Εύκολος οδηγός για την κατανόηση των κριτηρίων επιλεξιμότητας πιστωτικών καρτών ICICI

3
Εύκολος οδηγός για την κατανόηση των κριτηρίων επιλεξιμότητας πιστωτικών καρτών ICICI

Οι πιστωτικές κάρτες της ICICI Bank παρέχουν πολλές διευκολύνσεις που σας επιτρέπουν να εκπληρώσετε τις επαγγελματικές και προσωπικές σας ανάγκες. Αυτά τα πλεονεκτικά στοιχεία είναι εύκολα προσβάσιμα μόλις εγκριθεί η εφαρμογή της πιστωτικής σας κάρτας. Ωστόσο, πριν υποβάλετε μια αίτηση πρέπει να πληροίτε τα Επιλεξιμότητα πιστωτικής κάρτας ICICI κριτήρια ορίζεται από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Κριτήρια επιλεξιμότητας πιστωτικής κάρτας ICICI Bank

Τα κριτήρια καταλληλότητας για τις πιστωτικές κάρτες ICICI διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο πιστωτικής κάρτας που επιλέγετε. Μερικά από τα κοινά κριτήρια επιλεξιμότητας είναι τα εξής:

 • Ο αιτών πρέπει να είναι Ινδός πολίτης
 • Η ηλικία του αιτούντος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών
 • Το ετήσιο εισόδημα του αιτούντος πρέπει να είναι Rs. 2,5 Lakhs ετησίως
 • Η πιστωτική βαθμολογία του αιτούντος πρέπει να είναι 750 ή παραπάνω

Αυτά τα κριτήρια επιλεξιμότητας ποικίλλουν μεταξύ των μισθωτών και των αυτοαπασχολούμενων ατόμων.

Κριτήρια επιλεξιμότητας πιστωτικής κάρτας ICICI για Μισθωτούς

Ακολουθούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας για τους μισθωτούς:

 • Η ηλικία του αιτούντος πρέπει να είναι μεταξύ 21 ετών και 58 ετών
 • Η ελάχιστη τραπεζική περίοδος του αιτούντος πρέπει να είναι τουλάχιστον 6 μήνες

Επιλεξιμότητα πιστωτικής κάρτας ICICI Κριτήρια Ελευθέρων Επαγγελματιών

Παρακάτω αναφέρονται τα κριτήρια επιλεξιμότητας για αυτοαπασχολούμενους:

 • Το όριο ηλικίας του αιτούντος πρέπει να είναι μεταξύ 21 ετών και 65 ετών
 • Ο αιτών πρέπει να προσκομίσει το ITR του για τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ το ποσό των δηλώσεων φόρου εισοδήματός του πρέπει να είναι Rs. 2,5 Lakhs
 • Ο αιτών πρέπει να έχει τραπεζικό λογαριασμό για τουλάχιστον 6 μήνες.

Κατά την επιλογή αυτής της κάρτας, πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τους παράγοντες που επηρεάζουν τα κριτήρια καταλληλότητας της πιστωτικής κάρτας της τράπεζας ICICI.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τα κριτήρια καταλληλότητας πιστωτικών καρτών ICICI Bank;

Οι παράγοντες που επηρεάζουν τα κριτήρια καταλληλότητας της ICICI Bank συζητούνται παρακάτω:

Η ηλικία του αιτούντος είναι μεταξύ των βασικών παραγόντων που υποδηλώνουν την επιλεξιμότητά σας να επιλέξετε μια πιστωτική κάρτα ICICI Bank. Γενικά, η ελάχιστη ηλικία ενός αιτούντος πρέπει να είναι τα 18 έτη για να πληροί τα κριτήρια επιλεξιμότητας πίστωσης ICICI.

Το εισόδημά σας δείχνει τις πιθανότητες έγκρισης ή απόρριψης της αίτησης πιστωτικής κάρτας σας. Το να έχετε ένα σημαντικό εισόδημα ανά μήνα θα σας βοηθήσει να πληροίτε τις παραμέτρους καταλληλότητας εισοδήματος μιας πιστωτικής κάρτας ICICI Bank.

Πρέπει να συνδέεστε με έναν αξιόπιστο οργανισμό και πρέπει να διατηρείτε μια σταθερή πηγή εισοδήματος για να λάβετε έγκαιρα την έγκριση της πιστωτικής σας κάρτας ICICI.

Ένας άλλος ζωτικός παράγοντας που επηρεάζει την καταλληλότητα της πιστωτικής σας κάρτας ICICI είναι το πιστωτικό σας σκορ και το πιστωτικό ιστορικό σας. Το πιστωτικό ιστορικό σας υποδηλώνει την ικανότητά σας να διαχειρίζεστε τις πληρωμές πίστωσης. Το να έχετε ένα υγιές πιστωτικό σκορ θα δείξει την ακρίβεια σας στην πληρωμή των πιστώσεων.

