Γιατί υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό; – payrollservers.info

0

ανθρώπινων πόρων στη Νότια Ιορδανία

Γεια σας επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού! Πρέπει ποτέ να αντιμετωπίσετε τους αρνητές HR; Αυτά με κακή στάση απέναντι στο τμήμα σας;

Η σημερινή ανάρτηση είναι ένας φόρος τιμής στο Ανθρώπινο Δυναμικό. Την επόμενη φορά που θα σας προκαλέσουν, θα είστε σε θέση να εξηγήσετε καλύτερα γιατί το HR είναι η πιο σημαντική επιχειρηματική λειτουργία.

Το HR θέτει το στάδιο της επιτυχίας

Το ανθρώπινο δυναμικό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πετύχουν όλες οι άλλες ομάδες.

Η ομάδα προσλήψεων βρίσκει υπαλλήλους που μπορούν να οδηγήσουν στην καινοτομία. Το HR χειρίζεται λειτουργίες διαχειριστή, ώστε όλοι οι άλλοι να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Το HR επιλύει τις συγκρούσεις, ώστε να μην περιορίζουν την παραγωγικότητα.

HR Αύξηση της δέσμευσης των εργαζομένων

Το ανθρώπινο δυναμικό αυξάνει τη δέσμευση των εργαζομένων. Οι δεσμευμένοι υπάλληλοι γίνονται ευαγγελιστές της επωνυμίας. Είναι η πιο πολύτιμη μορφή διαφήμισης.

Οι αφοσιωμένοι υπάλληλοι εξυπηρετούν τους πελάτες σας. Χωρίς αποκλειστικούς αντιπροσώπους σέρβις, δεν θα είχατε έσοδα από πωλήσεις.

Οι αφοσιωμένοι υπάλληλοι είναι πιστοί. Η υψηλή συγκράτηση εξοικονομεί χρήματα.

Οι δεσμευμένοι υπάλληλοι καθοδηγούν νέα μέλη του προσωπικού. Αυτό συντομεύει την καμπύλη μάθησης.

Το HR μειώνει τα έξοδα

Ας μιλήσουμε για το πώς το HR μπορεί να επηρεάσει άμεσα τα έσοδα.

Το HR διαχειρίζεται τα οφέλη των εργαζομένων. Πολλοί οργανισμοί έχουν δυσκολευτεί λόγω κακής διαχείρισης σχεδίων υγείας και συνταξιοδότησης.

Το HR σας κρατά σε συμμόρφωση. Ένα πρόστιμο DOL μπορεί να καταστρέψει έναν μικρό οργανισμό.

Το HR βελτιστοποιεί τη χρονομέτρηση των εργαζομένων, ώστε να μην πληρώνετε υπερβολικά για την εργασία. Ακόμη και η μικρή εξοικονόμηση μισθοδοσίας έχει αντίκτυπο.

Το HR προστατεύει την Εταιρεία

Έτσι μερικοί Redditors είπε ότι θα απαντήσουν „Γιατί υπάρχει HR;“ αν αμφισβητηθούν από το αφεντικό τους:

«Ο λόγος που δεν σας έχουν μηνύσει στη λήθη είναι σε μεγάλο βαθμό χάρη στο HR».

«Επειδή σας καλύπτω [insert favorite synonym for butt]‘

Πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούν την πολυπλοκότητα της συμμόρφωσης. Έχετε φροντίσει να μην χρειάζεται. Η συμμόρφωση δεν πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Πολλοί οργανισμοί έχουν μάθει ότι είναι ο δύσκολος, δαπανηρός τρόπος.

Συνοψίζοντας, Ανθρώπινο Δυναμικό

  1. Παρέχει αξία και όχι έσοδα
  2. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επιχειρηματική επιτυχία
  3. Εμπνέει την απόδοση του εργατικού δυναμικού
  4. Διαχειρίζεται τα λειτουργικά έξοδα
  5. Αποτρέπει παραβιάσεις συμμόρφωσης

Επικοινωνήστε με την SwipeClock LLC για πληροφορίες σχετικά με το WorkforceHUB™ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η SwipeClock LLC προσφέρει το WorkforceHUB, το Σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRMS) που διευκολύνει τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των προϊσταμένων, των υπαλλήλων και των οργανωτικών διαδικασιών σας.

Το WorkforceHUB περιλαμβάνει TimeWorksPlus, TimeSimplicity, TimeWorksPlus Mobile και ApplicantStack. Μόλις προσθέσαμε την παρακολούθηση αιτούντων, την ενσωμάτωση, την εγγραφή παροχών, τις αξιολογήσεις απόδοσης και την αφοσίωση των εργαζομένων! Το WorkforceHUB αναπτύχθηκε για πολυάσχολους εργοδότες όπως εσείς που πρέπει να μειώσουν το κόστος ανά πρόσληψη, να βελτιώσουν τον προγραμματισμό, να αυτοματοποιήσουν την παρακολούθηση χρόνου, να διατηρήσουν τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και να μειώσουν το κόστος εργασίας.

Πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε; Ελέγξτε τον υπολογιστή απόδοσης επένδυσης ROI SwipeClock LLC.

Μπορούμε να σας βάλουμε σε λειτουργία με το WorkforceHUB αμέσως. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια επίδειξη.

Κωδικός άρθρου 8216

Schreibe einen Kommentar