Γιατί πρέπει να νοιάζεστε για τον EX στην εταιρεία σας; – payrollservers.info

0

πώς να βελτιώσετε τη δέσμευση των εργαζομένων στη Νότια Ιορδανία

Το «EX» εμφανίζεται παντού στους ιστότοπους Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι η συντομογραφία για την εμπειρία εργαζομένων.

Τι είναι η εμπειρία των εργαζομένων;

Η εμπειρία των εργαζομένων δεν είναι απλώς ένα νέο όνομα για τη δέσμευση των εργαζομένων. Υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές. Τα προγράμματα δέσμευσης έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τα μέλη της ομάδας να επενδύσουν στην κουλτούρα της εταιρείας.

Η θεωρία της εμπειρίας των εργαζομένων (EX) υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση. EX είναι όλα όσα βιώνει ένας εργαζόμενος καθώς αλληλεπιδρά με την εταιρεία σας. Αυτό περιλαμβάνει τα κύρια καθήκοντα εργασίας. Συν όλα τα διοικητικά καθήκοντα.

Για να βελτιώσετε το EX, ξεκινάτε τροποποιώντας την εταιρική κουλτούρα για να προσαρμοστείτε στον τρόπο που τα μέλη του προσωπικού εκτελούν ήδη τις εργασίες τους.

Επειδή το βάρος της αλλαγής βαρύνει την επιχείρηση, τα προγράμματα EX είναι πιο πιθανό να δημιουργήσουν αφοσίωση.

Ο επιτυχημένος ΠΡ Αυξάνει την πίστη

Η αφοσίωση των εργαζομένων μειώνει τον κύκλο εργασιών.

Οι μακροχρόνιοι εργαζόμενοι καταφέρνουν δυσανάλογα περισσότερα από τους νεότερους.

Η χαμηλότερη εναλλαγή εργαζομένων εξοικονομεί χρήματα για προσλήψεις, εκπαίδευση και απολύσεις. Επιπλέον, όταν μια θέση μείνει ακάλυπτη, μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για υπερωρίες για αυτούς που συμπληρώνουν.

Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να πέσει κατακόρυφα όταν έχετε έλλειψη προσωπικού.

EX Αυξάνει την παραγωγικότητα

Οι ευχαριστημένοι εργαζόμενοι συνεισφέρουν περισσότερο. Είναι δημιουργικοί και με κίνητρο. Επενδύονται στη συλλογική επιτυχία του εργατικού δυναμικού.

Οι μεγάλοι εργοδότες έχουν επικεντρωθεί στο ΕΧ εδώ και αρκετά χρόνια. Οι μικρότεροι οργανισμοί θα πρέπει να δώσουν προσοχή εάν θέλουν να ανταγωνιστούν.

Τα χαρούμενα μέλη της ομάδας βελτιώνουν τη φήμη της εταιρείας σας.

Η εμπειρία των εργαζομένων πρέπει να βρίσκεται στην καρδιά του HR

Πώς μπορεί το Ανθρώπινο Δυναμικό να βελτιώσει την ΕΧ;

Υλοποιήστε μια ενοποιημένη πύλη ανθρώπινου δυναμικού όπως το WorkforceHUB. Θα βελτιώσει κάθε αλληλεπίδραση που έχουν οι εργαζόμενοι με το ανθρώπινο δυναμικό και τη μισθοδοσία. Βελτιώνει επίσης τις αλληλεπιδράσεις με τους διευθυντές σχετικά με τον προγραμματισμό, το ρεπό και τις κάρτες χρόνου.

Το WorkforceHUB από την SwipeClock LLC επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι συνεργάτες αλληλεπιδρούν με την εταιρεία σας.

Ας δούμε μερικές από τις ροές εργασίας στο WorkforceHUB.

Ενσωμάτωση

Τίποτα δεν δημιουργεί επιτυχία όσο μια ομαλή εμπειρία ενσωμάτωσης. Δημιουργήστε μια εμπειρία ενσωμάτωσης στο WorkforceHUB στο ίδιο επίπεδο με τους πιο καινοτόμους εργοδότες. Η αυτοδιαχειριζόμενη διαδικτυακή ενσωμάτωση βοηθά τους νέους προσλαμβάνοντες να συμπληρώσουν τα έγγραφα με την άνεσή τους. Οι νέοι υπάλληλοι μπορούν να μελετήσουν το υλικό σε ένα οικείο περιβάλλον. Είναι μια ευπρόσδεκτη βελτίωση σε σχέση με την παράδοση ενός σωρού χαρτιών.

