Ζωγραφική με Μάρμαρα – Kids Kubby

1
Ζωγραφική με Μάρμαρα – Kids Kubby

Μια διασκεδαστική και σχετικά χωρίς προβλήματα εσωτερική δραστηριότητα για παιδιά που χρησιμοποιούν μάρμαρα και μπογιές!

Τα παιδιά αγαπούν να ζωγραφίζουν και φαίνεται ότι είναι πάντα μια τόσο ακατάστατη δραστηριότητα. Έτσι, όταν τα παιδιά μου ζήτησαν να ζωγραφίσουν το περασμένο Σαββατοκύριακο, άρχισα να σκέφτομαι για δραστηριότητες ζωγραφικής χωρίς χάος που είναι τέλειες για παιδιά. Εισάγετε το Μαρμάρινη ζωγραφική DIY!

Ψάχνετε για μια διασκεδαστική εσωτερική δραστηριότητα για τα παιδιά σας – δοκιμάστε το Marble Painting! Αυτή η διασκεδαστική και εύκολη στη ρύθμιση δραστηριότητα χρησιμοποιεί μάρμαρα για να ζωγραφίσει όμορφες εικόνες. Τα παιδιά μου πέρασαν τις καλύτερες στιγμές δημιουργώντας αυτά τα έργα τέχνης. Δείτε πώς έκανα αυτή τη δραστηριότητα ζωγραφικής μαρμάρου πιο προκλητική για τα μεγαλύτερα παιδιά. Πλήρες σεμινάριο διαθέσιμο στο KidsKubby!

Μαρμάρινες χειροτεχνίες για παιδιά

Τι είναι αυτό με τα μάρμαρα που είναι τόσο συναρπαστικά για τα παιδιά; Έχω παρακολουθήσει τον γιο μου να παίζει με μάρμαρα απλά κυλώντας τα στο πάτωμα για μια ώρα. Έτσι, ήξερα ότι αυτή η χειροτεχνία ζωγραφικής μαρμάρου για παιδιά θα ήταν τέλεια! Αυτή η μαρμάρινη χειροτεχνία είναι τόσο εύκολη που θα ενθουσιαστούν τα νήπια και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Η ζωγραφική μαρμάρου DIY είναι μια διασκεδαστική και απλή δραστηριότητα για νήπια. Αναζητείτε έναν τρόπο χωρίς προβλήματα για να ζωγραφίζουν τα νήπια σας σε εσωτερικούς χώρους – αυτή η μαρμάρινα χειροτεχνία είναι τέλεια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δίσκο, χαρτί, μερικά μάρμαρα και το αγαπημένο σας χρώμα που πλένεται και θα μπορείτε να φτιάξετε μια απλή και συναρπαστική χειροτεχνία για τα παιδιά σας μέσα σε λίγα λεπτά. Τα παιδιά μου λάτρεψαν να χρησιμοποιούν διαφορετικά χρώματα και αριθμό μαρμάρων για να δημιουργήσουν παραλλαγές στους πίνακές τους. Δοκιμάστε αυτό σήμερα!

Προμήθειες:

 • Δίσκος αλουμινίου
 • Χαρτί χαρτονιού (το κανονικό χαρτί υπολογιστή ή χαρτί κατασκευής θα λειτουργήσει επίσης)
 • Μάρμαρα
 • Tempera Paint (για εύκολο καθάρισμα!)
 • Ταινία (χρησιμοποίησα κολλητική ταινία)

Ψάχνετε για μια διασκεδαστική ιδέα για χειροτεχνία με μάρμαρο – δοκιμάστε το Marble Painting από την KidsKubby. Αυτή η χειροτεχνία είναι ιδανική για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας που τους αρέσει να ζωγραφίζουν αλλά είναι λίγο πολύ ακατάστατα. Αυτή η χειροτεχνία ζωγραφικής περιέχει το χάος, αλλά εξακολουθεί να επιτρέπει στα παιδιά σας να δημιουργήσουν όμορφα έργα τέχνης. Μόλις στεγνώσουν, οι μαρμάρινοι πίνακές σας DIY μπορούν να εκτεθούν στο ψυγείο ή να δοθούν ως δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα! Η γιαγιά θα λατρέψει να πάρει έναν μαρμάρινο πίνακα από τα παιδιά σας!

