Επισκευάστε ηλιακά φώτα που σταματούν να λειτουργούν

0
Επισκευάστε ηλιακά φώτα που σταματούν να λειτουργούν

από το Texas Homesteader ~

Αγοράσατε αυτό το ηλιακό φως για το διαμορφωμένο κρεβάτι σας πριν από μερικά χρόνια. Τώρα όμως σταμάτησε να λειτουργεί. Πρέπει να το πετάξετε και να αγοράσετε καινούργιο;

Οχι απαραίτητα. Περισσότερο από πιθανό είναι μια εύκολη επισκευή! Μοιράζομαι οδηγίες βήμα προς βήμα για το τι κάναμε για να επισκευάσουμε τα ηλιακά μας φώτα – με φωτογραφίες για να το κάνουμε εύκολο.

Ηλιακό φως που δεν λειτουργεί - μπορεί να επισκευαστεί το ηλιακό μου φως - #TexasHomesteader

(Σημείωση: Ορισμένοι σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση θα σας οδηγήσουν σε άλλα σχετικά άρθρα για περισσότερες πληροφορίες. Αλλά οι σύνδεσμοι που προηγούνται του * είναι σύνδεσμοι θυγατρικών. Εάν κάνετε κλικ και αγοράσετε κάτι, θα μπορούσα να λάβω μια μικρή προμήθεια.)

Εξωραϊσμός με ηλιακά φώτα

Πριν από αρκετά χρόνια ο RancherMan και εγώ φτιάξαμε ένα Χαρακτηριστικό τοπίου ηλιακού φωτός χρησιμοποιώντας το ρουστίκ ξεπερασμένο κούτσουρο ενός κέδρου. Ως μέρος του σχεδιασμού, το καλύψαμε με τρία ηλιακά φώτα.

Κέδρος κούτσουρο με τρία ηλιακά φώτα στην κορυφή. #TexasHomesteader

Για χρόνια μου άρεσε η διακοσμητική εμφάνιση που έδινε στο σπίτι μας, καθώς και το απαλό φως που πρόσφερε στο πεζοδρόμιό μας μετά το σκοτάδι.

Αλλά ένα-ένα τα φώτα σταμάτησαν να λειτουργούν με την πάροδο του χρόνου.

Πιστεύετε ότι πρέπει να ρίξουμε Μακριά τα ηλιακά μας φώτα που δεν λειτουργούν και να αγοράσουμε καινούργια; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Πώς διορθώνετε τα ηλιακά φώτα που σταματούν να λειτουργούν;

Για εμάς, η επισκευή των ηλιακών φώτων που σταμάτησαν να λειτουργούν ήταν εύκολη!

Η λειτουργία εξωραϊσμού ηλιακού φωτός μας έχει 3 φώτα. Αφαιρέσαμε τα ηλιακά φώτα που είχαν σταματήσει να λειτουργούν και ο RancherMan τα έφερε στο κατάστημά του. Μετά άρχισε να τα επισκευάζει.

Η επισκευή εκείνων των ηλιακών φώτων που δεν άναβαν πλέον ήταν επίσης εύκολη και γρήγορη.

 • Αφαιρέστε το ηλιακό πάνελ από την υδρόγειο – Περιστρέψτε για να αφαιρέσετε το φωτοκύτταρο ηλιακού φωτός από την υδρόγειο.

Επισκευή ηλιακών φώτων - περιστροφή για να αφαιρέσετε την υδρόγειο από το ηλιακό πάνελ φωτός. #TexasHomesteader

 • Αφαιρέστε την μπαταρία – Ανοίξτε το κάλυμμα της θήκης της μπαταρίας και αφαιρέστε την μπαταρία, αντικαθιστώντας την με νέα μπαταρία. Στη συνέχεια, επανατοποθετήστε το κάλυμμα της μπαταρίας.

  (οι δικοί μας πήραν μόνο μια διπλή μπαταρία μεγέθους ΑΑ)

Επισκευή ηλιακών φώτων - αντικαταστήστε την επαναφορτιζόμενη μπαταρία #TexasHomesteader

 • Καθαρά Συντρίμμια – Καθαρίστε τη σκόνη, τους ιστούς αράχνης, τη βρωμιά κ.λπ. χρησιμοποιώντας ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί. Η σφαίρα από γυαλί ή πλαστικό μπορεί να καθαριστεί χρησιμοποιώντας καθαριστικό τζαμιών ή απλώς σαπούνι και νερό.

