Εργασία από το σπίτι Giveaway – Workersonboard

8
Εργασία από το σπίτι Giveaway – Workersonboard

Η εργασία από το σπίτι είναι βολική και πρακτική για τόσες πολλές οικογένειες σήμερα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που εξακολουθούν να αποφασίζουν αν θέλουν να εργαστούν από το σπίτι ή όχι. Ένα δωρεάν δώρο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που θα σας αλλάξει γνώμη. Έχω λοιπόν κάποια καλά νέα για εσάς.

Αυτό το μήνα, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα δωρεάν δώρο εργασίας από το σπίτι για να κάνετε το γραφείο σας στο σπίτι πιο άνετο. Αυτό το δώρο εργασίας από το σπίτι προέρχεται από το NexRep και η αξία του είναι $300. Ο στόχος αυτού του δώρου είναι να συμβάλει στην αντιστάθμιση του κόστους που μπορεί να χρειαστεί να διαθέσετε για τον χώρο εργασίας σας στο σπίτι. Θα σας βοηθήσει επίσης να βελτιώσετε τον χώρο σας και να διατηρήσετε οργανωμένες όλες τις προμήθειες σας.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αλλά προτείνω μόνο ιστότοπους που έχω ερευνήσει, εμπιστευτώ ή χρησιμοποιώ προσωπικά.

Αυτό το δώρο θα ανανεώσει το γραφείο σας στο γραφείο του σπιτιού σας, ώστε να μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις περιοχές σας και να είστε πιο αποτελεσματικοί. Εδώ είναι όλα τα αντικείμενα που μπορείτε να κερδίσετε παρακάτω.

  • 3 Προστατευτικό υπέρτασης πλευρικής ταινίας
  • 6 Θύρα σταθμός φόρτισης συσκευής
  • Εξωτερικός σκληρός δίσκος Samsung 1 TB
  • Εβδομαδιαίος προγραμματιστής γραφείου
  • Λευκός πίνακας ημερολογίου Dry Erase
  • Σημάδι Μην ενοχλείτε
  • Οργανωτής γραφείου
  • Κουτί διαχείρισης καλωδίων
  • Χαλάκι γραφείου για φορητό υπολογιστή, πληκτρολόγιο και ποντίκι

Τι απαιτείται για την είσοδο στο δώρο εργασίας από το σπίτι;

Απλά πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας για να εισέλθετε. Παρακαλώ παρακολουθήστε το τελευταίο μου βίντεο παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πότε τελειώνει το giveaway;

Αυτό το δώρο εργασίας από το σπίτι λήγει σε 4 ημέρες. Παρακαλούμε μπείτε στο δώρο σήμερα αν είναι δυνατόν, ώστε να μην χάσετε την ευκαιρία σας να κερδίσετε μερικά δωρεάν πράγματα.

Υπάρχουν υποχρεώσεις συμμετοχής στο giveaway;

Καμία απολύτως. Απλώς εισάγετε τη διεύθυνση email σας και μπείτε αυτόματα για να κερδίσετε.

Πώς μπαίνω στο giveaway;

Μπορείτε να κάνετε δώρο εργασίας από το σπίτι αυτού του μήνα κάνοντας κλικ εδώ. Βεβαιωθείτε ότι μοιράζεστε αυτό το δώρο με τους φίλους, τις οικογένειές σας και άλλους που θα ήθελαν την ευκαιρία να κερδίσουν και μερικά δωρεάν. Κάνοντας αυτό θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

Υπάρχουν άλλα δώρα;

Ναί. Δίνω δωρεάν την εργασία μου από το σπίτι ή το μάθημα Blogging σε οποιονδήποτε αγοράζει το δικό του blog ή ιστότοπο μέσω Bluehost. Το Bluehost έχει όλα όσα χρειάζεστε, από ονόματα τομέα έως φιλοξενία, ασφάλεια, υποστήριξη 24/7 και πολλά άλλα για να έχετε ένα ιστολόγιο με επαγγελματική εμφάνιση ορατό στον Ιστό. Μπορείτε να δείτε όλες τις δυνατότητες του Bluehost και Εγγραφείτε εδώ.

Τι θα μάθω σε αυτό το μάθημα blogging;

Αυτό το μάθημα blogging είναι διαδραστικό με βίντεο, διαφάνειες και περιηγήσεις για να σας βοηθήσει να λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με επιτυχία και να κερδίσετε χρήματα με το δικό σας blog.

Προσωπικά μοιράζομαι μαζί σας τις δικές μου εμπειρίες από το blog ώστε να μαθαίνετε από τα λάθη μου και να τα αποφεύγετε. Μπορείτε επίσης να μάθετε ακριβώς πώς να δημιουργήσετε το δικό σας ιστολόγιο με το WordPress ή το Blogger, πώς να γράφετε αναρτήσεις, δωρεάν τρόπους για να προσελκύσετε επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας, πώς να κερδίσετε χρήματα με το ιστολόγιό σας και πολλά άλλα. „Πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο” είναι ένα μάθημα AZ για αρχάριους και άλλους που σκέφτονται να ξεκινήσουν το δικό τους blog ή ιστότοπο.

Αυτό το μάθημα διαρκεί πάνω από μιάμιση ώρα που μπορείτε να παρακολουθήσετε με τον δικό σας ρυθμό. Περισσότεροι από 350 μαθητές από όλο τον κόσμο έχουν παρακολουθήσει αυτό το μάθημα για να τους βοηθήσουν με τα ιστολόγιά τους. Αυτό το μάθημα έχει βαθμολογία 4,5 αστέρων και μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές άλλων που έχουν παρακολουθήσει αυτό το μάθημα για να διαβάσετε τι έμαθαν. Παρακαλώ κάντε το εδώ.

Πώς να εισέλθετε;

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο blogging, απλώς αγοράστε το ιστολόγιό σας από την Bluehost εδώ για λιγότερο από 4 $ το μήνα.

Αφού το κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email στη διεύθυνση [email protected] με τη γραμμή θέματος «Αγορά ιστολογίου Bluehost». Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιβεβαιώσει την αγορά σας στο email και θα σας στείλω το μάθημά μου, „Πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο με Bluehost ή WordPress“ δωρεάν.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email ή αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω.

Schreibe einen Kommentar