Επεισόδιο 509: From Cutting Gardens to Flowers for the Home, Conversation with the Horticulture Team at Filoli Historic House & Garden, Jim Salyards, Kate Nowell και Haley O’Connor

0
Επεισόδιο 509: From Cutting Gardens to Flowers for the Home, Conversation with the Horticulture Team at Filoli Historic House & Garden, Jim Salyards, Kate Nowell και Haley O’Connor

9 Ιουνίου 2021

The Wedding Garden at Filoli Historic House & Garden (γ) Gretchine Nievarez

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, έχετε ακούσει από πολλούς από τους συμμετέχοντες και τις προσωπικότητες που έχουν προγραμματιστεί να παρουσιάσουν στο επερχόμενο Σύνοδος Slow Flowers, προγραμματισμένο για τις 28-30 Ιουνίου, που είναι προ των πυλών. Και σήμερα, σας μεταφέρω κατευθείαν στον προορισμό μας στη Σύνοδο Κορυφής, Φιλόλη Ιστορικό Σπίτι & Κήπος με έδρα το Woodside της Καλιφόρνια, όπου θα συγκεντρωθούμε για τις δύο πρώτες ημέρες του συνεδρίου.

Η αξιοσημείωτη γεωργιανή αρχιτεκτονική του Filoli (γ) Gretchine Nievarez

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που θα απολαύσουν οι συμμετέχοντες στη Σύνοδο Κορυφής, οι ομιλητές, οι χορηγοί και οι προσκεκλημένοι καθώς βυθιζόμαστε στην ομορφιά και την κληρονομιά αυτού του πολιτιστικού ιδρύματος της Bay Area. Θα περάσουμε δύο ολόκληρες μέρες βιώνοντας την ιστορική ιδιοκτησία, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού τοπίου της Φιλόλης και των περιποιημένων κήπων, για τα οποία θα μάθετε περισσότερα σήμερα. Θα έχουμε επίσης άνευ προηγουμένου πρόσβαση για να σχεδιάσουμε μια «αναγορά λουλουδιών» στο «The House», το πιο θριαμβευτικό παράδειγμα της παράδοσης της Γεωργιανής Αναγέννησης της Καλιφόρνια και ένα από τα καλύτερα εναπομείναντα κτήματα της επαρχίας των αρχών του 20ού αιώνα.

Από αριστερά, οι σημερινοί καλεσμένοι: Jim Salyards, Kate Nowell και Haley O’Connor του Filoli’s Horticulture Staff

Προς το παρόν, θα ήθελα πολύ να σας συστήσω την ομάδα κηπουρικής στο Filoli, γιατί είναι εκείνες των οποίων η συμμετοχή στο Slow Flowers Summit θα εξασφαλίσει μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία φυτών και λουλουδιών.

Σήμερα, ελάτε μαζί μου σε μια συνομιλία με Jim Salyards, Kate Nowell και Χέιλι Ο‘ Κόνορ.

Ο Jim Salyards είναι ο διευθυντής κηπουρικής, 26χρονος βετεράνος της Φιλόλης!

Η Kate Nowell είναι η υπεύθυνη παραγωγής κηπευτικών, με περίπου μια δεκαετία στη Filoli, και η Haley O’Connor είναι η νέα επίσημη υπεύθυνη κήπου της Filoli που προσχώρησε πριν από περίπου έξι μήνες.

Ας πηδήξουμε αμέσως και ας κάνουμε μια ηχητική (εικονική) βοτανική περιήγηση με τρία ταλαντούχα άτομα φυτών.


Οι συμμετέχοντες στο Slow Flowers Summit θα έχουν πλήρη πρόσβαση στους όμορφους χώρους στο Filoli Historic House & Garden κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων μας και των καθηλωτικών εμπειριών λουλουδιών

Σας ευχαριστούμε πολύ που συμμετείχατε στη σημερινή μας συνομιλία! Απομένουν ακόμη λίγες θέσεις για να παρευρεθείτε Σύνοδος Slow Flowers και μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις λεπτομέρειες στο slowflowerssummit.com. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους παρευρισκόμενους σε ένα ασφαλές, αυτοπροσώπως, συμβατό με τον COVID και κυρίως υπαίθριο περιβάλλον στο Filoli Historic House and Garden. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά!

The Garden House στη Φιλόλη

Και παρεμπιπτόντως, αν δεν παρευρίσκεστε στη Σύνοδο Κορυφής, παρακολουθήστε Slow Flowers Society στο Facebook, Slow Flowers Society και Σύνοδος Slow Flowers στο Instagram για ζωντανές ροές που έρχονται σε εσάς από το Slow Flowers Summit, συμπεριλαμβανομένης μιας περιοδείας στα παρασκήνια που θα οδηγήσω την ημέρα της εγκατάστασης, Κυριακή 28 Ιουνίου.


