Αυτοπρογραμματισμός συνέντευξης εργασίας με το ApplicantStack – payrollservers.info

1

λογισμικό προγραμματισμού συνεντεύξεων για δουλειά South Jordan

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων γνωρίζουν ότι πολλά εργαλεία πρόσληψης φαίνεται να χρειάζονται FOREVER όταν τα κάνετε χειροκίνητα. Το καλό λογισμικό παρακολούθησης αιτούντων εκσυγχρονίζει τις λειτουργίες πρόσληψης.

Τι σημαίνει για εσάς η αυτοματοποίηση προσλήψεων;

Θα έχετε λιγότερα χαρτιά. Και πολύ λιγότερη απογοήτευση.

Θα γεμίσετε θέσεις εργασίας πιο γρήγορα. Οι διαδικασίες σας θα είναι πιο οργανωμένες. Μπορείτε να διαχειριστείτε πολλές θέσεις εργασίας ταυτόχρονα.

Οι υποψήφιοι για εργασία θα έχουν ανώτερη εμπειρία. Στην πραγματικότητα, θα έχετε μια καλύτερη εμπειρία κάθε μέρα στη δουλειά.

Θέλετε να δημοσιεύσετε μια εργασία σε πέντε ή έξι πίνακες θέσεων εργασίας χωρίς να συνδεθείτε σε κάθε λογαριασμό; Κανένα πρόβλημα. Στο ApplicantStack, μερικά κλικ του ποντικιού φροντίζουν για αυτό.

Το ApplicantStack σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ερωτηματολόγια που φιλτράρουν αυτόματα τα άτομα που αναζητούν εργασία. Το σύστημα τα φιλτράρει πριν κοιτάξετε σε μια εφαρμογή χαρτιού. Στην πραγματικότητα, δεν έχετε εφαρμογές χαρτιού. Δημιουργείτε ηλεκτρονικές εφαρμογές και τις αποθηκεύετε στο λογισμικό.

Οι υποψήφιοι για εργασία συμπληρώνουν τις αιτήσεις ηλεκτρονικά όταν υποβάλλουν αίτηση. Αποθηκεύστε το πρότυπο στο σύστημα για την επόμενη φορά.

Ας συζητήσουμε ένα από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά του πελάτη μας. Το ApplicantStack απλοποιεί μια διαδικασία που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και χρονοβόρα. Μιλάμε για προγραμματισμό συνεντεύξεων.

Οι Προκλήσεις του Προγραμματισμού Συνεντεύξεων

Ο προγραμματισμός συνεντεύξεων είναι μια επίμονη συμφόρηση προσλήψεων. Υπάρχουν πολλοί εμπλεκόμενοι. Πρέπει να λάβετε υπόψη τη διαθεσιμότητα του αιτούντος. Κάθε μέλος της ομάδας συνέντευξης έχει ένα σφιχτό πρόγραμμα.

Η διαμάχη για το χρονοδιάγραμμα είναι μια ταλαιπωρία.

Πώς μπορείτε να κάνετε όλα τα διευθυντικά στελέχη και τους υποψηφίους σας να προγραμματιστούν για συνεντεύξεις χωρίς όλα τα μπρος-πίσω;

Έχουμε την απάντησή σας.

Αυτοπρογραμματισμός συνέντευξης εργασίας με το ApplicantStack

Το ApplicantStack ενσωματώνεται με το Ημερολόγιο Google και το Office 365.

Ετσι δουλεύει.

Χρησιμοποιώντας είτε το Ημερολόγιο Google είτε το Office 365, κάθε μέλος της ομάδας συνεντεύξεων επιλέγει τις διαθέσιμες χρονοθυρίδες. Όταν μετακινείτε τον υποψήφιο για εργασία στη φάση της συνέντευξης, το λογισμικό στέλνει ένα email με έναν σύνδεσμο ημερολογίου. Στη συνέχεια – αυτό είναι φοβερό – ο υποψήφιος για εργασία επιλέγει τον χρόνο συνέντευξης από τις διαθέσιμες θέσεις.

Φανταστείτε πώς αυτό ανεβάζει στροφές τη διαδικασία!

Επιπλέον, αποδεικνύει ότι ο οργανισμός σας είναι αποτελεσματικός και καινοτόμος. (Η εταιρεία σας είναι αποτελεσματικό και καινοτόμο, σωστά;)

Το ApplicantStack έχει νόημα για τον οργανισμό σας

Ακόμη και οργανισμοί με περιορισμένο προϋπολογισμό μπορούν να αντέξουν οικονομικά το ApplicantStack. Δεν απαιτεί προκαταβολική επένδυση και είναι προσιτό. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνήστε με την SwipeClock LLC για πληροφορίες σχετικά με το WorkforceHUB™ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η SwipeClock LLC προσφέρει το WorkforceHUB, το Σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRMS) που διευκολύνει τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των προϊσταμένων, των υπαλλήλων και των επιχειρηματικών διαδικασιών σας.

Το WorkforceHUB περιλαμβάνει TimeWorksPlus, TimeSimplicity, TimeWorksPlus Mobile και ApplicantStack. Μόλις προσθέσαμε την παρακολούθηση αιτούντων, την ενσωμάτωση, την εγγραφή παροχών, τις αξιολογήσεις απόδοσης και την αφοσίωση των εργαζομένων! Το WorkforceHUB σχεδιάστηκε για πολυάσχολους εργοδότες όπως εσείς που πρέπει να μειώσουν το κόστος ανά πρόσληψη, να βελτιώσουν τον προγραμματισμό, να αυτοματοποιήσουν την παρακολούθηση χρόνου, να διατηρήσουν τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και να μειώσουν το κόστος εργασίας.

Πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε; Ελέγξτε τον υπολογιστή απόδοσης επένδυσης ROI SwipeClock LLC.

Μπορούμε να σας βάλουμε σε λειτουργία με το WorkforceHUB αμέσως. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα demo.

Κωδικός άρθρου 8184

Schreibe einen Kommentar