Συνεχίστε να κάνετε κύλιση για α Tape Resist ζωγραφική χειροτεχνία με μάρμαρα!

Πώς να ρυθμίσετε αυτήν την απλή δραστηριότητα ζωγραφικής μαρμάρου

1. Κόψτε χαρτί για να χωρέσει μέσα στο δίσκο σας. Βάλτε ένα μικρό κομμάτι ταινίας στην κάτω πλευρά του χαρτιού σας για να το κρατήσετε στη θέση του και βάλτε το χαρτί στον αλουμινένιο δίσκο σας. Προσθέστε λίγο χρώμα είτε στα πλαϊνά του χαρτιού είτε απευθείας από πάνω. Μου αρέσει να βάζω τη μπογιά μου στα πλαϊνά για να κάνουν όλο το βάψιμο τα μάρμαρα!

2. Στη συνέχεια τοποθετήστε τα μάρμαρά σας στο δίσκο σας. Βρήκα ότι είναι καλύτερο να βάλω 1 μάρμαρο σε κάθε σημείο βαφής έτσι ώστε το μάρμαρο να είναι ήδη καλυμμένο με χρώμα όταν αρχίσει να κυλά.

Το μαρμάρινο βάψιμο με ταινία είναι η καλύτερη δραστηριότητα ζωγραφικής σε εσωτερικούς χώρους για παιδιά. Αφήστε τα παιδιά σας να εκφράσουν τη φαντασία τους δημιουργώντας εικόνες από ταινία. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μάρμαρα και μπογιά για να καλύψετε την εικόνα με διασκεδαστικά χρώματα. Τέλος, ξεφλουδίστε την ταινία και αποκαλύψτε την κρυμμένη εικόνα. Πόσο διασκεδαστικό είναι αυτό;! Το παιδί σας προσχολικής ηλικίας θα ενθουσιαστεί δημιουργώντας αυτό το έργο ζωγραφικής με μάρμαρο. Δοκιμάστε αυτό σήμερα!

3. Τώρα βάλτε τα παιδιά σας να κυλήσουν το δίσκο μπρος-πίσω μέχρι το χαρτί να καλυφθεί με έναν όμορφο μαρμάρινο πίνακα. Και αυτό είναι όλο! Αυτό το μαρμάρινο σκάφος είναι εξαιρετικά απλό στην εγκατάσταση και τον καθαρισμό. Βάλτε τα παιδιά σας να πειραματιστούν με διαφορετικά χρώματα βαφής και να δουν τι συμβαίνει όταν τα μάρμαρα αναμειγνύουν τα χρώματα μεταξύ τους. Βάλτε επίσης τα παιδιά σας να ζωγραφίσουν με διαφορετικές ποσότητες μαρμάρων για να δουν πώς αυτό αλλάζει τη ζωγραφική. Μην το πείτε στα παιδιά σας, αλλά μόλις δημιουργήσατε μια διασκεδαστική μαθησιακή δραστηριότητα!

Το καλύτερο έργο τέχνης αντίστασης ταινίας για παιδιά – Η ζωγραφική με μάρμαρα είναι διασκεδαστική και ελκυστική για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας. Αυτή η χειροτεχνία ζωγραφικής είναι ιδανική για τα παιδιά να δημιουργούν νέα και συναρπαστικά έργα τέχνης, διατηρώντας συγκρατώντας το χάος της μπογιάς. Το μικρό παιδί μου άρεσε να κυλάει τα μάρμαρα γύρω από το δίσκο και τα μεγαλύτερα παιδιά μου άρχισαν να φτιάχνουν σχέδια με ταινία και μετά βλέποντας τη μπογιά να καλύπτει τη σελίδα. Το καλύτερο μέρος ήταν η αποκάλυψη της μυστικής εικόνας μετά την ξήρανση του χρώματος. Ακολουθήστε το KidsKubby για περισσότερη διασκέδαση για τα παιδιά!

