Εργασία από το σπίτι Ιστορίες επιτυχίας

3
Εργασία από το σπίτι Ιστορίες επιτυχίας

Εδώ και πολύ καιρό, ήθελα να σας δώσω τη δυνατότητα να μοιραστείτε τη δουλειά σας από το σπίτι. Όλοι έχουν μια ιστορία που τους βοήθησε ή τους επέτρεψε να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο μονοπάτι. Εάν η ιστορία σας περιλαμβάνει εργασία από το σπίτι, θέλω να ακούσω τη γνώμη σας.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αλλά προτείνω μόνο ιστότοπους που έχω ερευνήσει, εμπιστευτώ ή χρησιμοποιώ προσωπικά.

Μπορείτε να έρθετε εδώ (η ζώνη χωρίς κρίση) για να αποκαλύψετε τις φιλοδοξίες, τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες σας και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εμπνευσμένο από το να διαβάζεις την ιστορία επιτυχίας ενός άλλου ατόμου γιατί μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου… προς το καλύτερο. Γνωρίζω πόσο ισχυρά μπορεί να είναι τα καλά νέα για τους άλλους, γι‘ αυτό μη διστάσετε να μας πείτε την ιστορία σας.

Έχω πάρει αρκετές απαντήσεις μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ με τα χρόνια, αλλά τώρα μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία σας εδώ Workersonboard.com. Αυτό το ιστολόγιο έχει πολλούς αναγνώστες, τόσοι πολλοί άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν την ιστορία σας…ίσως για πρώτη φορά.

Ακριβώς σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι μπορείτε να μοιραστείτε, έχω συμπεριλάβει μερικά παραδείγματα. Πείτε μας για το ταξίδι σας στο σπίτι που περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 • Ιστορίες επιτυχίας
 • Λάθη εργασίας από το σπίτι (οι άλλοι θα ωφεληθούν από αυτά)
 • Εργασία στο σπίτι Προσφορές εργασίας
 • Εργασία από το σπίτι
 • Πώς ξεκινήσατε μια διαδικτυακή επιχείρηση
 • Πώς κερδίσατε για πρώτη φορά χρήματα στο Διαδίκτυο
 • Συμβουλές για όσους θέλουν να εργαστούν από το σπίτι
 • Η δουλειά σας από το σπίτι εγχειρήματα/προσπάθειες
 • Πώς βγάζετε παθητικό εισόδημα
 • Εάν ξεκινήσατε το δικό σας blog ή ιστότοπο
 • Οποιεσδήποτε παράπλευρες φασαρίες κάνετε για επιπλέον μετρητά
 • Πώς αποφύγατε την επαγγελματική εξουθένωση από το σπίτι

Ψάχνω και για λεπτομέρειες. Μοιραστείτε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία/την εμπειρία σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να συμπεριλάβετε πόσο καιρό εργάζεστε, σε πόσες θέσεις εργασίας έχετε υποβάλει αίτηση στο παρελθόν, τη διαδικασία πρόσληψης κ.λπ.

Θα διαβάσω προσωπικά και θα μοιραστώ τις ιστορίες σας στο διαδίκτυο. Θα με εμπνεύσουν και εμένα. Ανυπομονώ να συνδεθώ μαζί σας με αυτόν τον τρόπο. Αν θέλετε να διαβάσετε την ιστορία της δουλειάς μου στο σπίτι, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο.

Μια ιστορία δεν γράφεται ποτέ πλήρως. Καθώς συνεχίζετε να έχετε νέες εμπειρίες, οι ιστορίες σας αλλάζουν. Εάν και όταν συμβεί, μη διστάσετε να επιστρέψετε για να ενημερώσετε ή να προσθέσετε στην ιστορία σας.

Μπορείτε να μοιραστείτε την προσωπική σας ιστορία επιτυχίας από το σπίτι αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από αυτήν την ανάρτηση. Θα πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα για να μοιραστείτε την ιστορία σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που δεν ανέλυσα παραπάνω, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email στη διεύθυνση [email protected] με θέμα «Εργασία από το σπίτι Ιστορίες επιτυχίας».

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μου επισκεπτόμενος το δικό μου επίσημη σελίδα στο Facebook ή μπαίνοντας στην Ομάδα μας Εργασία από το σπίτι Workersonboard Community. Εάν έχετε μια ιστορία εργασίας από το σπίτι που περιλαμβάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που αναφέρεται, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχω συμπεριλάβει μια φόρμα επικοινωνίας ως άλλη επιλογή για να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Schreibe einen Kommentar