Η απώλεια μιας έναρξης στο κολέγιο τον Σεπτέμβριο πυροδότησε νέες ευκαιρίες για τον επίδοξο γιατρό

3
Η απώλεια μιας έναρξης στο κολέγιο τον Σεπτέμβριο πυροδότησε νέες ευκαιρίες για τον επίδοξο γιατρό

Ο Ubayd κέρδισε υψηλούς βαθμούς και στα δέκα GCSE του και έγινε δεκτός στο Luton Sixth Form College. Ωστόσο, λόγω οικογενειακών συνθηκών, ήταν στο εξωτερικό όταν ξεκίνησε το ακαδημαϊκό έτος και έτσι έχασε τους πρώτους μήνες των προγραμματισμένων επιπέδων Α.

Χρειάζεται να περιμένετε μέχρι τον Σεπτέμβριο για να εγγραφείτε;

Οχι! Με το National Extension College μπορείτε να εγγραφείτε την ώρα που σας ταιριάζει και να μελετήσετε με τον δικό σας ρυθμό. Αντί να περιμένει μέχρι το επόμενο κολεγιακό έτος, ο Ubayd επέλεξε να σπουδάσει διαδικτυακά με τη NEC, επιλέγοντας Βιολογίας επιπέδου, Χημεία επιπέδου και Φυσική επιπέδου. Στόχος του είναι να σπουδάσει ιατρική στο πανεπιστήμιο, γι‘ αυτό και εγγράφηκε σε έναν από τους συνεργαζόμενους οργανισμούς μας, τον Medic Mentor, και συμμετέχει στις δραστηριότητές τους για τη βελτίωση των εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της εικονικής εργασιακής εμπειρίας και του διαδικτυακού συνεδρίου «Get Into Medicine».

Ο Ubayd εμπνέει την αποφασιστικότητά του να πετύχει και έχει μερικές συμβουλές για άλλους μαθητές που αναζητούν μάθηση στο διαδίκτυο:

«Πρέπει να είσαι πειθαρχημένος. Είναι εύκολο να αποσπάται η προσοχή. Είναι καλύτερο να ορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα και να το τηρήσετε».

Η αγαπημένη του πτυχή της μάθησης με το NEC;:

«Η ευελιξία είναι πραγματικά εκπληκτική. Μπορώ να μελετήσω με τον δικό μου ρυθμό, εστιάζοντας περισσότερο σε ό,τι μου φαίνεται δύσκολο και ξοδεύοντας λιγότερο χρόνο σε αυτό που θεωρώ εύκολο».

Το να βρισκόταν στο εξωτερικό για το πρώτο μέρος των επιπέδων Α του θα μπορούσε να ήταν μια οπισθοδρόμηση, αλλά ο Ubayd βρήκε την ευκαιρία να πάρει τον έλεγχο της εκπαίδευσής του.

 


 

Πολλοί από τους μαθητές μας θέλουν να ακολουθήσουν ιατρική σταδιοδρομία, γι‘ αυτό έχουμε συνεργαστεί Medic Mentor, ένας οργανισμός που σκοπός του είναι να βοηθήσει όσους υποβάλλουν αίτηση για πτυχία ιατρικής. Οι μαθητές μας μπορούν να εγγραφούν στο Medic Mentor για να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εικονικής υποστήριξης. Αυτό περιλαμβάνει εικονική εργασιακή εμπειρία, το συνέδριο «Get into Medicine» και άλλα προγράμματα με επικεφαλής γιατρούς.

Schreibe einen Kommentar