από αυτές τις δραστηριότητες στο ημερολόγιο, ώστε να έχετε ένα σχέδιο για το πότε και πώς θα γίνουν.

Βεβαιωθείτε ότι κάθε μέλος της οικογένειας έχει προγραμματίσει τουλάχιστον 1-2 από τα αγαπημένα του αντικείμενα στο ημερολόγιο, ώστε όλοι να αισθάνονται ότι περιλαμβάνονται. Αυτή η παράδοση στο τέλος του σχολείου μας βοηθά να προετοιμαστούμε για ένα σκόπιμα καλοκαίρι!

Παραδόσεις λήξης σχολικής χρονιάς

Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι ιδέες για το τέλος της σχολικής παράδοσης θα βοηθήσουν να γίνει η μετάβαση από τη σχολική χρονιά στο καλοκαίρι ουσιαστική και ιδιαίτερη για την οικογένειά σας.

Ποιο απλό και γλυκό τέλος των σχολικών παραδόσεων κάνει η οικογένειά σας για να τιμήσει το τέλος της σεζόν;

Schreibe einen Kommentar