Διαδικτυακά Μαθηματικά Διαδικτυακά Μαθηματικά για Κατ‘ Οίκον –

5
Διαδικτυακά Μαθηματικά Διαδικτυακά Μαθηματικά για Κατ‘ Οίκον –

Αυτό το άρθρο είναι σε συνεργασία με το TabletClass Math.

Οι γονείς στο σπίτι συχνά αναφέρουν τα μαθηματικά ως το πιο δύσκολο, τρομακτικό μάθημα για διδασκαλία. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι, παρόλο που οι έννοιες είναι συγκεκριμένες και ασπρόμαυρες, οι μέθοδοι δεν είναι πάντα τόσο σαφείς. Ευτυχώς, υπάρχουν διαδικτυακά προγράμματα μαθηματικών όπως το TabletClass Math.

Διαδικτυακά Μαθηματικά Διαδικτυακά Μαθηματικά για κατ' οίκον μαθητές

Σε αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα μαθηματικών, ο δάσκαλος John Zimmerman δεσμεύεται να βοηθήσει τους μαθητές να ξεπεράσουν τους μαθηματικούς αγώνες τους. Έχει έναν μακρύ κατάλογο πτυχίων και επιτευγμάτων (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, πτυχίου στα Μαθηματικά, μεταπτυχιακού τίτλου στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία και εμπειρίας ως ιδιοκτήτης επιχείρησης) που τον καθιστούν διπλωματούχο καθηγητή μαθηματικών. Αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία από οποιοδήποτε από αυτά είναι η επιθυμία του να βοηθήσει τους μαθητές να γίνουν καλύτεροι στα μαθηματικά. Υπόσχεται στην ιστοσελίδα του να δίνει πάντα το 110% στους μαθητές του. Εάν οι μαθητές δεσμευτούν να συνεχίσουν, υπόσχεται να τους βοηθήσει να επιτύχουν πράγματα που ποτέ δεν φαντάζονταν δυνατά στη διδασκαλία τους στα μαθηματικά.

Το TabletClass Math προσφέρει επτά μαθήματα στο διαδικτυακό πρόγραμμα μαθηματικών τους. Τα μέλη του πληρώματος του Homeschool Review είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν από πέντε από αυτά (τα πάντα εκτός από το Foundations και το Test Prep).

Διαδικτυακά μαθήματα μαθηματικών

Προ-Άλγεβρα

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για μαθητές της ανώτερης μέσης εκπαίδευσης για να τους δώσει μια γερή βάση καθώς μπαίνουν στο γυμνάσιο και τα πιο περίπλοκα μαθήματα μαθηματικών που θα συναντήσουν. Χωρισμένο σε δύο μέρη, το Pre-Algebra θα διδάξει στους μαθητές τα πάντα σχετικά με τους θετικούς και αρνητικούς αριθμούς, την επίλυση εξισώσεων, τη γραφική παράσταση, τα πολυώνυμα και τη βασική γεωμετρία.

Άλγεβρα Ι

Οι μαθητές είναι έτοιμοι για την Άλγεβρα Ι μετά την ολοκλήρωση της Προ-Άλγεβρας (ή οποιουδήποτε ισοδύναμου μαθηματικού της όγδοης τάξης). Σε αυτό το μάθημα από το TabletClass Math, θα επικεντρωθούν στην επέκταση των όσων έμαθαν στην Προ-Άλγεβρα. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν πραγματικούς αριθμούς, απόλυτη τιμή, γραφήματα, τετραγωνικές εξισώσεις και πολυωνυμικές πράξεις.

Γεωμετρία

Η παραδοσιακή συνέχεια της Άλγεβρας Ι είναι η γεωμετρία και δεν διαφέρει με το TabletClass Math. Για να διατηρήσουν τις δεξιότητές τους στην Άλγεβρα αιχμηρές (επειδή είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία στη γεωμετρία), υπάρχει μια ανασκόπηση της Άλγεβρας στο τέλος κάθε κεφαλαίου Γεωμετρίας. Αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα μαθηματικών εστιάζει στις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων (συμπεριλαμβανομένης της σύνταξης γεωμετρικών αποδείξεων), επομένως θα ήταν τέλειο για μαθητές που σχεδιάζουν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις ACT ή SAT.

Άλγεβρα 2

Σχεδιασμένο για μαθητές γυμνασίου (ή άνω) που προετοιμάζονται για το κολέγιο, αυτό το μάθημα Algebra II απαιτεί από τους μαθητές να έχουν μια σταθερή βάση στην Άλγεβρα Ι τους πριν ξεκινήσουν το μάθημα. Το πρώτο μέρος του μαθήματος είναι μια βαριά ανασκόπηση της Άλγεβρας Ι. Το μέρος 2 φέρνει πιο σύνθετες και προηγμένες έννοιες στο προσκήνιο.

Προ-Λογισμός

Οι τελειόφοιτοι γυμνασίου με προχωρημένη εκπαίδευση στα μαθηματικά είναι τα δημογραφικά στοιχεία για αυτό το διαδικτυακό μάθημα μαθηματικών. Πριν εγγραφούν στο μάθημα, οι μαθητές πρέπει να βεβαιωθούν ότι έχουν κατακτήσει τα προηγούμενα μαθήματα και να αγοράσουν μια αριθμομηχανή γραφημάτων. Το προχωρημένο μάθημα καλύπτει τριγωνομετρία, ανάλυση συναρτήσεων και ορθολογικές συναρτήσεις. Το μάθημα περιλαμβάνει επίσης ακολουθία, σειρά και πιθανότητα.

Τι άλλο Περιλαμβάνεται;

Υπάρχουν πέντε βήματα για κάθε μάθημα στα διαδικτυακά μαθήματα μαθηματικών του TabletClass Math. Οι μαθητές παρακολουθούν πρώτοι το μάθημα βίντεο και κρατούν σημειώσεις. Μετά από αυτό, θα πρέπει να δουν και να ολοκληρώσουν τα προβλήματα εξάσκησης και μετά να ελέγξουν τις λύσεις. Εκτός από ένα γραπτό κλειδί απάντησης, υπάρχει επίσης ένα βίντεο που εξηγεί τις λύσεις. Το TabletClass Math περιμένει από τους μαθητές να παρακολουθήσουν το βίντεο λύσεων. Όταν ο μαθητής τελειώσει τα πάντα, απλώς κάνει κλικ στο «ολοκλήρωση και συνέχεια» για να προχωρήσει αυτόματα στο επόμενο μάθημα.

TabletClass Math

Επειδή τα πάντα στο TabletClass Math είναι προηχογραφημένα και διαθέσιμα στο διαδίκτυο, είναι ένα μάθημα μαθηματικών «κατ‘ απαίτηση». Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στα μαθήματα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για να χρειαστεί να εργαστείτε. Ο John Zimmerman έχει επίσης ένα κανάλι στο YouTube όπου δημοσιεύει καθημερινά βίντεο βοήθειας για τα μαθηματικά. Ορισμένα δείγματα βίντεο από το TabletClass Math βοηθούν επίσης τους γονείς να αποφασίσουν αν αυτό θα ήταν το σωστό μάθημα για την οικογένειά τους.

Εγγραφείτε στο TabletClass Math στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Facebook

Pinterest

YouTube

Ευχαριστώ τη Wendy R of Πασχαλίτσα Daydreams για τη συγγραφή αυτού του εισαγωγικού άρθρου


Schreibe einen Kommentar