Η Equality California υποστηρίζει 5 υποψηφίους υπέρ της ισότητας

4
Η Equality California υποστηρίζει 5 υποψηφίους υπέρ της ισότητας

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
13 Φεβρουαρίου 2023

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Jorge Reyes Salinas, Equality California
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: (323) 848-9801/ΚΙΝΗΤΟ: (818) 307-7387/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]


ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ – Η Equality California, η μεγαλύτερη πολιτειακή οργάνωση LGBTQ+ πολιτικών δικαιωμάτων του έθνους, ανακοίνωσε την έγκριση πέντε ανοιχτά υποψηφίων LGBTQ+ που διεκδικούν πολιτειακά και τοπικά αξιώματα τη Δευτέρα — οι πρώτες εγκρίσεις του οργανισμού πριν από τις τοπικές ειδικές εκλογές τον Μάρτιο του 2023 και τις Προεδρικές Πρωτοβάθμιες Εκλογές τον Μάρτιο του 2024 .

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε αυτούς τους κατάλληλους υποψηφίους υπέρ της ισότητας και ελπίζουμε να έρθουν περισσότερα καθώς οικοδομούμε στο ιστορικό επίπεδο του 10% εκπροσώπησης LGBTQ+ που επιτεύχθηκε κατά τον εκλογικό κύκλο του 2022, γεγονός που έκανε την Καλιφόρνια την πρώτη πολιτεία του έθνους που το πέτυχε πολιτειακά νομοθετικά σώματα», είπε Equality California Executive Tony Hoang.

Ο πλήρης νέος κατάλογος εγκρίσεων μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Συνέλευση Καλιφόρνια:

  • Συνέλευση Περιοχή 58: Κλαρίσα Θερβάντες
  • Συνέλευση Περιοχή 62: Χοσέ Σαλάτσε
  • Συνέλευση Περιοχή 76: Τζόζεφ Ρότσα

Γερουσία Καλιφόρνια:

  • Περιφέρεια Γερουσίας 31: Σαμπρίνα Θερβάντες

Το μέλος της Συνέλευσης Θερβάντες εκπροσωπεί επί του παρόντος τις κοινότητες της Inland Empire στην περιοχή Assembly 58 και υπήρξε σταθερός πρωταθλητής για την Ισότητα στην Καλιφόρνια. Η Θερβάντες επί του παρόντος υπηρετεί ως Αντιπρόεδρος της Καλιφόρνιας Latino Legislative Caucus, στην οποία έγραψε ιστορία ως η πρώτη LGBTQ+ και Millennial Latina που εξελέγη στην ιστορία του Caucus.

Τοπικά Γραφεία:

  • Δημοτικό Συμβούλιο του Όξναρντ – Περιφέρεια 6: Michaela Perez [special election to be held March 7, 2023]

Εάν εκλεγεί, η Michaela θα είναι το πρώτο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου LGBTQ+ του Oxnard, ένα σημαντικό ορόσημο σε μία από τις 25 πολυπληθέστερες πόλεις της Καλιφόρνια.

Τολμηρός τα ονόματα υποδηλώνουν ανοιχτά υποψηφίους LGBTQ+.

Για μια πλήρη λίστα με τις εγκρίσεις της Equality California, επισκεφθείτε eqca.org/elections.

###

Η Equality California είναι η μεγαλύτερη πολιτειακή οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων LGBTQ της χώρας. Φέρνουμε τις φωνές των LGBTQ ατόμων και των συμμάχων σε θεσμούς εξουσίας στην Καλιφόρνια και στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε έναν κόσμο υγιή, δίκαιο και πλήρως ίσο για όλα τα LGBTQ άτομα. Προωθούμε τα πολιτικά δικαιώματα και την κοινωνική δικαιοσύνη εμπνέοντας, υπερασπίζοντας και κινητοποιώντας μέσα από ένα κίνημα χωρίς αποκλεισμούς που εργάζεται ακούραστα για λογαριασμό αυτών που υπηρετούμε. www.eqca.org

Schreibe einen Kommentar