 • Υφιστάμενη σχέση με την Τράπεζα

Το να είστε υπάρχων πελάτης σημαίνει πρόσβαση σε πρόσθετα πλεονεκτήματα και αυτό αυξάνει τις πιθανότητές σας να λάβετε γρήγορα έγκριση πιστωτικής κάρτας. Αντίθετα, εάν είστε νέος πελάτης, μπορεί να χρειαστεί να έχετε υψηλότερο εισόδημα.

Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει την καταλληλότητα της πιστωτικής κάρτας της τράπεζας ICICI είναι τα προϋπάρχοντα χρέη σας. Κατά την προσφορά πιστωτικής κάρτας, ο εκδότης θα ελέγξει εάν έχετε κάποιο υπάρχον χρέος ή εάν έχει υπερβεί το τυπικό όριο. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να μειώσει την πιθανότητα να λάβετε έγκριση πιστωτικής κάρτας.

Αφού πληροίτε επιτυχώς τα κριτήρια επιλεξιμότητας, ρίξτε μια ματιά στα σημαντικά έγγραφα, τα οποία πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας για να αποφύγετε μια βιασύνη της τελευταίας στιγμής.

Απαιτούμενα έγγραφα για την πιστωτική κάρτα ICICI Bank

Παρακάτω αναφέρονται τα ζωτικής σημασίας έγγραφα που πρέπει να υποβάλετε ενώ χρησιμοποιείτε την πιστωτική κάρτα ICICI Bank:

 • Απόδειξη Ταυτότητας (περιλαμβάνει κάρτα PAN, κάρτα Aadhaar, διαβατήριο)
 • Απόδειξη διεύθυνσης (περιλαμβάνει την κάρτα Aadhaar, τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος και τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας)
 • Απόδειξη εισοδήματος (περιλαμβάνει τρέχουσες βεβαιώσεις μισθού, τραπεζικές δηλώσεις, δηλώσεις φόρου εισοδήματος, έντυπο 16 κ.λπ.)

Αφού πληροίτε τα κριτήρια καταλληλότητας και συγκεντρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα, μπορείτε να προχωρήσετε στην αίτηση για πιστωτική κάρτα ICICI.

Βήματα για να υποβάλετε αίτηση για πιστωτική κάρτα ICICI Bank Online

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πιστωτική κάρτα ICICI Bank ηλεκτρονικά ακολουθώντας απλώς αυτά τα απλά βήματα όπως αναφέρονται παρακάτω:

Βήμα 1: Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της ICICI Bank

Βήμα 2: Μεταβείτε στην ενότητα „Πιστωτικές κάρτες“

Βήμα 3: Συγκρίνετε πολλές διαθέσιμες επιλογές πιστωτικών καρτών.

Βήμα 4: Επιλέξτε την κάρτα που επιθυμείτε από τη γκάμα των πιστωτικών καρτών της ICICI Bank που διατίθενται εκεί.

Βήμα 5: Εισαγάγετε τα στοιχεία σας για να προσδιορίσετε την καταλληλότητά σας.

Βήμα 6: Ανεβάστε ανάλογα τα απαραίτητα έγγραφα

Βήμα 7: Επιλέξτε την επιλογή ‚Εφαρμογή τώρα‘.

Με την ολοκλήρωση όλων αυτών των βημάτων, η αίτηση πιστωτικής κάρτας ICICI θα υποβληθεί με επιτυχία. Μετά από αυτό, το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα θα επαληθεύσει τα έγγραφά σας και εάν είστε άξιοι να έχετε την πιστωτική του κάρτα, θα εγκριθεί εντός 21 εργάσιμων ημερών.

Πώς να καλέσετε την Εξυπηρέτηση Πελατών ICICI για ερωτήματα πιστωτικής κάρτας;

Η ICICI Bank παρέχει αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών σχετικά με τεχνολογία, παράπονα, παράπονα κ.λπ. Μπορείτε να καλέσετε απευθείας το Αριθμός εξυπηρέτησης πελατών πιστωτικής κάρτας ICICI στο 1860 120 7777 (δωρεάν) για 24 ώρες αν θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε ή να κάνετε μια καταγγελία.

Έχοντας μια ολοκληρωμένη ιδέα σχετικά με τα κριτήρια καταλληλότητας της πιστωτικής κάρτας ICICI μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα, τη διαδικασία αίτησης και τα στοιχεία εξυπηρέτησης πελατών, θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πιστωτική κάρτα με ελάχιστη προσπάθεια. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις διαφέρουν από τη μια πιστωτική κάρτα στην άλλη. Επομένως, ελέγξτε τα καλά πριν ολοκληρώσετε την επιλογή σας.

Συνολικές προβολές: 39 ,

Schreibe einen Kommentar