Είναι καιρός να ενημερώσετε το εγχειρίδιο των εργαζομένων σας; – payrollservers.info

0

Είναι καιρός να ενημερώσετε το εγχειρίδιο των εργαζομένων σας;

Το εγχειρίδιο υπαλλήλων της εταιρείας σας είναι κρίσιμο για τις λειτουργίες στην εταιρεία σας. Έχουμε ένα εδώ στην SwipeClock LLC. Το εγχειρίδιο των εργαζομένων μας είναι το κατάλληλο εργαλείο για την κατανόηση της πολιτικής, των επικοινωνιών, των προσδοκιών και των συνεπειών. Είναι ένα έγγραφο που πρέπει να έχει κάθε εταιρεία για εταιρική επικοινωνία πολιτικής και διαδικασίας.

Είναι ένα κρίσιμο έγγραφο που αναζητούν οι εργαζόμενοι για διευκρίνιση.

Ένα σημαντικό πρόβλημα με τα εγχειρίδια των εργαζομένων είναι ότι είναι δύσκολο να είναι ενημερωμένοι. Το κόστος επεξεργασίας και εκτύπωσης είναι συχνά απαγορευτικό. Το προσωπικό δεν έχει πάντα χρόνο να επεξεργαστεί τις λεπτομέρειες. Οι εργαζόμενοι δυσκολεύονται να κρατήσουν τις τροπολογίες και τις προσθήκες οργανωμένες μαζί.

Ένα ξεπερασμένο εγχειρίδιο εργαζομένων δεν κάνει καλό σε κανέναν. Όταν το περιεχόμενο είναι ξεπερασμένο, αλλοιώνει ολόκληρο το έγγραφο και η χρήση του ως λειτουργικού εργαλείου για την επιχείρησή σας διαβρώνεται.

Τα εργαλεία διαχείρισης εγγράφων του WorkforceHub μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε, να διανείμετε και να ενημερώσετε το εγχειρίδιο υπαλλήλων σας. Το WorkforceHUB διευκολύνει τη διαχείριση των δεδομένων του εγχειριδίου των εργαζομένων. Οι ενημερώσεις είναι σύντομες και είναι διαθέσιμες στους υπαλλήλους σε μια ασφαλή σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι υπάλληλοί σας έχουν πρόσβαση σε μια τρέχουσα έκδοση του εγχειριδίου υπαλλήλων σας ανά πάσα στιγμή. Ακόμα και όταν είναι κινητά.

Με το σύστημα διαχείρισης εγγράφων WorkforceHUB, το εγχειρίδιο των υπαλλήλων σας είναι πάντα ενημερωμένο. Οι διαχειριστές μπορούν να προσθέσουν τις πιο πρόσφατες πολιτικές επίλυσης διαφορών, νομικές ενημερώσεις και διαδικασίες HR με ευκολία.

Δεν χρειάζεται ποτέ να είσαι ξεπερασμένος. Οι ενημερώσεις είναι εύκολες και άμεσες. Οι εργαζόμενοι έχουν πάντα πρόσβαση στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Οι εργαζόμενοι μπορούν ακόμη και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις ενημέρωσης, ώστε όλοι να βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Η βελτιωμένη δέσμευση με το εγχειρίδιο βελτιώνει την παραγωγικότητα.

Καλέστε μας στην SwipeClock LLC εάν είναι ώρα να ενημερώσετε το εγχειρίδιο υπαλλήλων σας. Εάν δεν έχετε ακόμη, είναι τώρα η ώρα να μεταβείτε στο WorkforceHUB και να ξεκινήσετε με το δεξί πόδι.

Εάν διαθέτετε ήδη ένα εγχειρίδιο υπαλλήλων, είναι εύκολο να κάνετε αναβάθμιση στη διαχείριση εγγράφων WorkforceHUB. ξεκινήστε τις νέες ενημερώσεις σας απευθείας με ένα νέο σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να σας διευκολύνει να κρατάτε τους υπαλλήλους σας ενήμερους και αφοσιωμένους.

Επικοινωνήστε με την SwipeClock LLC για πληροφορίες σχετικά με το WorkforceHUB™ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η SwipeClock LLC προσφέρει το WorkforceHUB, το Σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRMS) που διευκολύνει τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των προϊσταμένων, των υπαλλήλων και των οργανωτικών διαδικασιών σας.

Το WorkforceHUB περιλαμβάνει TimeWorksPlus, TimeSimplicity, TimeWorksPlus Mobile και ApplicantStack. Μόλις προσθέσαμε προσλήψεις, ενσωμάτωση, εγγραφή παροχών, αξιολογήσεις απόδοσης και αφοσίωση εργαζομένων! Το WorkforceHUB δημιουργήθηκε για πολυάσχολους εργοδότες όπως εσείς που πρέπει να μειώσουν το κόστος ανά πρόσληψη, να βελτιώσουν τον προγραμματισμό, να αυτοματοποιήσουν την παρακολούθηση χρόνου, να διατηρήσουν τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και να μειώσουν το κόστος εργασίας.

Πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε; Ελέγξτε τον υπολογιστή απόδοσης επένδυσης ROI SwipeClock LLC.

Μπορούμε να σας βάλουμε σε λειτουργία με το WorkforceHUB αμέσως. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα demo.

Κωδικός άρθρου 7775

Schreibe einen Kommentar