Ελάτε μαζί μας για μια εντυπωσιακή 4η Ιουλίου

1
Ελάτε μαζί μας για μια εντυπωσιακή 4η Ιουλίου

4 Ιουλίου - Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο

ΣΑΝ Ντιέγκο, Καλιφόρνια – Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο, που χρησιμεύει ως η μνήμη της κοινότητας της ναυτικής μας εμπειρίας συλλέγοντας, διατηρώντας και παρουσιάζοντας την πλούσια ναυτική μας κληρονομιά και τις ιστορικές μας συνδέσεις με τον κόσμο του Ειρηνικού, προσκαλεί τους Σαν Ντιέγκαν και τους τοπικούς επισκέπτες να γιορτάσουν την 4η Ιουλίου 2023 στο Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο. Η παραθαλάσσια τοποθεσία της πρεμιέρας του Μουσείου είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστείτε τις ετήσιες διακοπές μέρα και νύχτα.

Το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο θα είναι ανοιχτό την Τρίτη, 4 Ιουλίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. για περιηγήσεις με πεζοπορία με γενική είσοδο στον ιστορικό στόλο με αυτοκαθοδήγηση. Η είσοδος στις συναρπαστικές γκαλερί και τα εκθέματα κάτω από το κατάστρωμα είναι δωρεάν με αγορά εισόδου. Αυτό περιλαμβάνει το νέο Steam and Splendor: Treasures from the Ocean Liner and Cruise Liner Ephemera Collection εκτίθεται στο του Μπέρκλεϋ Γκαλερί Gould Eddy και Compass.

Για όσους αναζητούν μια εκπαιδευτική εμπειρία ημερήσιας περιήγησης στα αξιοθέατα στο νερό, το Ναυτικό Μουσείο προσφέρει δύο τύπους αφηγημένων περιηγήσεων με σκάφος στον κόλπο με μια μικρή επιπλέον χρέωση με την αγορά εισόδου. Μοναδική σε αυτήν την εμπειρία είναι η ηλικία των σκαφών, τα οποία έχουν πλέον αποκατασταθεί, έχουν διατηρηθεί καλά και αναγνωρίζονται στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Τόπων των ΗΠΑ και στο Μητρώο Ιστορικών Πόρων της Καλιφόρνια από το Υπουργείο Πάρκων και Αναψυχής του Γραφείου Ιστορικής Διατήρησης. Οι επιλογές περιήγησης στο Holiday Bay στις 4 Ιουλίου περιλαμβάνουν:

Πέντε ημερήσιες κρουαζιέρες Historic Bay Cruises διάρκειας 45 λεπτών στο ανακαινισμένο 1914 Πιλότος σκάφος με επιπλέον 15,00 $ ανά άτομο με αγορά γενικής εισόδου. Οι ώρες επιβίβασης είναι 11:00 π.μ., 12:45 μ.μ., 1:45 μ.μ., 14:45 μ.μ. και 3:45 μ.μ.

Δύο ημερήσιοι βετεράνοι εθελοντές 75 λεπτών αφηγήθηκαν εκδρομές με σκάφος PCF 816 Swift της εποχής του Βιετνάμ Naval History Bay Tours με επιπλέον 20,00 $ ανά άτομο με αγορά γενικής εισόδου. Οι ώρες επιβίβασης είναι 12:15 και 14:15

Τα εισιτήρια για τη βραδιά στην αποβάθρα της 4ης Ιουλίου με θέα τα πυροτεχνήματα είναι 25,00 $ ανά άτομο για είσοδο από τις 7:00 μ.μ. για επιβίβαση στο ατμοπλοϊκό φέρι της βικτοριανής εποχής του 1898 Μπέρκλεϋ Το επάνω κατάστρωμα McKinney είναι πλήρες χωρίς μπαρ υποδοχής, αναψυκτήριο και εντυπωσιακές γωνίες θέασης των πυροτεχνημάτων πάνω από τον κόλπο του Σαν Ντιέγκο. Τα απογευματινά καλοκαιρινά κουτιά για πικ-νικ θα είναι διαθέσιμα από τις 7:00 μ.μ. για 15,00 $ και περιλαμβάνουν 1 ¼ λίβρα χοτ ντογκ ή σπιτικό λουκάνικο, πατατάκια και μηλόπιτα, όσο εξαντλούνται τα αποθέματα. Περιορισμένη χωρητικότητα. Τα καθίσματα είναι προτεραιότητα.

