Δήλωση από το Atmospheric Fund σχετικά με τους στόχους πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων του Καναδά

2
Δήλωση από το Atmospheric Fund σχετικά με τους στόχους πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων του Καναδά

Τορόντο, ON — Η Julia Langer, CEO, The Atmospheric Fund (TAF) έκανε την ακόλουθη δήλωση ως απάντηση στην ανακοίνωση του Καναδά για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή για έναν νέο ομοσπονδιακό κανονισμό για οχήματα μηδενικών εκπομπών (ZEV), που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα:

Το Atmospheric Fund (TAF) υποστηρίζει τους προτεινόμενους στόχους πωλήσεων ZEV ως λύση για την αύξηση των εκπομπών άνθρακα και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από τις μεταφορές στις καναδικές πόλεις και ως αντίδοτο στην αυξανόμενη αστάθεια των τιμών των ορυκτών καυσίμων. Η TAF έχει υποστηρίξει την κυβέρνηση να ορίσει μια εντολή πωλήσεων μετά την αποδεδειγμένη επιτυχία παρόμοιων προγραμμάτων στο BC και το Κεμπέκ.

Επαινούμε την κυβέρνηση για την προτεραιότητα αυτής της λύσης στην πρόκληση εφοδιασμού ZEV του Καναδά. Η μείωση του μεγάλου χρόνου αναμονής για τα ηλεκτρικά οχήματα είναι κρίσιμο κίνητρο για τους Καναδούς να κάνουν τη μετάβαση.

Πέρα από τα οφέλη για το κλίμα και την υγεία από περισσότερα ZEV στο δρόμο, οι αυξητικοί στόχοι που τέθηκαν μεταξύ 2026 και 2035 θα παρέχουν τη μακροπρόθεσμη προβλεψιμότητα που χρειάζονται οι κατασκευαστές και αναμένεται από τους καταναλωτές. Η εμπιστοσύνη στην αγορά που ορίζεται από μια εντολή πωλήσεων θα βοηθήσει στην προσέλκυση κρίσιμων επενδύσεων στις επαρχίες και τις περιοχές μας. Οι πωλήσεις και η κατασκευή ZEV, καθώς και η υποδομή ενεργοποίησης φόρτισης, προσφέρουν βασικές οικονομικές ευκαιρίες σε ολόκληρη τη χώρα.

– 30 –

Σχετικά με το Ταμείο Ατμοσφαιρικής Τορόντο
Το Atmospheric Fund (TAF) είναι ένας περιφερειακός οργανισμός για το κλίμα που επενδύει σε λύσεις χαμηλών εκπομπών άνθρακα για την ευρύτερη περιοχή του Τορόντο και του Χάμιλτον και συμβάλλει στην αναβάθμισή τους για ευρεία εφαρμογή. Είμαστε έμπειροι ηγέτες και συνεργαζόμαστε με ενδιαφερόμενα μέρη στον ιδιωτικό, δημόσιο και μη κερδοσκοπικό τομέα που έχουν ιδέες και ευκαιρίες για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα. Υποστηριζόμενοι από ταμεία χορηγίας, προωθούμε τις πιο υποσχόμενες ιδέες επενδύοντας, παρέχοντας επιχορηγήσεις, επηρεάζοντας πολιτικές και τρέχοντας προγράμματα. Μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι ιδέες που προσφέρουν οφέλη εκτός από τη μείωση του άνθρακα, όπως η βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, η δημιουργία τοπικών θέσεων εργασίας, η ενίσχυση της αστικής ανθεκτικότητας και η συμβολή σε μια δίκαιη κοινωνία.

Επικοινωνία μέσων:

Julie Leach, Υπεύθυνη Επικοινωνίας

[email protected] | 416-393-6382

Schreibe einen Kommentar