Διδάξτε τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα με ένα διασκεδαστικό βιβλίο –

2
Διδάξτε τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα με ένα διασκεδαστικό βιβλίο –

Αυτό το άρθρο είναι σε συνεργασία με το Focus on the Family.

Οι γονείς αναζητούν πάντα πόρους για να βοηθήσουν στην ενστάλαξη ευσεβών χαρακτηριστικών στις καρδιές και τις ζωές των παιδιών τους. Τα βιβλία είναι ένας φανταστικός τρόπος για να βοηθήσετε τα παιδιά να αναπτυχθούν στις βιβλικές αρετές. Otter B Δωρεάν από το Focus on the Family είναι μια αξιολάτρευτη ιστορία μικρών ζώων που προετοιμάζονται για μεγάλους αγώνες στις 4 Ιουλίου. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, ο πατέρας του Otter B εξηγεί την αληθινή ελευθερία στα μάτια του Θεού και ο γιος του κατανοεί και εφαρμόζει το χαρακτηριστικό του χαρακτήρα της αληθινής ελευθερίας.

Διδάξτε τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα με ένα διασκεδαστικό βιβλίο

Αυτό το στιβαρό σκληρό εξώφυλλο είναι ένα ευχάριστο διάβασμα για οικογένειες που απολαμβάνουν καλογραμμένα, όμορφα εικονογραφημένα εικονογραφημένα βιβλία. Otter B Δωρεάν συστήνει στα παιδιά την Otter B, μια νεαρή βίδρα, και τους φίλους του Tabitha Tortoise, Rosco Racoon, Franklin Frog και Felicia Fox στις φωτεινές, χαρούμενες σελίδες. Αυτοί οι μικροί φίλοι του δάσους αντιμετωπίζουν παρόμοιες χαρές και αγώνες όπως βιώνουν τα Χριστιανά παιδιά.

Γνωρίστε το Otter B και τους φίλους του

Πολλοί αναγνώστες θα αναφερθούν στην απογοήτευση του Otter B που η φίλη του Felicia είναι καλή σε όλα. Δεν πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει κανέναν από τους αγώνες, αλλά η ελπίδα λαμπρύνει όταν η Felicia καταλήγει στα δεκανίκια.

Άποψη του εσωτερικού του Book Otter B Free

Στην ιστορία, ο πατέρας του Otter B έχει καλές συμβουλές για τον γιο του. Καλλιεργεί το χαρακτηριστικό του χαρακτήρα της αληθινής ελευθερίας στον Χριστό στην καρδιά της νεαρής βίδρας, συνδέοντάς το με τον επερχόμενο εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας. Η σχέση πατέρα-γιου είναι υγιής και στοργική – κάτι που αναζητούν οι χριστιανοί γονείς στα βιβλία και τις ταινίες.

Το χαρούμενο συμπέρασμα θα ενθουσιάσει τους αναγνώστες όλων των ηλικιών, ενώ θα διδάξει ένα λεπτό μάθημα χαρακτηριστικών που θα εκτιμήσουν οι γονείς.

Χρησιμοποιήστε το Otter B για να διδάξετε τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα

Otter B Δωρεάν είναι μια τέλεια ανάγνωση πριν τον ύπνο πριν βάλετε τα παιδιά στο κρεβάτι ή μια καταπληκτική προσθήκη στο πρωινό καλάθι μιας οικογένειας στο σπίτι. Οι γονείς μπορούν να διαβάσουν την ιστορία μετά από μια Βιβλική μελέτη για την εν Χριστώ ελευθερία ή κατά τη διάρκεια οικογενειακών αφιερώσεων. Οι μητέρες του Homeschool μπορεί επίσης να θέλουν να συμπεριλάβουν Otter B Δωρεάν σε μια μοναδιαία μελέτη για ζώα του δάσους, 4 Ιουλίου ή αθλητικούς αγώνες.

Τα εξώφυλλα και των έξι βιβλίων Otter B Free

Τα δέκα βιβλία της σειράς Otter B επικεντρώνονται σε ενάρετα χαρακτηριστικά χαρακτήρα όπως χαρά, ελπίδα, ειλικρίνεια, εναλλαγή, καλοσύνη, θάρρος και ευγνωμοσύνη. Αυτή η σειρά είναι μια χρήσιμη προσθήκη στην οικογενειακή μελέτη της Γραφής και στην εκπαίδευση των παιδιών.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την εστίαση στην οικογένεια

Μάθετε περισσότερα για το Focus on the Family & Tyndale Publishing

Το Focus on the Family υπηρετεί χριστιανικές οικογένειες από το 1976. Παράγουν ποικίλους πόρους για τη χριστιανική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών βιβλίων της σειράς Adventure in Odyssey audios και Imagination.

Εκτός από τη δημοσίευση του Focus on the Family, η Tyndale Publishing διαθέτει μια σειρά από εμπνευσμένους χριστιανούς συγγραφείς και πόρους.

Δείτε τα στο:

Φροντίστε να διαβάσετε τις κριτικές των μελών του πληρώματος Homeschool Review Otter B Δωρεάν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Meredith C @Η Powerline Productions φέρνει χαρά στο Homeschool για τη σύνταξη αυτού του εισαγωγικού άρθρου.


Schreibe einen Kommentar