4. Τοποθετήστε το έτοιμο μαρμάρινο έργο τέχνης σας σε μια καθαρή επιφάνεια για να στεγνώσει. Χρησιμοποίησα χαρτί κρεοπωλείου αλλά λειτουργεί και το αλουμινόχαρτο ή ένα πάγκο από γρανίτη! Μόλις στεγνώσουν τελείως, αυτά τα όμορφα έργα τέχνης είναι έτοιμα να κρεμαστούν!

Αυτή η DIY χειροτεχνία ζωγραφικής μαρμάρου ήταν μεγάλη επιτυχία με τα παιδιά μου. Είχαν μια έκρηξη διαλέγοντας τα χρώματα της μπογιάς και κυλούσαν τα μάρμαρα γύρω από το δίσκο τους. Ο γιος μου μάλιστα ρώτησε αν μπορούσαμε να ζωγραφίσουμε με μάρμαρα ξανά την επόμενη μέρα. Έτσι μπορώ να πω ότι αυτή η ζωγραφική τέχνη ήταν μεγάλη επιτυχία. Έκανα ακόμη και αυτή τη χειροτεχνία λίγο πιο ελκυστική προσθέτοντας ένα τμήμα αντίστασης ταινίας στη ζωγραφική μας με μάρμαρα. Πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη διασκεδαστική και απλή μαρμάρινα χειροτεχνία σήμερα!

Tape Resist Marble Painting

Τώρα, αυτή η απλή δραστηριότητα ζωγραφικής μαρμάρου διασκέδαζε το μικρό μου, αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνουμε ένα βήμα για τα μεγαλύτερα παιδιά μου. Έτσι, αποφασίσαμε να συνδυάσουμε την τέχνη του tape resist και τη ζωγραφική με μάρμαρα για μια διασκεδαστική χειροτεχνία που είναι ιδανική για παιδιά!

Tape Resist Marble Painting - Τι καλύτερο από τα μάρμαρα για τα παιδιά σας; Τι θα λέγατε για ταινία και μπογιά. Συνδύασα 3 από τα αγαπημένα πράγματα των παιδιών μου για να δημιουργήσω αυτή την καταπληκτική χειροτεχνία ζωγραφικής μαρμάρου! Αυτή η δραστηριότητα ζωγραφικής DIY είναι ιδανική για νήπια και μικρά παιδιά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μπογιά, μάρμαρα, ταινία και ένα δίσκο και τα παιδιά σας θα μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικά διασκεδαστικά έργα τέχνης. Δοκιμάστε μαρμάρινο βάψιμο σήμερα!

Η ρύθμιση είναι ίδια με τις παραπάνω οδηγίες. Το μόνο πράγμα που θα κάνετε διαφορετικά είναι να χρησιμοποιήσετε μάσκα ή ταινία ζωγραφικής για να δημιουργήσετε σχήματα, εικόνες ή σχέδια στο χαρτί σας ΠΡΙΝ ξεκινήσετε τη ζωγραφική. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει ολόκληρο το χαρτί με μαρμάρινο βάψιμο, ώστε όταν αφαιρέσετε την ταινία αργότερα, το σχήμα/το σχέδιο να είναι καθαρά ορατό!

Έχετε ακούσει ποτέ για τα tape resist crafts; Το Tape Resist είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να πούμε ότι τα παιδιά χρησιμοποιούν ταινία για να καλύψουν ένα χαρτί με διαφορετικά σχέδια και μετά ζωγραφίζουν πάνω από την ταινία. Μόλις στεγνώσει το χρώμα, ξεφλουδίστε την ταινία για να αποκαλύψετε την εικόνα. Διασκέδαση, σωστά;! Τώρα, αν συνδυάσετε μαρμάρινο βάψιμο και ταινία resist, σίγουρα θα έχετε μια διασκεδαστική δραστηριότητα στα χέρια σας. Δείτε το πλήρες σεμινάριο στο KidsKubby. Υπόσχομαι στα παιδιά σας να λατρέψουν αυτό το DIY Marble Tape Resist Craft!

Μόλις στεγνώσουν τελείως οι μαρμάρινοι πίνακες Tape Resist, ξεκολλήστε απαλά την ταινία και VOILA έχετε το τέλειο Tape Resist Art for Kids!

