Εκτελεστική Σύνοδος Κορυφής Εφοδιαστικής Αλυσίδας Βόρειας Αμερικής

1
Εκτελεστική Σύνοδος Κορυφής Εφοδιαστικής Αλυσίδας Βόρειας Αμερικής


Ημερομηνία: 11 – 13 Σεπτεμβρίου 2023
Τοποθεσία: Arizona Biltmore, A Waldorf Astoria Resort
Phoenix, AZ

Το North American Supply Chain Executive Summit συγκεντρώνει εμπειρογνώμονες του κλάδου, παρόχους υπηρεσιών και λύσεων και συνεργάτες μέσων από όλη τη Βόρεια Αμερική για να δικτυωθούν, να αξιολογήσουν, να μοιραστούν και να μάθουν πραγματικές λύσεις σε παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η ομάδα της Arkieva θα είναι παρούσα και θα είναι διαθέσιμη για να συζητήσει τις προκλήσεις σας και πώς να βελτιστοποιήσετε την αλυσίδα εφοδιασμού σας είτε είστε μέρος μιας επιχείρησης είτε μιας μικρής επιχείρησης. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, η βραβευμένη σουίτα λύσεων μας ξεκλειδώνει τη δύναμη της εφοδιαστικής αλυσίδας σας, επιτρέποντας την ορατότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας από άκρο σε άκρο με ενότητες που ενσωματώνονται πλήρως με την επιχείρησή σας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε συνάντηση με την ομάδα Arkieva*.

*Το αίτημα για συνάντηση με την ομάδα της Arkieva δεν σας εγγράφει για να παρευρεθείτε στην εκδήλωση. Για πλήρεις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου εγγραφής, επισκεφτείτε το https://scl-summit.com/.

Schreibe einen Kommentar