Επισκευή ηλιακών φώτων - Καθαρίστε τη σφαίρα με καθαριστικό γυαλιού. #TexasHomesteader

 • Δοκιμή ηλιακού φωτός – Για δοκιμή, τοποθετήστε το ηλιακό σας φως σε ένα σκοτεινό δωμάτιο ή απλώς γυρίστε ανάποδα για να μπλοκάρετε το φωτοκύτταρο. Το φως πρέπει να ανάψει.

Επισκευή ηλιακών φώτων - δοκιμή ηλιακού φωτός μετά την αλλαγή μπαταρίας #TexasHomesteader

 • Επανασυναρμολογήστε το ηλιακό φως – Επανατοποθετήστε τη σφαίρα στρίβοντας πίσω στο συγκρότημα φωτός ηλιακού φωτοκυττάρου.

Επισκευή ηλιακών φώτων - Επανασυναρμολογήστε το ηλιακό φωτοκύτταρο και τη σφαίρα ηλιακού φωτός. #TexasHomesteader

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης είναι ξανά ενεργοποιημένος εάν το φως σας διαθέτει αυτήν τη δυνατότητα.

Τελείωσες! Απλώς επιστρέψτε το ηλιακό φως που λειτουργεί ξανά στο κρεβάτι εξωραϊσμού σας.

Η ηλιοφάνεια θα πρέπει να κρατήσει ξανά τη μπαταρία φορτισμένη και το φως να ανάβει στο σκοτάδι για τα επόμενα χρόνια.

Μπορούν να επισκευαστούν όλα τα ηλιακά φώτα;

Τα περισσότερα ηλιακά φώτα με αντικαταστάσιμη μπαταρία μπορούν εύκολα να διορθωθούν μέσα σε λίγα λεπτά, όπως έχω δείξει.

Αλλά τα εξαιρετικά φθηνά ηλιακά φώτα μπορεί να μην έχουν αντικαταστάσιμες μπαταρίες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο κατασκευαστής μπορεί απλώς να κολλήσει μια μικροσκοπική μπαταρία στο πραγματικό συγκρότημα φωτός. Είναι δύσκολο να επισκευάσετε αυτό το είδος ηλιακού φωτός, δυστυχώς είναι σχεδόν μιας χρήσης.

Τα περισσότερα ηλιακά φώτα που πωλούνται αυτές τις μέρες έχουν αντικαταστάσιμες μπαταρίες και μπορούν εύκολα να επισκευαστούν. Για να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να απολαμβάνουμε τα ηλιακά μας φώτα για μεγάλες αποστάσεις, φροντίζουμε να αγοράζουμε μόνο τα ηλιακά φώτα που χρησιμοποιούν αντικαταστάσιμη μπαταρία.

Δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζετε ηλιακά φώτα ξανά και ξανά, να τα πετάτε στα σκουπίδια όταν σταματήσουν να εργάζονται. Όταν η επαναφορτιζόμενη μπαταρία σταματήσει να λειτουργεί, είναι πολύ εύκολο να ενεργοποιήσετε ξανά αυτό το ηλιακό φως.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλιακά φώτα στο σπίτι;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους αρέσει στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν ηλιακά φώτα στο σπίτι τους:

*Μικρά Διακοσμητικά Ηλιακά Φώτα για την απαλή τους λάμψη ή την ιδιοτροπία τους γύρω από το σπίτι τους.

*Ηλιακά φώτα με ανίχνευση κίνησης για λόγους ασφαλείας.

*Εξωτερικό φωτιστικό τοίχου για να λαμβάνετε φως εκεί που δεν υπάρχει ρεύμα, όπως υπόστεγα κήπου και άλλα τέτοια.

*Φωτιστικά χωρίς ηλεκτρισμό για φως χωρίς ηλεκτρικό στις εισόδους κ.λπ.

*Διακοσμητικά φώτα μονοπατιού να φωτίζει πεζοδρόμια και πεζοδρόμια.

