Διαδικασία αίτησης κλειδιού API για χρήση του χάρτη NOSTRA

0
Διαδικασία αίτησης κλειδιού API για χρήση του χάρτη NOSTRA

Μετά από πολλές ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης στο API NOSTRA και τον τρόπο πρόσβασης σε αυτό. Σήμερα θα σας μάθουμε πώς να έχετε πρόσβαση σε αυτό λεπτομερώς.

Παρεμπιπτόντως, η αίτηση NOSTRA Map API Key είναι πολύ εύκολη. Υπάρχουν βήματα ως εξής:

Συνδεθείτε για να εγγραφείτε για χρήση στο https://console.nostramap.com/console/SignUp.aspx

2. Στη συνέχεια ορίστε ένα Όνομα χρήστη, Κωδικός πρόσβασης, Email, Αριθμός τηλεφώνου και, στη συνέχεια, πατήστε Sent OTP, μετά εισαγάγετε τον αριθμό OTP που στάλθηκε μέσω του τηλεφώνου και, στη συνέχεια, πατήστε Επιβεβαίωση και πατήστε Εγγραφή.

3. Στη συνέχεια, πατήστε αποδοχή. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ NOSTRA MAP για ΚΙΝΗΤΑ

4. Πατήστε Αποδοχή Πολιτικής Απορρήτου και πατήστε Εγγραφή.

5. Μετά από αυτό, θα λάβετε ένα email από την κονσόλα NOSTRA API και κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος για να συνδεθείτε για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

6. Όταν έρθει ο σύνδεσμος επιβεβαίωσης σύνδεσης, θα είναι κάπως έτσι, πείτε μας από ποιο κανάλι μας γνωρίζετε;;

7. Επιλέξτε τον τύπο της επιχείρησής σας (Τύπος επιχείρησης)

8. Μετά από αυτό, θα δείτε ένα πρόσωπο σαν αυτό.

9. Στη συνέχεια, επιλέξτε μενού στο αριστερό πλήκτρο Api, επιλέξτε Προσθήκη ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ IP ή Αναγνωριστικό ΠΑΚΕΤΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ τουλάχιστον 1 στοιχείο για να βελτιώσετε την ασφάλεια χρήσης της υπηρεσίας. Όταν τελειώσετε με τα βήματα, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δοκιμή αμέσως κάνοντας κλικ στο +Δημιουργία κλειδιού και αντιγράφοντας το κλειδί για χρήση.

Με τη NOSTRA δείγμα κώδικα για να μάθετε πώς να αναπτύσσετε και να δειγματίζετε τον πηγαίο κώδικα στο Web Developer.

Ιστότοπος προγραμματιστή Κάντε κλικ https://developer.nostramap.com/developerV3/docs/js/home/

Μετά την επιτυχή αίτηση Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν κάθε περίοδο 30 ημερών (από την ημερομηνία εγγραφής) για 50.000 συναλλαγές και οι χρήστες μπορούν να κάνουν αναβάθμιση σε 100.000 συναλλαγές κάνοντας κλικ στο Λήψη περισσότερων.

Τι λαμβάνετε όταν αναβαθμίζετε το σχέδιό σας

  • Αποκτήστε πρόσβαση στη λειτουργικότητα premium POI (σημείο ενδιαφέροντος).
  • Πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της NOSTRA
  • Δωρεάν χρήση με 100.000 συναλλαγές σε 30 ημέρες.
  • Συμβουλευτείτε σχετικά με τη χρήση του Map API με την ομάδα NOSTRA.
  • Οι χρήστες θα γνωρίζουν την ποσότητα και την υπηρεσία που χρησιμοποιούν, τα οποία μπορούν να φανούν από το μενού Χρήση.
  • Σχέδιο πακέτου
  • Πώς να υπολογίσετε τις συναλλαγές

Οι χρήστες μπορούν να δουν πακέτα. και υπολογίστε το κόστος χρήσης στο https://developer.nostramap.com/developerV3/pricing

υπολογισμός τέλους εξυπηρέτησης

Όσον αφορά το τέλος εξυπηρέτησης, μπορεί να ειπωθεί ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε, τόσο φθηνότερο γίνεται. Η χρέωση υπηρεσιών του NOSTRA Map API χρεώνεται ως Συναλλαγή εξετάζοντας τη μέθοδο υπολογισμού.εδώ

Ομάδα υποστήριξης

Όσον αφορά την εξυπηρέτηση μετά την πώληση για την οποία ανησυχούν οι περισσότεροι χρήστες, η NOSTRA διαθέτει μια ομάδα ανθρώπων της Ταϊλάνδης για να δώσει συμβουλές μέσω Γραμμής Υποστήριξης, Email, Τηλεφώνου (κατά τις εργάσιμες ώρες) ή της Κοινότητας Facebook. NOSTRA Map API Community – NOSTRA Online Map Developers Community Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να είναι αξιόπιστοι επειδή υπάρχει ένα πρότυπο για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση ή το Service Level Agreement (SLA) σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Δώστε στους χρήστες περισσότερη ηρεμία

Tutorials Γνωσιακή βάση για τη χρήση των API χαρτών

Η NOSTRA ετοίμασε ένα εκπαιδευτικό βίντεο για τη χρήση των NOSTRA Map API στην ταϊλανδέζικη γλώσσα που καλύπτει βασικές λειτουργίες σε εφαρμογές σε διάφορους τύπους επιχειρήσεων. Έτοιμος να δώσει παραδείγματα χρήσης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν πιο καθαρά. https://developer.nostramap.com/developerV3/tutorials

Η NOSTRA θα ήθελε να δοκιμάσετε τα API χαρτών NOSTRA δωρεάν!!

Εάν θέλετε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από το προσωπικό μας. μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία επικοινωνίας στο https://www.nostramap.com/mapservice/ Η ομάδα της NOSTRA είναι στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσει.

Ακολουθήστε μας σε άλλα κανάλια στο

Ιστοσελίδα: www.NOSTRAMAP.com

Facebook: NOSTRA for Business

Blockdit: NOSTRA for Business

TikTok: our_guides

linkedin: NOSTRA for Business

Schreibe einen Kommentar