Η ARKIEVA ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ SAAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

0
Η ARKIEVA ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ SAAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το Arkieva+ είναι ειδικά σχεδιασμένο για ομάδες με περιορισμένους πόρους πληροφορικής και για εκείνες που απαιτούν σχεδιασμό από άκρο σε άκρο της εφοδιαστικής αλυσίδας χωρίς την πολυπλοκότητα της υιοθέτησης επιχειρηματικών λύσεων.

WILMINGTON, DE – 6 Μαρτίου 2023 – Η Arkieva, παγκόσμιος ηγέτης στο ολοκληρωμένο λογισμικό προγραμματισμού και προγραμματισμού για εργασίες κατασκευής, CPG και χονδρικής, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Arkieva+, μιας λύσης αυτοεξυπηρέτησης SaaS. Το Arkieva+ αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες σχεδιασμού της εφοδιαστικής αλυσίδας των επιχειρήσεων με (κατά μέσο όρο) έσοδα λιγότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Αυτές οι επιχειρήσεις συνήθως έχουν περιορισμένα τμήματα πληροφορικής και μικρές ομάδες επιφορτισμένες με τη διαχείριση ολόκληρης της αλυσίδας εφοδιασμού. Η προσφορά SaaS της Arkieva+ μπορεί να υλοποιηθεί σε ώρες και διαθέτει δυνατότητες S&OP, όπως σχεδιασμό ζήτησης, προγραμματισμό προσφοράς και προγραμματισμό αποθεμάτων. Παρακολουθεί συνεχώς την υγεία της εφοδιαστικής αλυσίδας και προωθεί τη διαλειτουργική ομαδική συνεργασία που επιτρέπει στους οργανισμούς να εργάζονται πιο απρόσκοπτα.

Ο Dhiran Singh, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Arkieva, δηλώνει «Στα 30 χρόνια από την ίδρυση της Arkieva, έχουμε δει ότι πολλές μικρότερες εταιρείες συχνά δεν είναι σε θέση να εφαρμόσουν μια λύση μεγέθους επιχείρησης. Οι λόγοι μπορεί να ποικίλλουν από περιορισμούς προϋπολογισμού, χρόνο υλοποίησης και πολυπλοκότητα λύσης που είναι μεγαλύτερη από την απαιτούμενη. Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Arkieva+, ενός εργαλείου SaaS που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στις μικρότερες εταιρείες τη δύναμη να σχεδιάζουν τις αλυσίδες εφοδιασμού τους. Με το Arkieva+, στόχος μας ήταν να εκθέσουμε τον σχεδιασμό της εφοδιαστικής αλυσίδας σε ένα ευρύ κοινό με τρόπο απλό, οικονομικά αποδοτικό και γρήγορο στην αξία. Ο Dhiran προσθέτει ότι, «Με την πρόσβαση στον αυτοματισμό, την ορατότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας από άκρο σε άκρο και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, οι ομάδες θα μπορούν να παράγουν καλύτερες ποιοτικές προβλέψεις και οι εταιρείες θα μπορούν να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις, πιο γρήγορα και με συνέπεια».

Η απλοποίηση βρίσκεται στο επίκεντρο του Arkieva+. Η λύση SaaS αξιοποιεί τον ίδιο αναλυτικό κορμό με την κορυφαία λύση Enterprise. Χρησιμοποιώντας προκατασκευασμένες ροές εργασίας, οι σχεδιαστές μπορούν να δημιουργήσουν ακριβή σχέδια που θα βελτιώσουν σημαντικά τις καθημερινές λειτουργίες. Αυτό είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αντικαταστήσουν τις μακροεντολές του Excel και να μειώσουν τον χρόνο που απαιτείται για τον έλεγχο και τον επανέλεγχο των υποθέσεων και την επικύρωση των εξόδων. Το Arkieva+ αυτοματοποιεί επαναλαμβανόμενες εργασίες επιτρέποντας στους σχεδιαστές να επικεντρωθούν σε δραστηριότητες με περισσότερη προστιθέμενη αξία, όπως η μείωση του αντίκτυπου της διακοπτόμενης ζήτησης, η αίσθηση της μελλοντικής ζήτησης παρά την αστάθεια και η καλύτερη κατανόηση των επιπτώσεων των προωθήσεων και εκδηλώσεων. Με το Arkieva+, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν αποδεδειγμένη απόδοση επένδυσης (ROI) σε μόλις ένα μήνα περίπου, με βάση τη μείωση του αποθέματος βελτιώνοντας παράλληλα τα επίπεδα εξυπηρέτησης. Έχοντας μια καλύτερα ισορροπημένη αλυσίδα εφοδιασμού, αυτές οι εταιρείες θα είναι σε θέση να νικήσουν τον ανταγωνισμό και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Το Arkieva+ διαθέτει αρθρωτά στοιχεία, διασφαλίζοντας ότι οι εταιρείες επενδύουν μόνο σε ό,τι χρειάζονται, με τη δυνατότητα να προσθέτουν καθώς μεγαλώνουν. Το Arkieva+ περιλαμβάνει μια δοκιμή 14 ημερών για την παροχή πρακτικής εμπειρίας με τη λύση και τις δυνατότητές της. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Arkieva+ και να εγγραφείτε για τη δοκιμή 14 ημερών στη διεύθυνση https://arkieva.com/small-business-solutions/

ΠΕΡΙ ΑΡΚΙΕΒΑ
Για σχεδόν 30 χρόνια, η Arkieva έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών με εστίαση σαν λέιζερ στην επιχειρηματική απόδοση. Έχουμε αναλύσει, αναπτύξει, συγκεντρώσει, δοκιμάσει και ξαναδοκιμάσει τις καλύτερες λύσεις για τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που η Arkieva χαίρει τόσο καλής εκτίμησης στην κοινότητα των αναλυτών και έχει τόσο ισχυρά ποσοστά διατήρησης πελατών και επιχειρηματικές παραπομπές.

Είμαστε οι παράγοντες αλλαγής στον πυρήνα μας και πάντα πιέζουμε τους εαυτούς μας να δημιουργήσουμε λύσεις που όχι μόνο λύνουν τις σημερινές προκλήσεις αλλά και αυτές του αύριο. Με τον πιο απλό και διαισθητικό τρόπο.

Τελικά, το λογισμικό και η ικανότητα της Arkieva σήμερα αντικατοπτρίζουν τόσο την εμπειρία μας όσο και την επιθυμία μας να καινοτομούμε, να δημιουργούμε και να είμαστε στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ανυπομονούμε για κάθε νέα πρόκληση. Είναι στο DNA μας.

Η Αρκίεβα. Χωρίς χνούδι. Απλά πραγματικές λύσεις.

Συνδεθείτε με την Arkieva

Schreibe einen Kommentar