Η IBHS λανσάρει το podcast Disaster Discussions με γνώσεις ειδικών για καταστροφές που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες – Insurance Institute for Business & Home Safety

0
Η IBHS λανσάρει το podcast Disaster Discussions με γνώσεις ειδικών για καταστροφές που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες – Insurance Institute for Business & Home Safety

RICHBURG, SC, 5 Οκτωβρίου 2022 –Συζητήσεις καταστροφών, ένα νέο podcast από το Insurance Institute for Business & Home Safety (IBHS), που κυκλοφόρησε σήμερα παρέχοντας μια πλατφόρμα για να εξερευνήσετε τη διασταύρωση των έντονων καιρικών συνθηκών και του δομημένου περιβάλλοντος. Τα μηνιαία επεισόδια θα συνδέουν το κοινό με τους ειδικούς της επιστήμης, των ασφαλίσεων και των ανθεκτικών κατασκευών για να μοιραστούν τις γνώσεις τους σχετικά με την τελευταία έρευνα για έντονες καιρικές συνθήκες και πυρκαγιές.

Στο πρώτο επεισόδιο, η επικεφαλής επιστήμονας του NOAA, Dr. Sarah Kapnick, συνοδεύει τον παρουσιαστή του IBHS Armand Broady για να εξερευνήσει το μέλλον των κλιματικών κινδύνων. Μοιράζεται επίσης μια ματιά στον ρόλο της στο NOAA, ο οποίος περιλαμβάνει την εγγύηση της επιστημονικής ακεραιότητας, την παροχή συμβουλών για την πολιτική, τη σύνδεση με τον ιδιωτικό τομέα και την επικοινωνία των δεδομένων του οργανισμού στο κοινό.

«Υπάρχει συνειδητοποίηση ότι η κλιματική αλλαγή συμβαίνει και συμβαίνει με πιο γρήγορο ρυθμό, επομένως τα προηγούμενα εργαλεία μας για την αξιολόγηση των πιθανοτήτων γεγονότων, πολιτικών και προϊόντων για σήμερα είναι ανεπαρκή», λέει ο Δρ Kapnick. «Πρέπει να επανεξεταστεί ο τρόπος με τον οποίο κάνετε αυτούς τους τύπους αναλύσεων κινδύνου και πώς καταλαβαίνετε ποιες είναι οι εκθέσεις που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή».

Ενώ οι καταστροφές όπως οι τυφώνες, οι ανεμοστρόβιλοι, οι χαλαζοπτώσεις και οι πυρκαγιές μπορεί να είναι καταστροφικές και τρομακτικές, η επιστήμη του IBHS έχει εντοπίσει πρακτικές, πραγματικές λύσεις για τη μείωση των επιπτώσεων των καταστροφών που σχετίζονται με σοβαρές καιρικές συνθήκες.

Συζητήσεις καταστροφών συγκεντρώνει ειδικούς για να μας βοηθήσουν να εξερευνήσουμε τη διασταύρωση αυτών των κινδύνων με το δομημένο περιβάλλον και τα βήματα που μπορούν να ληφθούν για την πρόληψη μελλοντικών καταστροφών», σημειώνει η Ανώτερη Μετεωρολόγος του IBHS και η εκτελεστική παραγωγός του podcast, Sarah Dillingham. «Πιστεύουμε ότι υπάρχει μια ευκαιρία να επεκτείνουμε τη γνώση της έρευνάς μας και να επεκτείνουμε τα μηνύματά μας για να εμπλακούμε με νέο κοινό στις μετεωρολογικές, ραδιοφωνικές, οικονομικές και ακαδημαϊκές κοινότητες».

Οι μελλοντικοί καλεσμένοι θα περιλαμβάνουν τον πρώην Διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Τυφώνων και τον εμπειρογνώμονα τυφώνων του The Weather Channel, Dr. Rick Knabb, καθώς και επιστήμονες του IBHS που θα μοιραστούν πληροφορίες για επίκαιρα γεγονότα και τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της ανθεκτικότητας.

Ακούστε το πρώτο επεισόδιο του Συζητήσεις καταστροφών και εγγραφείτε σήμερα στο Spotify, στο Apple Podcasts, στο Google και στο Amazon Music.

Schreibe einen Kommentar