Η ιστορία ζωντανεύει με βιβλία φαντασίας αλόγων από το Appaloosy –

2
Η ιστορία ζωντανεύει με βιβλία φαντασίας αλόγων από το Appaloosy –

Αυτό το άρθρο είναι σε συνεργασία με το Appaloosy Books.

Τα βιβλία φαντασίας αλόγων έχουν αιχμαλωτίσει τους αναγνώστες όλων των ηλικιών για χρόνια και χρόνια, ειδικά τα παιδιά. «Η ιστορία της ανθρωπότητας μεταφέρεται στην πλάτη ενός αλόγου». – Άγνωστος συγγραφέας

Συγγραφέας του Mattie Richardson Blue Skies West, ένα βιβλίο φαντασίας αλόγων που μεταφέρει παιδιά και ενήλικες προς τα δυτικά σε νέο έδαφος στη χώρα του Όρεγκον. Ινδιάνοι, βουβάλια, κακοί, πείνα, μαινόμενες διαβάσεις ποταμών, ασθένειες και θάνατος. Οι κακουχίες και οι κίνδυνοι δεν σταματούν ποτέ, όπως φαίνονται μέσα από τα μάτια του Blue, του οικογενειακού αλόγου που ονειρεύεται πράσινα λιβάδια μπροστά.

Η ιστορία ζωντανεύει με βιβλία φαντασίας αλόγων

Αυτό το χαρτόδετο βιβλίο αποτελείται από δώδεκα κεφάλαια συν έναν επίλογο. Περιλαμβάνει επίσης ενδιαφέροντα στοιχεία για το μονοπάτι Όρεγκον-Καλιφόρνια και τους μετανάστες που το ταξίδεψαν στο τμήμα Blast from the Past στο τέλος του βιβλίου.

Ο Mattie Richardson συμπεριέλαβε επίσης μια περιεκτική βιβλιογραφία στο τέλος του Blue Skies West για κάθε παιδί που επιθυμεί να διαβάσει περαιτέρω το θέμα του Oregon Trail.

Φωτογραφία του εξωφύλλου του βιβλίου και του συγγραφέα

Η Mattie Richardson δημοσίευσε το πρώτο της βιβλίο μυθοπλασίας για τα άλογα σε ηλικία δεκαέξι ετών! Είναι γνωστή στους γύρω της ως έφηβος συγγραφέας της Βόρειας Ντακότα. Η Mattie δεν είναι πια έφηβη, αλλά ο στόχος της είναι να γράφει με πλήρη απασχόληση και ενθαρρύνει τα παιδιά όλων των ηλικιών να γράφουν επίσης. Η ιστοσελίδα του συγγραφέα της βρίσκεται στη διεύθυνση Appaloosy Books.

Το νεότερο βιβλίο φαντασίας αλόγων

Blues Skies West είναι το νεότερο βιβλίο της Mattie στη σειρά Horses in History, που βοηθά τα παιδιά ηλικίας 8-14 ετών να δουν τα ιστορικά γεγονότα με έναν εντελώς νέο τρόπο. Μέσα από τη γραφή της, η Mattie κάνει τα γεγονότα και τις λεπτομέρειες αξέχαστες μέσα από τα άλογα που τα βιώνουν. Άλλα βιβλία της σειράς περιλαμβάνουν

  • Απαισιόδοξος διαθέτει το Storm, ένα όμορφο άλογο Appaloosa, που επίσης κατευθύνεται δυτικά
  • Dusty’s Trail αναδεικνύει το ατρόμητο άλογο, τον Ντάστι, με το Pony Express
  • Χρυσή Ανατολή διδάσκει τον Cheyenne για το Alamo
  • Μέρα και νύχτα παρουσιάζουν δύο άλογα, την ημέρα και τη νύχτα, κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου

Το Homeschool Review Crew εξέτασε τα προηγούμενα τέσσερα βιβλία της σειράς Horses in History.

Λογότυπο Appaloosy Books

Το Appaloosy Books προσφέρει έναν Οδηγό εμπλουτισμού για Dusty’s Trail και Μέρα και νύχτα. Αυτοί οι Οδηγοί Εμπλουτισμού παρέχουν ιδέες και δραστηριότητες για να εξερευνήσετε το θέμα της ιστορίας κάθε βιβλίου. Το Appaloosy σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τους Οδηγούς Εμπλουτισμού για τα άλλα βιβλία στο μέλλον. Επιπλέον, ο Mattie Richardson εργάζεται επί του παρόντος σε περισσότερα βιβλία μυθοπλασίας αλόγων που επικεντρώνονται στην πολιτειακή ιστορία της Βόρειας Ντακότα.

Έτσι, για κάθε παιδί που αγαπά τα βιβλία ιστορίας και φαντασίας αλόγων, ρίξτε μια ματιά στο νεότερο βιβλίο του Mattie Richardson, Blue Skies West.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ellen W. από το Homeschooling Highway για τη σύνταξη αυτού του εισαγωγικού άρθρου.


Schreibe einen Kommentar