Εύκολη πλεκτή μοτίβο πιάτων στη διαγώνιο

1
Εύκολη πλεκτή μοτίβο πιάτων στη διαγώνιο

Αυτό το μοτίβο από πλεκτό πανί πιάτων είναι ένα τέλειο έργο για έναν αρχάριο πλέκτρια. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το δωρεάν σχέδιο από πλεκτό πανί πιάτων που χρησιμοποιεί η Oma ξανά και ξανά. Παραδοσιακά είναι γνωστό ως το μοτίβο του πανί πιάτων της γιαγιάς. Μάθετε το τώρα για να εντυπωσιάσετε τη δική σας γιαγιά!

Εύκολο πλεκτό σχέδιο πανί πιάτων στο διαγώνιο, περιπλανώμενο ράντσο με οπλές

Μοτίβο πλεκτό πανί πιάτων

Η πεθερά μου ή OMA είναι μια ευγενική και ζεστή γυναίκα. Αντιμετωπίζει τα αγόρια μου με τεράστια αγάπη. Είναι το είδος της γιαγιάς που καθόταν και έπαιζε και διάβαζε μαζί σου για ώρες.

Είναι μια όμορφη ευλογία για τα αγόρια μου. Όταν δεν τελειώνει για να παίξει, ξοδεύει το χρόνο της έξυπνα περιτριγυρισμένη από μια εντυπωσιακή σειρά από αντίκες, οικογενειακά κειμήλια και φωτογραφίες.

Τη δεκαετία του ’90 ο σταυρός της Oma έραψε μια καταιγίδα, 30 χρόνια αργότερα ταλαντεύεται διαμαντένιες κουκκίδες. Αλλά το πλέξιμο αυτών των πετσετών πιάτων είναι ένα χόμπι που είχε πάντα. Η Όμα κάθεται στη μεγάλη πράσινη κουνιστή πολυθρόνα της και πλέκει πετσέτα πιάτων μετά από πανί το φθινόπωρο και το χειμώνα. Μπορούμε πάντα να υπολογίζουμε ότι θα έχουμε ένα νέο ύφασμα σε φωτεινό ζωντανό χρώμα.

Εύκολο πλεκτό σχέδιο πανί πιάτων στο διαγώνιο, περιπλανώμενο ράντσο με οπλές

Η Oma κρατά τις βελόνες και τα νήματα της σε αυτό το καλάθι. Ένα όμορφο καλάθι αντίκες που έχει ιστορία. Ένα που δεν θα μάθουμε ποτέ, επειδή στην Oma αρέσει να ψωνίζει από το μαγαζί. Αλλά ειλικρινά, αν το ύφασμα μπορούσε να μιλήσει. Από όπου κι αν προήλθε, θα είναι γνωστό ως το καλάθι της Oma, και άνθρωπος είναι πάντα της Oma.

Στο πίσω μέρος του καλαθιού βρίσκεται η βελόνα πλεξίματός της, η δική της γιαγιά, φτιαγμένη με το πλέξιμο γύρω από έναν χάρτινο σωλήνα. Λαμπρός. Νομίζω ότι μπορεί να κλέψω αυτό το DIY Hack μια μέρα.

Σε αυτήν την ανάρτηση θα μοιραστώ μαζί σας αυτό το σούπερ εύκολο πλεκτό σχέδιο πανί πιάτων που μπορείτε εύκολα να κάνετε! Μαζί με μερικές συμβουλές και συνδέσμους για το τέλειο νήμα για τα πανιά σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΤΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΔΩ!

Εύκολο πλεκτό σχέδιο πανί πιάτων στο διαγώνιο, περιπλανώμενο ράντσο με οπλές

Αυτό το μοτίβο με πλεκτό πανί πιάτων έχει γίνει το αγαπημένο μου πλεκτό έργο για να φτιάξω μια αποθήκευση πρακτικών δώρων. Δεν είναι ένα μεγάλο ογκώδες έργο όπως όταν είσαι πλέκοντας μια κουβέρτα, έτσι είναι τέλειο για πλέξιμο εν κινήσει ή στη ζέστη του καλοκαιριού.

Πλέκω τα περισσότερα από τα πιάτα μου σε εκδρομές σε κάμπινγκ με θέα σε λίμνες και ωκεανούς. Πού περνάτε το χρόνο σας στο πλέξιμο;

Ο χειμώνας είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να χαλαρώσετε με μεγαλύτερα έργα ή να παρακολουθήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα πλεξίματος για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας για την επόμενη σεζόν. προτείνω αυτή η διαδικτυακή σχολή πλεξίματος από τη φίλη μου τη Νάνσυ.

ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΕΚΤΟ ΠΙΑΤΟΠΑΝΤΙ της OMA

Μπορώ να καταλάβω γιατί η Oma λατρεύει αυτό το patten, το πλέξιμο των απλών μοτίβων είναι μια εξαιρετική ηρεμιστική δραστηριότητα που μπορεί να κάνει ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με το προσωπικό ή κάθεται σε μια καρέκλα γκαζόν και πλέκει ενώ κάνετε κάμπινγκ.

Ενώ η Oma πλέκει πετσέτες πιάτων, η καλύτερή μου φίλη πλέκει αυτά τα αξιολάτρευτα toques και Πλέκω παιδικές κουβέρτες σαν να ξεφεύγουν από το στυλ.