Κάτι πραγματικά διασκεδαστικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα καθώς ανταλλάξα θέσεις στο μικρόφωνο και απάντησα σε ερωτήσεις που μου τέθηκαν αντί να είμαι το άτομο που μου έκανε αυτές τις ερωτήσεις. Ο καλός μας φίλος Τζένιφερ Τζιούελπαραγωγός και οικοδεσπότης του Τόπος καλλιέργειας, ένα βραβευμένο δημόσιο ραδιοφωνικό πρόγραμμα και podcast, με προσκάλεσε να συμμετάσχω μαζί της για να συζητήσουμε για όλα τα Slow Flowers. Θα μοιραστώ τον σύνδεσμο για αυτό το επεισόδιο στις σημειώσεις της σημερινής εκπομπής. Έχετε ακούσει την Jennifer εδώ ως παλιός καλεσμένος και μπορεί να έχετε ήδη εγγραφεί στο Cultivating Place. Αν όχι, ρίξτε μια ματιά στο εκπληκτικό, περιεκτικό και εκτεταμένο εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό της πρόγραμμα για φυτά, ανθρώπους, τόπους και άλλες συζητήσεις σχετικά με τη φυσική ιστορία και την ανθρώπινη παρόρμηση για κήπο. Η Jennifer έρχεται στο Slow Flowers Summit ως ομιλήτριά μας τη δεύτερη μέρα — και με τιμά τόσο πολύ που μοιράστηκε την ιστορία μας – την ιστορία σας – την ιστορία των Slow Flowers – στην υπέροχη εκπομπή της.


Η συλλογή μας Botanical Couture 2021 για την American Flowers Week 2021

Όπως γνωρίζετε, στη συσσώρευση προς American Flowers Week, 28 Ιουνίου – 4 Ιουλίου, υπάρχουν πολλά να γιορτάσουμε. Αυτή την Παρασκευή, είστε προσκεκλημένοι να γίνετε μέλος μας Εικονική συνάντηση μελών Slow Flowers, 11 Ιουνίου στις 9 π.μ. Ειρηνικού/Μεσημέρι Ανατολική. Το θέμα: Βοτανική Ραπτική Για Συλλογή American Flowers Week 2021. Οι καλεσμένοι? Αρκετοί από τους δημιουργικούς που είναι υπεύθυνοι για την εκτεταμένη και ακμάζουσα φετινή συλλογή μόδας! Ρίξτε μια ματιά στα παρασκήνια και ακούστε από τα δημιουργικά — αγρότες μέλη της Slow Flowers, σχεδιαστές και καλλιτέχνες λουλουδιών που ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα για φορέματα λουλουδιών. Έχουμε μια ντουζίνα εμφανίσεις σε όλη αυτή τη χρονιά — ένα κατόρθωμα ταλέντου, ευρηματικότητας και εφευρετικότητας! Ανυπομονώ να γίνετε μέλος μας — όλες οι λεπτομέρειες και ο σύνδεσμος για να συνδεθείτε είναι διαθέσιμα στις σημειώσεις της σημερινής εκπομπής. Τα λέμε εκεί!


Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας

Αυτό το podcast φέρεται σε εσάς από Slowflowers.com, ο δωρεάν, διαδικτυακός κατάλογος για περισσότερα από 880 ανθοπωλεία, καταστήματα και στούντιο που σχεδιάζουν με τοπικά, εποχιακά και βιώσιμα λουλούδια και στις φάρμες που καλλιεργούν αυτές τις άνθη. Είναι η συνειδητή επιλογή για την αγορά και την αποστολή λουλουδιών.

Farmgirl λουλούδια πανό

Ευχαριστούμε τον κύριο χορηγό μας για το 2021, Λουλούδια Farmgirl. Η Farmgirl Flowers προσφέρει εμβληματικές ανθοδέσμες με λινάτσα και πλούσιες, άφθονες συνθέσεις σε πελάτες σε όλες τις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας περισσότερες από 20 φάρμες λουλουδιών στις ΗΠΑ αγοράζοντας περισσότερα από 9 εκατομμύρια δολάρια φρέσκων και εποχιακών λουλουδιών και φυλλωμάτων στις ΗΠΑ ετησίως και παρέχοντας ανταγωνιστικούς μισθούς και οφέλη για τα μέλη της ομάδας που εδρεύουν στο Watsonville της Καλιφόρνια και στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Ανακαλύψτε περισσότερα στο farmgirlflowers.com.

γραμμή λογότυπου χορηγού

Για κάθε επεισόδιο Podcast φέτος, ευχαριστούμε τρεις από τους Μεγάλους Χορηγούς μας.

