Η Arkieva αναγνωρίζεται ξανά ως οραματιστής από την Gartner® στο 2023 Magic Quadrant™ for Supply Chain Planning

0
Η Arkieva αναγνωρίζεται ξανά ως οραματιστής από την Gartner® στο 2023 Magic Quadrant™ for Supply Chain Planning

Η Arkieva έχει την τιμή να ανακοινώσει ότι έχουμε και πάλι αναγνωριστεί ως Visionary στο Gartner 2023 Magic Quadrant for Supply Chain Planning Solutions λόγω της πληρότητας του οράματος και της ικανότητας εκτέλεσης.

WILMINGTON, DE – 5 Μαΐου 2023 – Η Arkieva, κορυφαίος πάροχος σχεδιασμού και παροχής συμβουλών στην αλυσίδα εφοδιασμού, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Gartner, Inc. έχει τοποθετήσει την Arkieva ως έναν από τους τρεις «Οραματιστές» στο μαγικό τεταρτημόριο Gartner 2023 για τον προγραμματισμό της αλυσίδας εφοδιασμού Λύσεις. Το Gartner Magic Quadrant for Supply Chain Planning είναι ένα από τα δύο Gartner Magic Quadrant στα οποία η Arkieva έχει αναγνωριστεί – η Arkieva ονομάστηκε επίσης «Leader» στο πιο πρόσφατο Magic Quadrant for Sales and Operations Planning Systems of Differentiation.

Το Gartner Magic Quadrant for Supply Chain Planning Solutions αναφέρει μια ποικιλία δυνατοτήτων σχεδιασμού, όπως:

  • Ζήτηση, προσφορά και προηγμένες δυνατότητες σχεδιασμού
  • Σχεδιασμός πολλαπλών επιχειρήσεων και E2E
  • Διαχείριση σεναρίων
  • Ευθυγράμμιση αποφάσεων/σχεδίων Διαχείριση διαδικασίας
  • Αυτοματοποίηση αποφάσεων προγραμματισμού
  • Ενοποίηση δεδομένων
  • Εμπειρία χρήστη

«Αυτή η αξιολόγηση επιβεβαιώνει τη στρατηγική κατεύθυνση που πήρε η Arkieva όλα αυτά τα χρόνια για να ανταποκριθεί σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο τεχνολογικό τοπίο για τον σχεδιασμό της εφοδιαστικής αλυσίδας», δήλωσε ο Sujit Singh, Chief Operating Officer της Arkieva. «Είναι μεγάλη τιμή να αναγνωρίζομαι σταθερά ως οραματιστής στο Magic Quadrant της Gartner για τις Λύσεις Σχεδιασμού Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Πριν από 30 χρόνια, ξεκινήσαμε μια αποστολή να χαράξουμε μια πορεία για καλύτερο σχεδιασμό χωρίς το «χνουδάκι». Με τα χρόνια, η βαθιά κατανόηση των αναγκών των πελατών μας οδήγησε σε καινοτομίες σχεδιασμού της εφοδιαστικής αλυσίδας που κάνουν σημαντικές διαφορές στον τρόπο εξαγωγής της μέγιστης αξίας από την αλυσίδα εφοδιασμού. Η ικανότητά μας να βελτιστοποιούμε τις διαδικασίες, να κάνουμε την αναλυτική άρση βαρέων βαρών και να παρέχουμε πληροφορίες εξοικονόμησαν εκατομμύρια σε χαμένα έσοδα και «επιστρέφουν» ώρες στις καθημερινές εργασίες του σχεδιαστή. Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, θα συνεχίσουμε να επιταχύνουμε την καινοτομία και να επεκτείνουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας».

Οι αναφορές Magic Quadrant αποτελούν το επιστέγασμα μιας αυστηρής έρευνας βασισμένης σε γεγονότα σε συγκεκριμένες αγορές, παρέχοντας μια ευρεία άποψη των σχετικών θέσεων των παρόχων σε αγορές όπου η ανάπτυξη είναι υψηλή και η διαφοροποίηση των παρόχων είναι διακριτή. Οι πάροχοι τοποθετούνται σε τέσσερα τεταρτημόρια: Leaders, Challengers, Visionaries και Niche Players. Η έρευνα σάς δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ανάλυση αγοράς σε ευθυγράμμιση με τις μοναδικές επιχειρηματικές και τεχνολογικές σας ανάγκες.

Ένα δωρεάν αντίγραφο του Gartner 2023 Magic Quadrant for Supply Chain Planning είναι διαθέσιμο εδώ.

Σχετικά με το μαγικό τεταρτημόριο

Η Gartner δεν υποστηρίζει κανέναν προμηθευτή, προϊόν ή υπηρεσία που απεικονίζεται στις ερευνητικές μας δημοσιεύσεις και δεν συμβουλεύει τους χρήστες τεχνολογίας να επιλέγουν μόνο εκείνους τους προμηθευτές με τις υψηλότερες αξιολογήσεις ή άλλη ονομασία. Οι ερευνητικές δημοσιεύσεις Gartner αποτελούνται από τις απόψεις του ερευνητικού οργανισμού Gartner και δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως δηλώσεις γεγονότων. Η Gartner αποποιείται κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σε σχέση με αυτήν την έρευνα.

Το GARTNER και το Magic Quadrant είναι σήματα κατατεθέντα και σήματα υπηρεσιών της Gartner, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις ΗΠΑ και διεθνώς και χρησιμοποιούνται στο παρόν με άδεια. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται

Σχετικά με την Arkieva

Για σχεδόν 30 χρόνια, η Arkieva έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών με εστίαση σαν λέιζερ στην επιχειρηματική απόδοση. Έχουμε αναλύσει, αναπτύξει, συγκεντρώσει, δοκιμάσει και ξαναδοκιμάσει τις καλύτερες λύσεις για τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που η Arkieva χαίρει τόσο καλής εκτίμησης στην κοινότητα των αναλυτών και έχει τόσο ισχυρά ποσοστά διατήρησης πελατών και επιχειρηματικές παραπομπές.

Είμαστε παράγοντες αλλαγής στον πυρήνα μας και πάντα πιέζουμε τους εαυτούς μας να δημιουργήσουμε λύσεις που όχι μόνο λύνουν τις σημερινές προκλήσεις αλλά και αυτές του αύριο. Με τον πιο απλό και διαισθητικό τρόπο.

Τελικά, το λογισμικό και η ικανότητα της Arkieva σήμερα αντικατοπτρίζουν τόσο την εμπειρία μας όσο και την επιθυμία μας να καινοτομούμε, να δημιουργούμε και να είμαστε στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ανυπομονούμε για κάθε νέα πρόκληση. Είναι στο DNA μας.

Η Αρκίεβα. Χωρίς χνούδι. Απλά πραγματικές λύσεις.

Συνδεθείτε με την Arkieva

Arkieva Media Contact
Jon Cohan, επικεφαλής μάρκετινγκ
[email protected]

Schreibe einen Kommentar