Ψάχνετε για μια διασκεδαστική DIY εσωτερική δραστηριότητα για παιδιά αυτό το χειμώνα – Δοκιμάστε τη ζωγραφική σε μάρμαρο. Αυτή είναι η τέλεια χειροτεχνία για νήπια που λατρεύουν να ζωγραφίζουν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές απλές προμήθειες και τα παιδιά σας θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια όμορφη ζωγραφιά με ελάχιστο έως καθόλου χάος! Πόσο υπέροχο είναι αυτό;! Το βάψιμο με μάρμαρα είναι εύκολο στη ρύθμιση και ο καθαρισμός διαρκεί μόνο δευτερόλεπτα. Δείτε τι συμβαίνει όταν προσθέτουμε ταινία στη χειροτεχνία αυτού του παιδιού. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο KidsKubby.com

Χρήσιμες συμβουλές όταν ζωγραφίζετε με μάρμαρα

 • Χρησιμοποίησα ένα δίσκο 9×11 ιντσών για αυτό το έργο και έκοψα ένα κομμάτι χαρτί 8,5×11 στη μέση. Αυτό το μέγεθος χαρτιού ταιριάζει τέλεια στο δίσκο.
 • Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το χρώμα Tempera για εύκολο καθάρισμα σε ένα μάρμαρο ή 2 διαφυγές, αλλά κάθε χρώμα χειροτεχνίας θα λειτουργήσει για αυτό το έργο ζωγραφικής.
 • Βοηθά να κολλήσετε το χαρτί σας με ταινία στο δίσκο, ώστε να μην γλιστράει καθώς γέρνετε το δίσκο.
 • Να έχετε πάντα ένα δίσκο για κάθε παιδί! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε τυχόν περιττούς καβγάδες μεταξύ των αδερφών.
 • Η ζωγραφική σε μάρμαρο είναι μια τέλεια χειροτεχνία στην προσχολική τάξη! Σκεφτείτε τη διασκέδαση που θα έχει η τάξη σας κάνοντας μαρμάρινα έργα!
 • Εάν το χρώμα σας είναι στην πιο χοντρή πλευρά, αραιώστε το με μερικές σταγόνες νερό για να διευκολύνετε τα μάρμαρα να κυλήσουν μέσα από αυτό.

Η ζωγραφική με αντίσταση με ταινία είναι τόσο διασκεδαστική, αλλά τι είναι; Ο βασικός τρόπος είναι να κολλήσετε ένα σχέδιο σε ένα χαρτί για να δημιουργήσετε έναν αρνητικό χώρο και στη συνέχεια να βάψετε όλο το χαρτί. Μόλις στεγνώσει το χρώμα, ξεφλουδίστε και δείτε το σχέδιο. Οι δραστηριότητες αντίστασης ταινίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα παιδιά να εκφράσουν τη φαντασία τους. Εδώ θα βρείτε μια διασκεδαστική και συναρπαστική δραστηριότητα για τα παιδιά που χρησιμοποιούν μαρμάρινο βάψιμο και αντικολλητική ταινία για να δημιουργήσετε μια πραγματικά διασκεδαστική δραστηριότητα για τα παιδιά. Δοκιμάστε τη μαρμάρινη ζωγραφική Tape Resist σήμερα!

🎨 Καλή Ζωγραφική 🎨

Ψάχνετε για μια διασκεδαστική δραστηριότητα ζωγραφικής στην τάξη για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας; Δοκιμάστε το Marble Painting! Αυτή η δραστηριότητα ζωγραφικής για παιδιά είναι εξαιρετική γιατί είναι σχετικά απαλλαγμένη από ακαταστασία και κρατά τα μικρά παιδιά να ασχολούνται με τη δραστηριότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές απλές προμήθειες καταστημάτων δολαρίων και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα μπορούν να κάνουν όμορφους πίνακες χρησιμοποιώντας μόνο μάρμαρα. Δοκιμάστε αυτήν την τέχνη ζωγραφικής μαρμάρου σήμερα!

Schreibe einen Kommentar