Ηλιακό φως Bois d'Arc post με συρματόπλεγμα και ορειχάλκινο διακοσμητικό ελέφαντα. #TexasHomesteader

Είναι διασκεδαστικό να προσθέτετε μια διακοσμητική βάση σε αυτά τα φώτα διαδρομής για να τα κάνετε ένα όμορφο μέρος του τοπίου.

Χρησιμοποιούμε επίσης ηλιακά φώτα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όταν το ρεύμα είναι εκτός ρεύματος. Θα φέρω το φως μέσα και θα το τοποθετήσω δίπλα σε έναν καθρέφτη για να αντανακλά το φως πιο βαθιά μέσα στο δωμάτιο.

Ηλιακό φως φέρεται μέσα σε ένα βάζο με λουλούδια με καθρέφτη πίσω για φως έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος. #TexasHomesteader

Είναι μόνο ένας τρόπος με τον οποίο προετοιμαζόμαστε για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης διακοπής ρεύματος, αλλά έχω μοιραστεί και πολλούς άλλους τρόπους προετοιμασίας για καταιγίδες και διακοπές ρεύματος:

Προετοιμασία για έκτακτη διακοπή ρεύματος

Πώς να παραμείνετε ζεστοί όταν σβήνει το ρεύμα

Γιατί αγοράσαμε μια γεννήτρια διπλού καυσίμου

Safety From The Storm: Καταφύγιο καταιγίδας

Είναι πάντα καλό να είσαι προετοιμασμένος για το άγνωστο! Τα ηλιακά φώτα μπορούν να αποτελέσουν μέρος του οπλοστασίου ετοιμότητάς σας.

Πού να βρείτε φώτα ηλιακής διαδρομής

Βρήκα διάφορα στυλ *Ηλιακά φώτα μονοπατιού στο Amazon. Απλώς βεβαιωθείτε ότι προσφέρουν μια αντικαταστάσιμη μπαταρία, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα νέα σας ηλιακά φώτα για μεγάλο χρονικό διάστημα!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν δεν το έχετε ήδη, μπορείτε εντελώς *Δοκιμάστε το Amazon Prime ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες. Στη συνέχεια, κάντε την παραγγελία σας και λάβετε τη δωρεάν αποστολή κ.λπ. Διατηρήστε την πρώτη θέση για 30 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ και δοκιμάστε το – ροή ταινιών, μουσική, δωρεάν αποστολή – ολόκληρα τα 9 μέτρα! Εάν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μπορείτε να ακυρώσετε εντός 30 ημερών και να μην πληρώσετε τίποτα για τη δοκιμαστική εκτέλεση της ιδιότητας μέλους Amazon Prime. Αλλά πιθανότατα θα το θέλετε ούτως ή άλλως – έχουμε πάρει πολλή χρήση από το Amazon Prime μας μέσω ροής βίντεο και τηλεοπτικών εκπομπών, ροή μουσικής, δωρεάν επιλογή αποστολής την επόμενη μέρα για πολλά είδη κ.λπ.

~TxH~

Αυτή η ανάρτηση κατηγοριοποιήθηκε σε

Με ετικέτα Μια λίστα με όλες τις φιλικές προς το περιβάλλον αναρτήσεις μας. #TexasHomesteader Μια λίστα με τις καλύτερες θέσεις διατήρησης. #TexasHomesteader Μια λίστα με όλες τις αναρτήσεις μας για αυτάρκεια. #TexasHomesteader

Άλλα άρθρα που αυξάνουν τον προϋπολογισμό

Άλλες θέσεις διατήρησης

Άλλες οικονομικές συμβουλές

…και πολλά άλλα!

Έλα και κάτσε ένα ξόρκι! Ελάτε να κάνουμε παρέα στο δικό μας Σελίδα Facebook. Είναι σαν να κάθεσαι σε μια μπροστινή βεράντα με ένα ποτήρι παγωμένο τσάι. Πολλοί καλοί άνθρωποι μοιράζονται! Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε Pinterest, Κελάδημα ή Ινσταγκραμ.

Αν θέλετε να λαμβάνετε ένα email κάθε φορά που δημοσιεύεται μια νέα ανάρτηση ιστολογίου, είναι ΕΥΚΟΛΟ
Εγγραφείτε στο blog μας.

Schreibe einen Kommentar