Κατάσταση μισθοδοσίας

Η απογοήτευση για τη μισθοδοσία τρελαίνει τους εργαζομένους σας. Και δίνουν στην εταιρεία σας κακή φήμη. Με το HUB, οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες μισθοδοσίας 24/7 από την εφαρμογή για κινητά.

Οφέλη Εγγραφή

Η προσφορά ανταγωνιστικών προνομίων προσελκύει υποψηφίους για εργασία στην επιχείρησή σας. Η διευκόλυνση της διαχείρισης των παροχών τα κρατά εκεί.

Τα μέλη του προσωπικού συγκρίνουν σχέδια, εγγράφονται και υπογράφουν φόρμες στην πύλη. Η κεντρική διαχείριση και οι ηλεκτρονικές υπογραφές εξορθολογίζουν τα πάντα για την ομάδα σας.

Εργασιακή δέσμευση

Το HUB περιλαμβάνει έναν εταιρικό κατάλογο, φυσικά, αλλά και ένα κουτί προτάσεων και έναν τοίχο αναγνώρισης. Μπορείτε να σχεδιάσετε τα δικά σας προγράμματα αφοσίωσης στο HUB. Τι θα λέγατε για τους προβολείς των εργαζομένων, τον καταιγισμό ιδεών σε όλη την εταιρεία, τις τυχαίες διασκεδαστικές πράξεις και τους διαγωνισμούς προγραμματισμού εκδηλώσεων;

Χρόνος και Προσέλευση

Το WorkforceHUB περιλαμβάνει το TimeWorksPlus, το αγαπημένο των εργαζομένων. Όταν το TimeWorksPlus συνδέεται με ένα από τα ρολόγια της ώρας μας, το ρολόι είναι ομαλό και εύκολο. Οι ώρες παρακολουθούνται με ακρίβεια. Οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται να συμπληρώνουν χάρτινες κάρτες χρόνου. Το ρολόι υπενθυμίζει στους υπαλλήλους χαμένες γροθιές, ώστε να μπορούν να τις διορθώσουν πριν από την ημέρα πληρωμής. Το TimeWorksPlus δημιουργεί ακεραιότητα μισθοδοσίας που μπορούν να εμπιστευτούν οι εργαζόμενοι.

Χρονοδρομολόγηση

Το TimeSimplicity είναι το εντυπωσιακό εργαλείο προγραμματισμού στο WorkforceHUB. Οι εργαζόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμά τους, να ανταλλάξουν βάρδιες, να ζητήσουν άδεια και να διαχειριστούν το FMLA στην πύλη. Απλός. Λαμπρός.

Επικοινωνήστε με την SwipeClock LLC για πληροφορίες σχετικά με το WorkforceHUB™ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η SwipeClock LLC προσφέρει το WorkforceHUB, το Σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRMS) που διευκολύνει τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των προϊσταμένων, των υπαλλήλων και των οργανωτικών διαδικασιών σας.

Το WorkforceHUB περιλαμβάνει TimeWorksPlus, TimeSimplicity, TimeWorksPlus Mobile και ApplicantStack. Μόλις προσθέσαμε προσλήψεις, ενσωμάτωση, εγγραφή παροχών, αξιολογήσεις απόδοσης και αφοσίωση εργαζομένων! Το WorkforceHUB σχεδιάστηκε για πολυάσχολους εργοδότες όπως εσείς που πρέπει να μειώσουν το κόστος ανά πρόσληψη, να βελτιώσουν τον προγραμματισμό, να αυτοματοποιήσουν την παρακολούθηση χρόνου, να διατηρήσουν τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και να μειώσουν το κόστος εργασίας.

Πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε; Ελέγξτε τον υπολογιστή απόδοσης επένδυσης ROI SwipeClock LLC.

Μπορούμε να σας βάλουμε σε λειτουργία με το WorkforceHUB αμέσως. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα demo.

Κωδικός άρθρου 8125

Schreibe einen Kommentar