Η παραθαλάσσια φορτηγίδα του Ναυτικού Μουσείου στο πίσω μέρος του Μπέρκλεϋ θα είναι επίσης διαθέσιμη ως επιλογή προβολής πυροτεχνημάτων. Τα πυροτεχνήματα ξεκινούν στις 9:00 το βράδυ Τα υπόλοιπα πλοία του στόλου και των εκθεμάτων του Ναυτικού Μουσείου είναι κλειστά για την προβολή πυροτεχνημάτων στις 4 Ιουλίου.

Μπορείτε να αγοράσετε εκ των προτέρων γενική είσοδο στο μουσείο, εκδρομές με σκάφος και εισιτήρια εκδηλώσεων.

Κάνετε κράτηση τώρα! Εισιτήρια 4ης Γενικής Είσοδος – 10 π.μ. έως 5 μ.μ.


Κάνετε κράτηση τώρα! 4η Ιουλίου! Swift Boat Naval History Tour


Κάνετε κράτηση τώρα! 4η προβολή εισιτηρίων πυροτεχνημάτων – η πύλη ανοίγει στις 7 μ.μ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για πληροφορίες προβολής πυροτεχνημάτων

Το περίπτερο εισιτηρίων του Μουσείου βρίσκεται κατά μήκος του βόρειου εμπάρκαντρο μπροστά από το Μουσείο και είναι ανοιχτό από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. για αγορά εισιτηρίου εισόδου με τα πόδια και εάν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, επίσης για να συμμετάσχετε σε μια από τις αφηγημένες περιηγήσεις με σκάφος του Μουσείου.


Το Maritime Museum of San Diego βρίσκεται στη διεύθυνση 1492 N. Harbor Drive, San Diego, CA
92101-3309 (μεταξύ Grape και Ash St.) και περιλαμβάνει μια συλλογή ιστορικών σκαφών συμπεριλαμβανομένου του παλαιότερου ενεργού ιστιοφόρου στον κόσμο, Αστέρι της Ινδίας. Η παραθαλάσσια στάθμευση είναι περιορισμένη και μετράται για μέγιστο 3 ώρες. Συνιστώνται ανεπιφύλακτα εναλλακτικές επιλογές στάθμευσης ή υπηρεσίες κοινής χρήσης.

Σχετικά με το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο
Η εμπειρία του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο περιλαμβάνει είσοδο σε μια συλλογή παγκόσμιας κλάσης ιστορικών ιστιοπλοϊκών πλοίων, ατμοκίνητων σκαφών και υποβρυχίων, που το καθένα προσφέρει ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά εκθέματα. Το μη κερδοσκοπικό Μουσείο 501c3 απολαμβάνει διεθνή φήμη για την αριστεία στην αποκατάσταση, τη συντήρηση και τη λειτουργία ιστορικών σκαφών, συμπεριλαμβανομένου του παλαιότερου ενεργού ιστιοφόρου στον κόσμο, Αστέρι της Ινδίας. Το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του έθνους που προσφέρει ξεναγήσεις με ξεναγό, ομαδικές ξεναγήσεις, ναυλώσεις ψηλών πλοίων, δημόσιες εκδηλώσεις όλο το χρόνο, εκπαιδευτικά προγράμματα και έναν ξεχωριστό χώρο για εταιρικές/ιδιωτικές εκδηλώσεις. Το Μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά Αστέρι της Ινδίας Wharf at 1492 North Harbor Drive, San Diego, CA 92101-3309.

Schreibe einen Kommentar