Η IBHS παρέχει νέους πόρους για το Winter Weather Ready πριν από την περίοδο αιχμής – Insurance Institute for Business & Home Safety

1
Η IBHS παρέχει νέους πόρους για το Winter Weather Ready πριν από την περίοδο αιχμής – Insurance Institute for Business & Home Safety

Richburg, SC, 10 Ιανουαρίου 2023 – Το Insurance Institute for Business & Home Safety (IBHS) προσφέρει νέους πόρους Winter Weather Ready για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων να προετοιμάσουν τα ακίνητά τους για να αποτρέψουν δαπανηρές ζημιές και μακροχρόνιες επισκευές από την επόμενη χειμερινή καταιγίδα.

Καθώς πλησιάζει το πιο κρύο μέρος του χειμώνα, κατά τη διάρκεια μιας ενεργού περιόδου για πολλά μέρη της χώρας, ο δωρεάν οδηγός Winter Weather Ready της IBHS παρέχει απλές ενέργειες που πρέπει να κάνετε τώρα, καθώς και κρίσιμα βήματα κατά τη διάρκεια και μετά από έντονα χειμωνιάτικα καιρικά φαινόμενα. Νέες λίστες ελέγχου Winter Weather Ready με δυνατότητα λήψης και για τα δύο κατοικητικός και εμπορικός Τα ακίνητα είναι πλέον διαθέσιμα για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων να δώσουν προτεραιότητα στις ενέργειες και να διασφαλίσουν ότι δεν θα παραβλεφθούν σημαντικά βήματα.

«Το ακραίο ή παρατεταμένο ακραίο κρύο μπορεί να ρίξει τις θερμοκρασίες σε μέρη των σπιτιών και των επιχειρήσεών μας κάτω από αυτό για το οποίο έχουν σχεδιαστεί, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει έναν καταρράκτη ζημιών», δήλωσε ο Δρ. Ian Giammanco, επικεφαλής μετεωρολόγος στο IBHS. Ωστόσο, υπάρχουν απλές, σχετικά προσιτές ενέργειες που μπορούν να γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από ένα χειμερινό καιρικό γεγονός για να μειωθεί ο κίνδυνος ζημιάς που μπορεί να ανατρέψει την οικογενειακή ζωή ή τις επιχειρηματικές δραστηριότητες».

Ξεκινήστε τώρα με προτεινόμενες ενέργειες, όπως:

 • Ρύθμιση πολλών τρόπων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις καιρού και να ενημερώνεστε για την πρόγνωση, καθώς μπορεί να αλλάξει γρήγορα.
 • Ζητήστε από έναν γείτονα να ελέγξει το σπίτι σας εάν λείπετε κατά τη διάρκεια ακραίων χαμηλών θερμοκρασιών.
 • Επιθεώρηση της οροφής για ζημιές ή διαρροές και πραγματοποίηση τυχόν απαραίτητων επισκευών.
 • Καθαρισμός συντριμμιών από υδρορροές και εκροές, επιτρέποντας στο νερό να ρέει μακριά από το σπίτι ή το κτίριο, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο φραγμάτων πάγου και διαρροών.
 • Κόψτε τα πίσω άκρα δέντρων και τα κλαδιά για να μην καταστρέψουν την οροφή, την επένδυση ή τα παράθυρα.
 • Σφράγιση ρωγμών και διαρροών γύρω από παράθυρα και πόρτες.
 • Μονωτικοί σωλήνες νερού, εκτεθειμένοι σωλήνες και εσωτερικοί σωλήνες δίπλα σε εξωτερικούς τοίχους.
 • Κλείσιμο του νερού και αποστράγγιση τυχόν εξωτερικών καταιωνιστήρων.
 • Δοκιμή ανιχνευτών καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα.
 • Διασφάλιση άφθονου καυσίμου για γεννήτριες και εξοπλισμό απομάκρυνσης χιονιού.
 • Διατηρώντας τον θερμοστάτη ρυθμισμένο στους τουλάχιστον 55°F, ακόμα κι αν το σπίτι ή το κτίριο δεν κατοικείται, για να διασφαλιστεί ότι οι σωλήνες δεν παγώνουν.
 • Εγκατάσταση προστατευτικών υπερτάσεων για προστασία δαπανηρού ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Κατά τη διάρκεια ενός έντονου καιρικού φαινομένου του χειμώνα, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν μοναδικές προκλήσεις και κινδύνους τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και για τις καθημερινές λειτουργίες. Οι ιδιοκτήτες και οι χειριστές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και να ενημερώνουν τακτικά το προσωπικό για την κατάσταση λειτουργίας, να ενημερώνουν τους πελάτες για κλείσιμο ή αλλαγές στις ώρες λειτουργίας και να διαθέτουν εφεδρικές γεννήτριες έτοιμες να συντηρούν τον πιο κρίσιμο εξοπλισμό.

Μετά από μια εκδήλωση, οι ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων θα πρέπει:

 • Αφαιρέστε τους πεζόδρομους του χιονιού και του πάγου μόλις είναι ασφαλές να το κάνετε, διασφαλίζοντας ότι ο παράγοντας τήξης είναι κατάλληλος για τη θερμοκρασία.
 • Παρατηρήστε για σημάδια ζημιάς από το χιόνι, όπως ήχους τριξίματος, χαλάρωση της οροφής, ρωγμές στην οροφή ή τους τοίχους, λεκέδες από νερό και πόρτες ή παράθυρα που δεν ανοίγουν και κλείνουν πλέον σωστά.
 • Αναζητήστε πεσμένα δέντρα και επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία για απομάκρυνση εάν χρειάζεται.
 • Ελέγξτε τη ροή του νερού ανοίγοντας τις βρύσες για να δείτε εάν οι σωλήνες έχουν παγώσει. και αν ναι, κλείστε την παροχή νερού και επικοινωνήστε με έναν υδραυλικό.
 • Αναφέρετε τη ζημιά στον ασφαλιστή σας το συντομότερο δυνατό, τεκμηριώστε τις απώλειες και κρατήστε τις αποδείξεις σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας την αποθήκευση cloud.

«Καθώς προχωράμε στους βασικούς χειμερινούς μήνες, προχωρήστε και λάβετε προληπτικά μέτρα τώρα για να μειώσετε τον αντίκτυπο των ψυχρών θερμοκρασιών, του πάγου και του χιονιού», πρόσθεσε ο Giammanco. «Αυτά τα στοιχεία θα επιδεινώσουν τις ήδη αδύναμες ή κατεστραμμένες περιοχές ενός σπιτιού ή ενός κτιρίου, αλλά τα καλά νέα είναι ότι οι εργασίες προετοιμασίας και οι επισκευές συχνά μπορούν να είναι έργα μόνος σου, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο».

Για περισσότερους τρόπους πρόληψης ζημιών από τις χειμερινές καιρικές συνθήκες, οι πλήρεις οδηγοί Winter Weather Ready της IBHS και λίστες ελέγχου για κατοικίες και εμπορικές ιδιοκτησίες διατίθενται στο Disastersafety.org.

Schreibe einen Kommentar