Εφαρμογές ανοιχτές στο Πρόγραμμα Πρεσβευτών του Classeek

1
Εφαρμογές ανοιχτές στο Πρόγραμμα Πρεσβευτών του Classeek

Το μονοετές πρόγραμμα εξέλιξης σταδιοδρομίας ενισχύει το κοινό, το μουσικό δίκτυο και τις δεξιότητες των νέων καλλιτεχνών του σε καλό δρόμο για μια καριέρα υψηλού επιπέδου

Ιδρύθηκε στη Λωζάνη της Ελβετίας, Classeek είναι μια συμμαχία του πάθους για τον κόσμο της κλασικής μουσικής και της επιθυμίας να παρέχει παγκόσμιες τεχνολογικές λύσεις σε καλλιτέχνες και μουσικούς.

Το 2018, η Classeek δημιούργησε το Πρόγραμμα Ambassador να παρέχει ένα πρόγραμμα βελτίωσης της καριέρας ενός έτους για πολλά υποσχόμενους νέους κλασικούς μουσικούς που είναι έτοιμοι για μια καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο.

Ανοιχτό σε οργανοπαίκτες και συνθέτες, το πρόγραμμα δέχεται άτομα ηλικίας 18 – 30 ετών (από την 1η Αυγούστου 2023). Οι οργανοπαίκτες πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Μουσικής ή ισοδύναμου τίτλου.

Φέτος, θα υπάρχουν δύο χώροι ανοιχτοί σε υποψήφιους από όλο τον κόσμο, που θέλουν να ακολουθήσουν μια διεθνή καριέρα στη βιομηχανία της κλασικής μουσικής. Θα υπάρχει ένας χώρος για οργανοπαίκτες και για πρώτη φορά ένας χώρος ανοιχτός στους συνθέτες.

«Από την έναρξή του, πίστευα ακράδαντα ότι το ταλέντο θα μπορούσε να λάμψει ανεξάρτητα από τοποθεσία, συνδέσεις ή/και οικονομικούς περιορισμούς», είπε. Η ιδρύτρια του Classeek, Catarina Amon. „Αναζητούμε φρέσκες φωνές και νέα ταλέντα που δεν έχουμε ξανακούσει και προέρχονται αυτά τα ταλέντα μέσω του Classeek.“

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές έως τις 17 Απριλίου 2023. Για να κάνετε αίτηση και να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ανεβάσουν μια φωτογραφία, βιογραφία, βίντεο απόδοσης/ήχο σύνθεσης και παρτιτούρες, καθώς και ένα προσωπικό βίντεο για τον εαυτό σας για τη φόρμα αίτησης. Υπάρχει ένα τέλος αίτησης 25 EUR.

Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες του προγράμματος γίνεται μέσω υποψηφιοτήτων από έναν από τους διεθνούς φήμης Καλλιτέχνες Ambassador του Classeek. Φέτος, οι υποψηφιότητες για πρεσβευτές θα παρουσιαστούν από τον Sir Άντρας Σιφ, Renaud Capucon, Σόνια Σιμενάουερκαι Στίβεν Ισερλής — ο οποίος μόλις ανακοινώθηκε ως νέος Πρέσβης.

Το προσαρμοσμένο πρόγραμμα αυξάνει τη συνολική προβολή των καλλιτεχνών μέσω του δικτύου πρεσβευτών του Classeek, παρέχει στον καλλιτέχνη προωθητικό υλικό, λειτουργεί ως αγωγοί σε σχετικούς επαγγελματίες του κλάδου και αναπτύσσει τις επιχειρηματικές δεξιότητες και τους προσωπικούς στόχους των νέων καλλιτεχνών.

Εκτός από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, οι καλλιτέχνες έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια συναυλία στην ιδιωτική αίθουσα ρεσιτάλ του Classeek στην Aubonne της Ελβετίας, σε ένα προσκεκλημένο ιδιωτικό κοινό από υποστηρικτές, προσωπικότητες του κλάδου και μουσικούς φιλάνθρωπους, καθώς και σε ένα διεθνές διαδικτυακό κοινό μέσω ενός υψηλού ποιοτική ζωντανή ροή.

«Αυτό που κάνει το Classeek διαφορετικό είναι η ψηφιακή διάσταση που υπερβαίνει τους γεωγραφικούς περιορισμούς», συνέχισε ο Amon. „Πρώτον, μεταδίδουμε όλες τις συναυλίες του καλλιτέχνη, έτσι ώστε να μπορούν να ανακαλυφθούν από οπουδήποτε στον κόσμο, και είμαι ενθουσιασμένος που αυξάνω αυτή την προβολή με τα streams στο The Violin Channel.“

Συντονιστείτε στο The Violin Channel στις 23 Μαρτίου στις 6 μ.μ. ET για μια παράσταση από τον βιολιστή Classeek Artist Μπιλάλ Αλνεμρ και πιανίστας Joseph Mentuccia παίζοντας ένα πρόγραμμα των Schumann, Fauré και Solhi al-Wadi.

Schreibe einen Kommentar