Η Burke Rehabilitation ανακηρύχθηκε ως Καλύτερο Νοσοκομείο Αποκατάστασης στις ΗΠΑ News & World Report

0
Η Burke Rehabilitation ανακηρύχθηκε ως Καλύτερο Νοσοκομείο Αποκατάστασης στις ΗΠΑ News & World Report

Αποκατάσταση Burke, μέλος του Συστήματος Υγείας Montefiore, τιμήθηκε ως ένα από τα καλύτερα Νοσοκομεία Αποκατάστασης της χώρας από την κατάταξη News & World Report 2023-24 των ΗΠΑ. Μόνο 50 νοσοκομεία σε όλη τη χώρα περιλαμβάνονται στη λίστα με τα καλύτερα νοσοκομεία αποκατάστασης για όσους αναρρώνουν από τραυματικό τραύμα, εγκεφαλικό, έμφραγμα και άλλες καταστάσεις. Το Burke είναι το μοναδικό νοσοκομείο αποκατάστασης σε εθνικό επίπεδο στην κοιλάδα Hudson στη Νέα Υόρκη.

«Είμαστε περήφανοι που λαμβάνουμε αυτή την αξιοσημείωτη εθνική αναγνώριση από το US News & World Report», λέει ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Burke Rehabilitation, Scott Edelman, MBA, CPA, CFE. «Το νοσοκομείο μας είναι αφιερωμένο στην ικανοποίηση των ασθενών και στα ποιοτικά αποτελέσματα, τα οποία επιτυγχάνουμε χάρη στο εξαιρετικό προσωπικό μας, που παρέχει εξαιρετική φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή».

Περαιτέρω ανάγνωση: Burke Rehabilitation to Launch Program Treatment Aphasia

Σύμφωνα με τον Dr Mooyeon Oh-Park, επικεφαλής ιατρό, ανώτερο αντιπρόεδρο στο Burke Rehabilitation Hospital, «Αυτή η κατάταξη αντικατοπτρίζει την ακούραστη προσπάθεια και την αφοσίωση κάθε μέλους του προσωπικού στο Burke για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της ποιότητας των ασθενών. Η προσέγγιση ολόκληρου του ατόμου με τον ασθενή και την οικογένεια ως βασικά μέλη της ομάδας φροντίδας είναι ο παράγοντας διαφοροποίησης του Burke, που οδηγεί σε εξαιρετικά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένου του χαμηλότερου ποσοστού επανεισδοχής στη χώρα. Ακούμε τους ασθενείς μας να σχεδιάζουν και να παρέχουμε τις υπηρεσίες αποκατάστασης για την επίτευξη των στόχων που τους ενδιαφέρουν».

Περαιτέρω ανάγνωση: Το Burke Rehabilitation Hospital εγκαινιάζει πρόγραμμα θεραπείας σκύλων

Το Burke Rehabilitation Hospital, που ιδρύθηκε το 1915, βρίσκεται σε μια πανεπιστημιούπολη 61 στρεμμάτων στο White Plains της Νέας Υόρκης. Οι γιατροί, οι θεραπευτές, οι νοσηλευτές και οι κοινωνικοί λειτουργοί του παρέχουν συντονισμένη φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή. Η εμπειρία του ασθενούς ενισχύεται περαιτέρω με το Marsal Caregiver Center καθώς και με τη θεραπευτική αναψυχή, τις επισκέψεις σε σκύλους συντροφιάς και το πρόγραμμα Νευρολογικής Μουσικοθεραπείας (NMT) του Burke. Οι υπηρεσίες εξωτερικών ασθενών είναι διαθέσιμες σε 12 τοποθεσίες στην κομητεία Westchester και το Bronx, με μια τοποθεσία της κομητείας Rockland να ξεκινήσει αργότερα φέτος.

Schreibe einen Kommentar