Εδώ είναι γιατί η αγορά ενός High-Mile S2000 μπορεί να είναι μια εξαιρετική ιδέα

0
Εδώ είναι γιατί η αγορά ενός High-Mile S2000 μπορεί να είναι μια εξαιρετική ιδέα

Τα παραδείγματα Honda S2000 που ξεπερνούν τα μίλια μπορούν να είναι πολύ καλά αν ξέρετε τι να αναζητήσετε.Εξοικονόμηση μετρητών

Αν σκεφτεί κανείς ότι η πορεία της ιστορίας του αυτοκινήτου, οι λάτρεις (όπως και οι τακτικοί αγοραστές παλαιών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων) τείνουν να αποφεύγουν υψηλότερο μίλι παραδείγματα, καθώς αυτά είναι συνήθως τα αυτοκίνητα που χρειάζονται την περισσότερη συντήρηση – είτε αυτό έχει τη μορφή επισκευές ή απλά συντήρηση ρουτίνας. Ωστόσο, με οι τιμές στα ύψηη αγορά ενός S2000 μεγαλύτερου μιλίου δεν είναι πάντα μια τρομερή ιδέα, ειδικά αν ξέρετε τι να αναζητήσετε.

Φωτογραφίες: S2Ki Forums

Βασικοί κανόνες

Τα καλά νέα είναι ότι το S2000 είναι ένα εγγενώς αξιόπιστο αυτοκίνητο με λίγα κοινά προβλήματα, αλλά ως επί το πλείστον, μπορεί εύκολα να κερδίσει πολλά χιλιόμετρα χωρίς να ιδρώσει – ή οτιδήποτε σημαντικό. Πολλά από αυτά εξαρτώνται από το πόσο καλά συντηρήθηκε το αυτοκίνητο, φυσικά, έτσι πολλοί από τους βασικούς κανόνες αγορών μεταχειρισμένων ισχύουν και εδώ.

Φωτογραφίες: S2Ki Forums

Μηχανολογικά Θέματα

Όταν ψωνίζετε ειδικά για ένα S2000, θα πρέπει να προσέχετε την υπερβολική κατανάλωση λαδιού στα μοντέλα AP1, τους θορύβους κατά την αλλαγή ταχύτητας, έναν συμπλέκτη που κάνει θορύβους κατά την επιβράδυνση, τους κραδασμούς κατά την επιτάχυνση και τις ρωγμές συγκράτησης βαλβίδων, που ολοκληρώνονται μερικά μηχανικά προβλήματα.

Φωτογραφίες: S2Ki Forums

Κοινή φθορά

Από εκεί, οι αγοραστές θα πρέπει επίσης να αναζητήσουν ορισμένα κοινά καλλυντικά προβλήματα, τα οποία περιλαμβάνουν ξεθωριασμένα ή ραγισμένα μαλακά μπλουζάκια, καθώς και ραγισμένα ή φουσκωμένα ταμπλό. Διαφορετικά, όλα αφορούν εξαρτήματα τυπικής φθοράς, όπως φρένα, ελαστικά, κομμάτια και κομμάτια ανάρτησης και φθορά πλευρικής στήριξης, ιδιαίτερα στο κάθισμα του οδηγού.

Φωτογραφίες: S2Ki Forums

Εμπειρία χωρίς ενοχές

Βρείτε το σωστό παράδειγμα και ένα S2000 με μεγαλύτερη απόσταση μιλίων μπορεί να σας προσφέρει χρόνια απόλαυσης οδήγησης χωρίς ενοχές σε λογική τιμή. Αυτά τα αυτοκίνητα αλλάζουν τακτικά χέρια στη γκάμα των 20.000 $ και μπορούν να τα αγοράσετε με ακόμη λιγότερο, και δεδομένου του πόσο διασκεδαστικό είναι να οδηγείτε, δεν θα αισθάνεστε ένοχοι που θα το στύψετε στην πίστα.

Φωτογραφίες: S2Ki Forums

Αξία Διατήρησης

Είναι επίσης σχετικά προσιτές στη συντήρησή τους, κάτι που αποτελεί σημαντικό στοιχείο για ένα όχημα οποιουδήποτε είδους υψηλών μιλίων. Είναι επίσης κάπως πιθανό ότι αυτά τα αυτοκίνητα θα συνεχίσουν να εκτιμούν, και τουλάχιστον, διατηρούν την αξία τους καλύτερα από τα περισσότερα, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα χάσετε τη φάρμα εάν αποφασίσετε να πουλήσετε αργότερα.

Φωτογραφίες: S2Ki Forums

>>Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με την αγορά ενός S2000 για μεγάλη απόσταση από εδώ στο S2Ki.com.

Αξίζει

Όλα αυτά καθιστούν τα S2000 με μεγαλύτερη απόσταση μιλίων αρκετά επιθυμητά στο βιβλίο μας, ειδικά επειδή οι συλλέκτες τείνουν να τα αποφεύγουν, κάτι που βοηθά στη διατήρηση των τιμών στο χαμηλότερο εύρος. Μπορεί να έρθει μια μέρα που αυτό δεν ισχύει πλέον, αλλά προς το παρόν, τουλάχιστον, δεν μπορούμε να σκεφτούμε έναν πιο ικανοποιητικό τρόπο για να ξοδέψουμε 20 χιλιάδες δολάρια σε ένα αυτοκίνητο.

Φωτογραφίες: S2Ki Forums

>>Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με την αγορά ενός S2000 για μεγάλη απόσταση από εδώ στο S2Ki.com.

Schreibe einen Kommentar