Είναι το S2000 Club Racer μια αγορά στα 200.000 $ ή η αγορά έχει κορυφωθεί;

0
Είναι το S2000 Club Racer μια αγορά στα 200.000 $ ή η αγορά έχει κορυφωθεί;

Κάποιος πλήρωσε 200 χιλιάδες δολάρια για αυτό το Honda S2000 Club Racer, αλλά αξίζει να αναρωτηθούμε αν έχουμε φτάσει στο απόγειο.Κάνοντας την υπόθεση

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το Club Racer απογειώθηκε πρόσφατα στην αγορά συλλεκτικών αυτοκινήτων και πολλά από αυτά μπορούν να αποδοθούν στη δημοτικότητα του S2000 γενικά. Οι συλλέκτες δικαίως αναζητούν ποια είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη έκδοση αυτού του μοντέλου, και το Club Racer είναι ακριβώς αυτό – μια βελτιωμένη, εστιασμένη στην πίστα παραλλαγή από την οποία κατασκευάστηκαν μόλις 700 συνολικά.

Φωτογραφίες: Φέρτε ένα τρέιλερ

Unicorn Find

Αυτό από μόνο του κάνει το CR ένα περιζήτητο όχημα, ανεξάρτητα από το σχήμα του ή πόσα μίλια έχει στο ρολόι. Ωστόσο, αυτό το παράδειγμα Rio Yellow Pearl έχει μόλις 123 αυθεντικά μίλια στο χιλιομετρητή, κάτι που μπορεί κάλλιστα να το κάνει το Club Racer με τα χαμηλότερα μίλια στη γη. Παρουσιάζεται σαν ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο επίσης, μέσα, έξω και από κάτω.

Φωτογραφίες: Φέρτε ένα τρέιλερ

Σοφή επένδυση;

Έτσι έρχεται το τρίψιμο – το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ίσως το καλύτερο Club Racer στην αγορά, καθιστώντας το λίγο μονόκερο εύρημα. Είτε αυτό δικαιολογεί ή όχι την τιμή των 200 χιλιάδων δολαρίων ή όχι, αυτό μένει να φανεί. Είναι λίγο επικίνδυνη επένδυση από τον νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος μπορεί να μην βρει μια τόσο ενθουσιώδη αγορά σε περίπτωση που αποφασίσει να πουλήσει στο εγγύς ή πιο μακρινό μέλλον.

Φωτογραφίες: Φέρτε ένα τρέιλερ

Garage Queen

Προφανώς, ο αγοραστής πιθανότατα δεν σχεδιάζει να οδηγήσει πραγματικά αυτό το αυτοκίνητο, γιατί κάτι τέτοιο δεν θα έκανε τίποτα άλλο από το να καταστρέψει την αξία του σε αυτό το σημείο. Είναι κρίμα για τους λάτρεις όπως εμείς, ειδικά εκείνους από εμάς που θα θέλαμε να έχουμε ένα παρθένο Club Racer στο γκαράζ μας, αλλά αυτή είναι απλώς η πραγματικότητα της αγοράς.

Φωτογραφίες: Φέρτε ένα τρέιλερ

Ολοκληρώθηκε;

Έτσι, ο αγοραστής πρέπει να καθίσει και να περιμένει, χρησιμοποιώντας ίσως την τελευταία του απόκτηση ως κάτι περισσότερο από ένα κομμάτι επίδειξης ή κάτι για το οποίο μπορεί να καυχιέται στις συγκεντρώσεις. Και ενώ η αγορά μπορεί μερικές φορές να είναι αδύνατο να προβλεφθεί, απλά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι αυτό το αυτοκίνητο θα αξίζει ποτέ περισσότερο από ό,τι είναι τώρα. Ανεξάρτητα από αυτό, ορισμένοι σχολιαστές πιστεύουν ότι ο αγοραστής αυτού του αυτοκινήτου έχει ήδη μια μεγάλη συλλογή S2000, οπότε ίσως δεν τους ενδιαφέρουν τέτοια ανόητα πράγματα.

Φωτογραφίες: Φέρτε ένα τρέιλερ

>>Λάβετε μέρος στη συζήτηση για το S2000 CR εδώ στο S2Ki.com.

Big Hedge

Ορισμένοι σχολιαστές έχουν επίσης σημειώσει ότι ο αγοραστής πιστεύεται ότι συγκέντρωσε μια μάλλον τεράστια συλλογή αυτοκινήτων μέσω Φέρτε ένα τρέιλερ μόνο, έχοντας ξοδέψει 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε αυτά κατά τη διάρκεια 16 μηνών. Ίσως βλέπουν απλώς τα συλλεκτικά αυτοκίνητα ως αντιστάθμισμα έναντι του πληθωρισμού, κάτι που είναι πιθανότατα έξυπνο, ή ίσως είναι απλώς φανατικοί των αυτοκινήτων με τα μέσα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, σίγουρα θα παρακολουθούμε την αγορά για να δούμε αν το αγαπημένο Club Racer μπορεί να ανέβει ψηλότερα.

Φωτογραφίες: Φέρτε ένα τρέιλερ

Schreibe einen Kommentar