Η IBHS φτάνει στο ορόσημο της ανθεκτικής κατασκευής με 50.000 ονομασίες FORTIFIED – Insurance Institute for Business & Home Safety

0
Η IBHS φτάνει στο ορόσημο της ανθεκτικής κατασκευής με 50.000 ονομασίες FORTIFIED – Insurance Institute for Business & Home Safety

Νησί Dauphin, AL., 1 Μαΐου 2023 – Περιφερειακοί και κρατικοί αξιωματούχοι εντάχθηκαν στο Insurance Institute for Business & Home Safety (IBHS) σήμερα για να αναγνωρίσουν ένα σημαντικό ορόσημο στην προσπάθεια να βοηθηθούν οι κοινότητες να μειώσουν τον κύκλο ζημιών που προκαλείται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε μια εκδήλωση που σηματοδοτεί 50.000 ονομασίες FORTIFIED.

Βασισμένο σε δεκαετίες έρευνας από την IBHS, το FORTIFIED είναι μια εθελοντική μέθοδος κατασκευής και επαναστέγης πέρα ​​από τον κώδικα που μειώνει τις ζημιές από τις καταιγίδες ενισχύοντας περιοχές σπιτιών που είναι συνήθως ευάλωτες στους ισχυρούς ανέμους και τη δυνατή βροχή.

«Στην Αλαμπάμα, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την καταστροφή που μπορεί να φέρει μια καταιγίδα σε μια οικογένεια και μια κοινότητα», δήλωσε ο κυβερνήτης της Αλαμπάμα, Κέι Άιβι. «Γνωρίζουμε επίσης ότι κάθε σπίτι FORTIFIED αλλάζει ζωή. Είναι μια οικογένεια που είναι ασφαλής και ολοκληρωμένη, είναι μια κοινότητα που μπορεί να ανακάμψει πιο γρήγορα από τη φυσική ζημιά που προκαλεί ένας ισχυρός τυφώνας ή ανεμοστρόβιλος και από τις οικονομικές επιπτώσεις που ακολουθούν αυτές τις καταιγίδες. Ως το πιο ΟΧΥΡΩΜΕΝΟ κράτος της χώρας, θα συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε στο να κρατάμε τους πολίτες μας ασφαλείς και την οικονομία μας ισχυρή.

«Συγχαρητήρια στην IBHS για το ιστορικό ορόσημο των 50.000 οχυρωμένων σπιτιών και στο πρόγραμμα Strengthen Alabama Homes στο Υπουργείο Ασφαλίσεων της Αλαμπάμα για την οχύρωση 6.000 σπιτιών στην πολιτεία μας», πρόσθεσε.

Με περισσότερο από το 80 τοις εκατό όλων των ονομασιών FORTIFIED στην Αλαμπάμα, η πολιτεία έχει γίνει ηγέτης στην ανθεκτική κατασκευή και, όλο και περισσότερο, πρότυπο για το υπόλοιπο έθνος στη δημιουργία μιας ευρείας γκάμας λύσης για την προώθηση ισχυρότερων, πιο ανθεκτικών κοινοτήτων που μπορούν να αναπηδήσουν πίσω πιο γρήγορα μετά από μια δυνατή καταιγίδα.

«Οι καιρικές συνθήκες ήταν ανελέητες στην Αλαμπάμα. Ωστόσο, η ηγεσία του κράτους ήταν οραματιστής σε αυτόν τον χώρο, κατανοώντας την αναγκαιότητα μιας συνολικής προσέγγισης για την καλύτερη προετοιμασία των κοινοτήτων», δήλωσε ο Roy Wright, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της IBHS. «Χρησιμοποιώντας το FORTIFIED ως τη ραχοκοκαλιά του προγράμματός του, οι ηγέτες των πολιτειών έλαβαν πρωτοφανή μέτρα για να υποστηρίξουν τις οικογένειες της Αλαμπάμα ώστε να κάνουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους πιο ανθεκτικά στις καταιγίδες, υποστηρίζοντας την αλλαγή γενεών για να ξεφύγουν από το επαναλαμβανόμενο σχέδιο καταστροφής».

