Γιατί πρέπει να βελτιώσετε την ενσωμάτωση στην εταιρεία σας; – payrollservers.info

0

λογισμικό ενσωμάτωσης South Jordan

Πόσο συχνά σκέφτεστε τη σημασία της ενσωμάτωσης; Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων έχουν την τάση να επικεντρώνονται στις προσλήψεις εις βάρος της ενσωμάτωσης. Αν και η πρόσληψη είναι σημαντική, είναι μόνο το πρώτο βήμα για να βοηθήσετε έναν υπάλληλο να επενδύσει στην επιχείρησή σας.

Ακολουθούν μερικοί μόνο λόγοι για να βελτιώσετε τη διαδικασία ενσωμάτωσης:

  1. Η αποτελεσματική ενσωμάτωση βοηθά τους υπαλλήλους να πετύχουν
  2. Η αποτελεσματική ενσωμάτωση μειώνει τον κύκλο εργασιών των εργαζομένων
  3. Η αποτελεσματική ενσωμάτωση αυξάνει την παραγωγικότητα
  4. Η αποτελεσματική ενσωμάτωση ενισχύει τη φήμη σας

Η αποτελεσματική ενσωμάτωση αυξάνει την παραγωγικότητα βοηθώντας τους εργαζομένους να επιτύχουν

Οι αφοσιωμένοι εργαζόμενοι θέλουν να επιτύχουν και να προχωρήσουν στη δουλειά τους. Είναι αφιερωμένα στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Η αποτελεσματική ενσωμάτωση εξοικονομεί χρήματα μειώνοντας τον κύκλο εργασιών

Η χαλαρή ενσωμάτωση είναι δαπανηρή επειδή αυξάνει τον κύκλο εργασιών. Ίσως γνωρίζετε πόσο δαπανηρό είναι να προσλάβετε έναν νέο υπάλληλο. Η πρόσληψη, η πρόσληψη και η εκπαίδευση κοστίζει μεταξύ 100% και 300% του μισθού του εργαζομένου. Η βελτίωση της ενσωμάτωσης είναι μια λογική επένδυση.

Η αποτελεσματική ενσωμάτωση βελτιώνει τη φήμη σας

Όταν τα μέλη του προσωπικού σας έχουν αυτοπεποίθηση, νιώθουν καλά για την εταιρεία σας. Αφήνουν θετικές κριτικές στο Glassdoor και σε άλλους ιστότοπους κριτικών. Η φήμη σας είναι επίσης απαραίτητη για την αφοσίωση των πελατών.

Πόσο καιρό πρέπει να διαρκέσει;

Μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από όσο νομίζετε. Οι ειδικοί ανθρώπινου δυναμικού εδώ στην SwipeClock LLC συνιστούν τουλάχιστον τρεις μήνες.

Εάν ακολουθήσετε συντομεύσεις, οι νέες προσλήψεις είναι λιγότερο πιθανό να παραμείνουν. Το ένα τρίτο των εργαζομένων στις ΗΠΑ έχουν εγκαταλείψει τη δουλειά τους τους πρώτους τρεις μήνες. Η «έλλειψη εκπαίδευσης» είναι συνήθως ο λόγος.

Στην ιδανική περίπτωση, ο διευθυντής και τα άλλα μέλη της ομάδας θα καθοδηγούν τη νέα πρόσληψη για αρκετούς μήνες.

Τι είναι η δομημένη ενσωμάτωση;

Η ενσωμάτωση είναι μια διαδικασία πολλαπλών βημάτων. Ακολουθήστε τις βέλτιστες πρακτικές. Τεκμηριώστε το και παρακολουθήστε τα βήματα. Το καλό λογισμικό ενσωμάτωσης το καθιστά εύκολο.

Η αποτελεσματική ενσωμάτωση αντικατοπτρίζει την εταιρεία σας

Η καλή ενσωμάτωση εκφράζει την προσωπικότητα της επιχείρησής σας. Συνεργαστείτε με το μάρκετινγκ για να ενισχύσετε την επωνυμία σας μέσω της ενσωμάτωσης.

Πώς μπορώ να βελτιώσω την ενσωμάτωση;

Η SwipeClock LLC προσφέρει τώρα ένα σύστημα ενσωμάτωσης που βασίζεται στο web. Το ApplicantStack Onboard είναι προσιτό και εύκολο στη χρήση. Ρυθμίστε το μέσα σε λίγα λεπτά. Ζήστε τα οφέλη της δομημένης ενσωμάτωσης και αναπτύξτε την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε με την SwipeClock LLC για πληροφορίες σχετικά με το WorkforceHUB™ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η SwipeClock LLC προσφέρει το WorkforceHUB, το Σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRMS) που διευκολύνει τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των προϊσταμένων, των υπαλλήλων και των επιχειρηματικών διαδικασιών σας.

Το WorkforceHUB περιλαμβάνει TimeWorksPlus, TimeSimplicity, TimeWorksPlus Mobile και ApplicantStack. Μόλις προσθέσαμε την παρακολούθηση αιτούντων, την ενσωμάτωση, την εγγραφή παροχών, τις αξιολογήσεις απόδοσης και την αφοσίωση των εργαζομένων! Το WorkforceHUB δημιουργήθηκε για πολυάσχολους εργοδότες όπως εσείς που πρέπει να μειώσουν το κόστος ανά πρόσληψη, να βελτιώσουν τον προγραμματισμό, να αυτοματοποιήσουν την παρακολούθηση χρόνου, να διατηρήσουν τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και να συρρικνώσουν το κόστος εργασίας.

Πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε; Ελέγξτε τον υπολογιστή απόδοσης επένδυσης ROI SwipeClock LLC.

Μπορούμε να σας βάλουμε σε λειτουργία με το WorkforceHUB αμέσως. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα demo.

Κωδικός άρθρου 8130

Schreibe einen Kommentar