Flowerfarm.com, είναι ένας κορυφαίος χονδρικός διανομέας λουλουδιών που προέρχεται από προσεκτικά επιλεγμένους καλλιεργητές για να προσφέρει φρέσκα λουλούδια υψηλής απόδοσης που αποστέλλονται απευθείας από το αγρόκτημα απευθείας σε εσάς. Μπορείτε να ψωνίσετε ανά λουλούδι και ανά χώρα προέλευσης στο flowerfarm.com. Βρείτε λουλούδια και φυλλώματα από την Καλιφόρνια, τη Φλόριντα, το Όρεγκον και την Ουάσιγκτον χρησιμοποιώντας το εργαλείο επιλογής «Προέλευση» στην αναζήτησή σας. Είναι πιο έξυπνη η προμήθεια. Μάθετε περισσότερα στο flowerfarm.com.

Johnny’s Selected Seeds, μια εταιρεία που ανήκει σε υπαλλήλους που παρέχει στον κλάδο μας τους καλύτερους σπόρους λουλουδιών, βοτάνων και λαχανικών — που παρέχονται σε μεγάλα και μικρά αγροκτήματα, ακόμη και σε κήπους όπως ο δικός μου. Βρείτε τον πλήρη κατάλογο με σπόρους και βολβούς λουλουδιών στο johnnysseeds.com.

Rooted Farmers συνεργάζεται αποκλειστικά με ντόπιους καλλιεργητές για να βάλει τα κομμένα λουλούδια υψηλής ποιότητας στα χέρια των πελατών λουλουδιών. Όταν συνεργάζεστε με τους Rooted Farmers, επενδύετε στην κοινότητά σας και μπορείτε να περιμένετε μια δέσμευση για αριστεία ως αντάλλαγμα. Μάθετε περισσότερα στο RootedFarmers.com.


Λογότυπο Podcast Slow Flowers με λουλούδια, συσκευή εγγραφής και μικρόφωνο

Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας σήμερα! ο Podcast Slow Flowers έχει ληφθεί περισσότερες από 734.000 φορές από ακροατές σαν εσάς. Σας ευχαριστούμε που ακούσατε, σχολιάσατε και μοιράζεστε – σημαίνει τόσα πολλά. Καθώς το κίνημά μας αποκτά περισσότερους υποστηρικτές και πιο παθιασμένους συμμετέχοντες που πιστεύουν στη σημασία της εγχώριας βιομηχανίας κομμένων λουλουδιών μας, η δυναμική είναι μεταδοτική. Ξέρω ότι το νιώθεις και εσύ.

Εκτιμώ την υποστήριξή σας και σας προσκαλώ να εκφράσετε τις ευχαριστίες σας για να υποστηρίξετε τις συνεχιζόμενες δραστηριότητες υπεράσπισης, εκπαίδευσης και προβολής της Slow Flowers. Μπορείς βρείτε το κουμπί δωρεάς στη στήλη στα δεξιά στο debraprinzing.com

Debra Prinzing

Είμαι Debra Prinzingοικοδεσπότης και παραγωγός του Podcast Slow Flowers. Την επόμενη εβδομάδα, είστε προσκεκλημένος να βάλετε μαζί μου περισσότερα Slow Flowers στο τραπέζι, ένα βάζο τη φορά. Και Εάν σας αρέσει αυτό που ακούτε, σκεφτείτε να συνδεθείτε στο iTunes και να δημοσιεύσετε μια κριτική ακροατής.

Το περιεχόμενο και οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι είτε μόνο δικά μου είτε μόνο των καλεσμένων μου, ανεξάρτητα από οποιονδήποτε χορηγό podcast ή άλλο πρόσωπο, εταιρεία ή οργανισμό.

ο Podcast Slow Flowers έχει σχεδιαστεί και επιμεληθεί ο Andrew Brenlan. Μάθετε περισσότερα για το έργο του στο soundbodymovement.com.

Συντελεστές μουσικής:

Κολακευμένος? Ανάβοντας τα φώτα. Gaena
από την Blue Dot Sessions
http://www.sessions.blue

Ωραίος
από την Tryad
http://tryad.bandcamp.com/album/instrumentals
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Στο πεδίο
audionautix.com

σχετικές αναρτήσεις

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021 στις 6:42 π.μ. και έχει καταχωρηθεί ως American Flowers Week, American Grown, Architecture, Blog Posts, Creativity, Entertainment, Floral design, Flower Farming, Gardening, interior design, Landscape Design, Φυτά, Επεισόδια Podcast, SLOW FLOWERS Podcast. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τυχόν απαντήσεις σε αυτήν την καταχώρηση μέσω της ροής RSS 2.0. Μπορείς αφήστε μια απάντησηή παρακολούθηση από τον δικό σας ιστότοπο.

Schreibe einen Kommentar