Συνδυάζοντας οικονομικά κίνητρα για ιδιοκτήτες σπιτιού με το Strengthen Alabama Homes (SAH), ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιχορήγησης που δημιουργήθηκε το 2011, η πολιτεία καθιέρωσε μια διαρκή πορεία για να κρατήσει τις οικογένειες της Αλαμπάμα στα σπίτια τους. Η SAH απαιτεί ονομασία FORTIFIED για τις επιχορηγήσεις μετριασμού, οι οποίες καλύπτουν το 100 τοις εκατό του κόστους μιας ονομασίας FORTIFIED, έως και 10.000 $.

«Το έργο της IBHS και του Strengthen Alabama Homes κάνει την πολιτεία μας ένα ασφαλέστερο, πιο ευημερούν μέρος για να ζεις και να εργάζεσαι», δήλωσε ο Επίτροπος Ασφαλίσεων της Αλαμπάμα, Mark Fowler. «Τα ΟΧΥΡΩΜΕΝΑ σπίτια όχι μόνο παρέχουν στις οικογένειες ηρεμία ότι θα είναι ασφαλείς από μια καταιγίδα, αλλά παρέχουν επίσης τη βάση για μια ταχύτερη ανάκαμψη μετά την παρέλευση της καταιγίδας. Οχυρώνοντας τα σπίτια, ενισχύουμε την τοπική οικονομία και παρέχουμε ευκαιρίες στην Αλαμπάμα και στους πολίτες της να ευδοκιμήσουν».

Άλλες πολιτείες που, όπως η Αλαμπάμα, αντιμετωπίζουν την αυξανόμενη απειλή συχνότερων και ισχυρών καταιγίδων, δίνουν προσοχή. Το 2019, η North Carolina Insurance Underwriting Association (NCIUA) ξεκίνησε το πρόγραμμα επιχορήγησης Strengthen Your Roof, το οποίο έχει προσφέρει σε χιλιάδες ιδιοκτήτες κατοικιών στις Outer Banks και στα Barrier Islands έως και 6.000 $ για το κόστος μιας FORTIFIED Roof. Με βάση την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας, το NCIUA εισήγαγε ένα δεύτερο πρόγραμμα επιχορήγησης, το Strengthen Your Beach Roof, για να επεκτείνει την εμβέλεια των προσπαθειών του μετριασμού και να χτίσει την ανθεκτικότητα ολόκληρης της ακτής της Βόρειας Καρολίνας.

Πιο πρόσφατα, τα κράτη τόσο στην ακτή του τυφώνα όσο και στις μεσοδυτικές ακτές επωφελούνται από το μοντέλο SAH της Αλαμπάμα, το οποίο περιλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων κινήτρων, FORTIFIED Roof

εγκρίσεις και απαιτούν ΟΧΥΡΩΜΕΝΗ κατασκευή για έργα αποκατάστασης καταστροφών. Οι προσπάθειες ποικίλλουν σε κάθε χώρα, αλλά ταιριάζουν στις μεμονωμένες κρατικές ανάγκες:

  • Το νομοθετικό σώμα της Πολιτείας της Λουιζιάνα δημιούργησε το πρόγραμμα επιχορήγησης Louisiana Fortify Homes το 2022.
  • Ο Μισισίπι, η Λουιζιάνα, η Οκλαχόμα και η Βόρεια Καρολίνα προσφέρουν κίνητρα μετριασμού του ανέμου για ακίνητα που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με το πρότυπο FORTIFIED.
  • Στη Μινεσότα, εξετάζεται η νομοθεσία για τη θέσπιση προγράμματος Ενίσχυσης των Κατοικιών της Μινεσότα.
  • Οι κρατικές υπηρεσίες στη Λουιζιάνα και την Αϊόβα απαιτούν τα σπίτια που ανακατασκευάζονται μετά από καταιγίδες να κατασκευαστούν σύμφωνα με το πρότυπο FORTIFIED.
  • Οι βασικοί ενδιαφερόμενοι φορείς στο Κεντάκι χρησιμοποιούν το FORTIFIED για την επισκευή και την ανοικοδόμηση κατοικιών μετά από πρόσφατους καταστροφικούς ανεμοστρόβιλους.
  • Οι οικοδομικοί κώδικες στη Φλόριντα αντικατοπτρίζουν στενά το FORTIFIED Roof και το FORTIFIED Gold. Το κράτος έχει αναγνωριστεί εδώ και καιρό ως ηγέτης στην καθιέρωση και την επιβολή κρατικών οικοδομικών κωδίκων που βασίζονται στη μηχανική και κατατάσσεται στην υψηλότερη θέση στο IBHS Αξιολόγηση των Πολιτειών έκθεση, η οποία εξετάζει τους οικοδομικούς κώδικες κατά μήκος της ακτής του τυφώνα.