Αυτό το μοτίβο ονομάζεται παραδοσιακά μοτίβο για πλεκτό πανί πιάτων, το οποίο είναι τέλειο επειδή τόσο η γιαγιά μου όσο και η Όμα χρησιμοποιούν αυτό το μοτίβο σαν να είναι εκτός μόδας. Κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει ποτέ, αλλά είμαι μια παλιομοδίτικη ψυχή.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΙΔΗ ΠΛΕΞΙΜΟΥ:

Βελόνες πλεξίματος μεγέθους 7– Το μέγεθος 5-7 θα πρέπει να λειτουργεί, το τέλος του υφάσματος πλύσης σας θα εξαρτηθεί από τις βελόνες που έχετε, από το πόσο σφιχτές ή χαλαρές θέλετε τις βελονιές και πόσο παχύ ή λεπτό είναι το νήμα σας.

Μετρητής: Αυτό είναι προαιρετικό καθώς μπορεί να είναι χρήσιμο με την παρακολούθηση των βελονιών ή των σειρών.

Βαμβακερό νήμα επιλογής, επειδή πρόκειται για πανί πιάτων/πανί ρούχων, θέλετε 100% βαμβάκι, το μερσεριζέ βαμβάκι θα πρέπει επίσης να λειτουργεί. τόσο τα μοναδικά όσο και τα ποικίλα χρώματα λειτουργούν για αυτό το μοτίβο

ΠΛΕΚΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

Μετάδοση (CO)

Πλεκτό (Κ)

Νήματα Πάνω (yo)

Πλεκτά 2 μαζί (k2tog)

Αποβολή (CO)

Εύκολο πλεκτό σχέδιο πανί πιάτων στο διαγώνιο, περιπλανώμενο ράντσο με οπλές

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΛΕΞΗΣ OMA

Το τελικό μέγεθος της πετσέτας σας θα εξαρτηθεί από την ένταση σας. Για να χρησιμοποιήσετε μια ολόκληρη μπάλα του Bernat Yard όπως φαίνεται παραπάνω, αυξήστε τη μεγαλύτερη σειρά σας σε 50 βελονιές πριν αρχίσετε να μειώνετε.

Για να είστε φειδωλοί και να πάρετε δύο πετσέτες πιάτων από μια μπάλα, αυξήστε τη μεγαλύτερη σειρά σας μόνο σε 25 βελονιές πριν αρχίσετε να μειώνετε.

Εύκολο πλεκτό σχέδιο πανί πιάτων στο διαγώνιο, περιπλανώμενο ράντσο με οπλές

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΕΚΤΟ ΠΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

CO 4

Κ4

K2, yo, πλέξιμο μέχρι το τέλος

Επαναλάβετε το βήμα 3 μέχρι να έχετε 45 βελονιές κατά μήκος (ή όσες βελονιές θέλετε, θα εξαρτηθεί από τις βελόνες και το μέγεθος του νήματος σας)

Εύκολο πλεκτό σχέδιο πανί πιάτων στο διαγώνιο, περιπλανώμενο ράντσο με οπλές

K1, K2tog, yo, k2tog, πλέξιμο μέχρι το τέλος

Επαναλάβετε το βήμα 4 μέχρι να φτάσετε στις 4 βελονιές

CO

Για να τελειώσετε το πανί πιάτων σας, απλώς περάστε το άκρο του νήματος μέσα από την τελευταία θηλιά σας, σφίξτε το και μετά κρύψτε και τις δύο άκρες σας.

Σημειώσεις με μοτίβο για πλεκτό πανί πιάτων:

Κάθε φορά που το νήμα δημιουργείτε την «τρύπα» κατά μήκος της άκρης του πανί πιάτων ενώ παράλληλα αυξάνετε κάθε σειρά κατά 1 βελονιά.

Όταν πλέκετε 2 μαζί δύο φορές όσο μειώνετε, μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε το νήμα και να συνεχίσετε το περίγραμμα „τρύπας“ ενώ παράλληλα μειώνετε 1 βελονιά για κάθε σειρά.

Αυτό το μοτίβο είναι εξαιρετικά γρήγορο και εύκολο, διπλώστε μερικά και δέστε με φιόγκο για ένα γρήγορο δώρο ή κρατήστε τα και χρησιμοποιήστε τα.

Ένα όμορφο καινούργιο πανί πιάτων είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο για να πλύνετε τα πιάτα σας και να παραλείψετε το πλυντήριο πιάτων. Γεια σας χαμηλότερο λογαριασμό ρεύματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ

Βρεφική κουβέρτα

Κασκόλ πλεκτό με καλώδιο

Πλεκτό πουλόβερ με μονόγραμμα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ Ολόκληρη τη συλλογή μοτίβων πανί πιάτων Easy Knit

Εύκολο πλεκτό σχέδιο πανί πιάτων στο διαγώνιο, περιπλανώμενο ράντσο με οπλές

KNIT PROJECT PLANNER FREEBIE

Τα πανιά πιάτων είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα απόθεμα από βαμβακερά νήματα. Προχωρήστε και σχεδιάστε αυτό το έργο χρησιμοποιώντας το Yarn Stash Project Planner και θα ξεπεράσετε αυτό το απόθεμα σε χρόνο μηδέν!

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε, που σας φέρνουν στιγμές γαλήνης και προσφέρουν μια δημιουργική διέξοδο ως μέρος του σχεδίου φροντίδας του εαυτού σας.

Το πλέξιμο δεν είναι απλώς κάτι που πρέπει να κάνετε τις μεγάλες σκοτεινές νύχτες του χειμώνα

Pst. Μην έχεις νήματα, είμαι σίγουρος ότι η γιαγιά σου έχει κρυμμένα κάπου.

Εύκολο πλεκτό σχέδιο πανί πιάτων στο διαγώνιο, περιπλανώμενο ράντσο με οπλές

PIN ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Εύκολο πλεκτό σχέδιο πανί πιάτων στο διαγώνιο, περιπλανώμενο ράντσο με οπλές

Schreibe einen Kommentar