Η εστίαση στην οικογένεια σας φέρνει περισσότερη διασκέδαση με οικογενειακή φαντασία –

4

Αυτό το άρθρο είναι σε συνεργασία με τους εκδότες Focus on the Family και Tyndale.

Χριστιανικές ιστορίες ντετέκτιβ

Τα βιβλία περιπέτειας οικογενειακής μυθοπλασίας είναι μια εξαιρετική επιλογή για ανάγνωση, και το Αναζήτηση για το στέμμα του βασιλιά είναι μια φανταστική επιλογή για το είδος της περιπέτειας. Αυτό το βιβλίο με χαρτόδετο βιβλίο, με συγγραφέα τον Robert Vernon, είναι το έβδομο βιβλίο της σειράς Last Chance Detective από το Focus on the Family.

Οι ντετέκτιβ της τελευταίας ευκαιρίας είναι μια ομάδα φίλων που συναντιούνται τακτικά, όχι μόνο για φιλία αλλά για να λύσουν μυστήρια. Αρχαία αντικείμενα, θησαυρός και περιπέτεια περιμένουν αυτήν την ομάδα sleuth. Υπάρχει άφθονη δράση σε αυτό το βιβλίο, με πολλές ανατροπές στην πλοκή. Αυτή η συναρπαστική ιστορία έχει βασικές χριστιανικές αξίες που διδάσκουν ότι ορισμένοι θησαυροί αξίζουν περισσότερο από χρυσό.

Ποιοτική Οικογενειακή Μυθιστορία

Όλα τα βιβλία κεφαλαίων στη σειρά Last Chance Detective προορίζονται για αναγνώστες από την ανώτερη δημοτική έως τη μέση σχολική ηλικία. Ωστόσο, οι ενήλικες μπορούν επίσης να απολαύσουν αυτές τις ιστορίες περιπέτειας μαζί με τα παιδιά τους. Οι αναγνώστες θα μάθουν για τη φιλία, την ομαδική εργασία και την επιμονή ενώ φορούν τα καπέλα ντετέκτιβ και προσπαθούν να λύσουν αυτά τα μυστήρια μαζί με τους ντετέκτιβ.

Tyndale Publishers

Η Tyndale Publishers εκδίδει οικογενειακά βιβλία για περισσότερα από 60 χρόνια. Στόχος τους είναι να φτάσουν στους αναγνώστες τους και να διαδώσουν την αλήθεια του Θεού μέσα από βιβλία μυθοπλασίας και μη. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους χριστιανούς εκδότες και η επιχείρησή τους συνεχίζει να αναπτύσσεται παγκοσμίως.

Ο Tyndale εκδίδει πολλά βιβλία από το Focus on the Family. Ο Δρ Τζέιμς Ντόμπσον ξεκίνησε το Focus on the Family το 1977. Δημιουργούν υλικό που περιλαμβάνει συμβουλές γάμου, γονική μέριμνα, οικογένεια και άλλα μυθιστορήματα και μη λογοτεχνικά υλικά για να βοηθήσουν τις οικογένειες να καθοδηγούν και να διαδώσουν τον Λόγο του Θεού παγκοσμίως.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το βιβλίο και περισσότερα στο Ιστοσελίδα Tyndaleκαθώς και το Focus on the Family και το Tyndale είναι και τα δύο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τι σκέφτηκαν οι κριτικοί μας για αυτό το βιβλίο κάνοντας κλικ παρακάτω!


Schreibe einen Kommentar