«Άλλες πολιτείες έχουν λάβει σοφά υπόψη», είπε ο Ράιτ. «Ανστρέφουμε το ρεύμα και βλέπουμε μια αξιοσημείωτη αλλαγή, με περισσότερους από τους μισούς από όλους τους χαρακτηρισμούς FORTIFIED να κερδίζονται τα τελευταία τρία χρόνια. Ωστόσο, υπάρχει περισσότερη δουλειά να γίνει, ειδικά σε περιοχές χωρίς σύγχρονους οικοδομικούς κώδικες, όπου εναπόκειται στον μεμονωμένο ιδιοκτήτη σπιτιού να στηριχθεί και να πρωτοστατήσει στην ανθεκτικότητα».

Η σημερινή ανακοίνωση έλαβε χώρα στο νησί Dauphin στην περιοχή που εκπροσωπείται από τον γερουσιαστή David Sessions και τον βουλευτή Chip Brown, για τους οποίους ο Fowler είπε ότι υπήρξαν ένθερμοι υποστηρικτές των προσπαθειών ανθεκτικότητας του κράτους.

Εκτός από τους Fowler, Wright, Sessions και Brown, συμμετείχαν ο δήμαρχος του νησιού Dauphin, Jeff Collier και η εκτελεστική διευθύντρια της Αρχής Ανανέωσης της Νέας Ορλεάνης, Brenda Breaux. Η περιοδεία πέρασε πάνω από 50 FORTIFIED ακίνητα και περιελάμβανε παρατηρήσεις από τον ιδρυτικό διευθυντή του Προγράμματος Strengthen Alabama Homes του Alabama Department of Insurance Brian Powell, τον εμπορικό προγραμματιστή Mike Rogers και τον Managing Director του FORTIFIED Fred Malik.

Το πρόγραμμα FORTIFIED συνεχίζει να επεκτείνεται, με ονομασίες για κατοικίες, εμπορικά ακίνητα και πιο πρόσφατα, κοινότητες πολλών οικογενειών, για να διασφαλίσει ότι περισσότεροι άνθρωποι, είτε ζουν σε αγροτικές, προαστιακές ή αστικές περιοχές, μπορούν να επωφεληθούν από όσα γνωρίζουμε για την πρόληψη των ζημιών από την καταιγίδα.


Σχετικά με το Insurance Institute for Business & Home Safety (IBHS)
Η αποστολή του IBHS είναι να διεξάγει αντικειμενική, επιστημονική έρευνα για τον εντοπισμό και την προώθηση αποτελεσματικών δράσεων που ενισχύουν τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τις κοινότητες έναντι φυσικών καταστροφών και άλλων αιτιών απώλειας. Μάθετε περισσότερα για το IBHS στο ibhs.org.

Σχετικά με το FORTIFIED
Το FORTIFIED είναι ένα εθελοντικό πρόγραμμα κατασκευής και ανακαίνισης στέγης που έχει σχεδιαστεί για την ενίσχυση των σπιτιών έναντι των έντονων καιρικών συνθηκών, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρών ανέμων, των τυφώνων και των ανεμοστρόβιλων. Επίσκεψη fortifiedhome.org για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας χαρακτηρισμού.

Σχετικά με το Strengthen Alabama Homes
Το Strengthen Alabama Homes παρέχει επιχορηγήσεις σε κατοίκους της Αλαμπάμα για τον μετριασμό του ανέμου σε κατοικίες σε υπάρχουσες, ιδιοκατοικούμενες, μονοκατοικίες. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από το Strengthen Alabama Homes Act του 2011. Μάθετε περισσότερα στο StrengthenAlabamaHomes.com.

Schreibe einen Kommentar