Η Kelly Varner χρωματίζει τον κόσμο μας ως ανεξάρτητη σχεδιάστρια, καλλιτέχνης και blogger

0
Η Kelly Varner χρωματίζει τον κόσμο μας ως ανεξάρτητη σχεδιάστρια, καλλιτέχνης και blogger

Η Kelly Varner από το Ορλάντο δημιουργεί εκπληκτικές οπτικές ιστορίες, ζωγραφίζοντας μας μια εικόνα του πάθους της για την τέχνη. Περιλαμβάνει τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία σε όλους τους τομείς της ζωής της. Το ευρύ φάσμα των εργασιών της Kelly ποικίλλει από ανεξάρτητο σχεδιαστή σε καλλιτέχνη και blogger στο All Things Creative blog.

Η τέχνη έπαιζε πάντα μεγάλο ρόλο στη ζωή της Kelly. Ασχολείται με την τέχνη από τα 8 της χρόνια, βρίσκοντας κάτι δημιουργικό σε ό,τι κάνει.

Όταν η Kelly αποφοίτησε από το γυμνάσιο, ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στο κολέγιο για να κρατήσει την τέχνη κοντά ως χόμπι. Πήγε από ένα μικρό, ιδιωτικό σχολείο, στο διαβόητο μεγάλο (και εθνικά πρωταθλητές) Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα. Αποφοίτησε από το UCF με πτυχίο στην Ψυχολογία, αλλά η τέχνη συνέχιζε να εμφανίζεται στη ζωή της Kelly.

Kelly Varner, Orlando, FL Artist, Designer, Blogger, Portrait at Vespr Coffeebar, Waterford Lakes

«Πέρασα μια περίοδο ίσως δύο ετών που απλώς δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω», είπε η Kelly. «Ήμουν κάπως κολλημένος… Ήμουν σαν να μην μπορώ να κάνω τίποτα με το πτυχίο μου και μου αρέσει να κάνω δημιουργικά πράγματα, αλλά απλά δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό».

Η Kelly αποφάσισε αργότερα να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση, δουλεύοντας στη γραφιστική για να ενσωματώσει την τέχνη. «Ήταν πολύ λιγότερο αγχωτικό όταν άρχισα να το κάνω μόνος μου αντί να προσπαθώ να δουλέψω για κάποιον άλλο», είπε η Kelly.

Μετάβαση στο Εσωτερικό Σχέδιο

Καθώς περνούσε ο καιρός, η Kelly έμαθε τον εαυτό της πώς να σχεδιάζει εσωτερικούς χώρους στο σπίτι. Αυτή και ο σύζυγός της αγόρασαν ένα σπίτι που αρχικά ήταν σε όχι και τόσο καλή κατάσταση, βάφοντας και επανασχεδιάζοντας γρήγορα το σπίτι.

Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων πηγαίνει μέχρι την παιδική ηλικία της Kelly, όταν άλλαξε το δωμάτιό της. «Τρέλανε τους γονείς μου», αστειεύεται η Kelly. «Ως παιδί, είχα μόνο το δωμάτιό μου για να δουλέψω, οπότε έκανα ό,τι μπορούσα εκεί!»

Kelly Varner, Orlando, FL Artist, Designer, Blogger, Portrait at Vespr Coffeebar, Waterford Lakes

Η Kelly συνέχισε να επεκτείνει το δημιουργικό της πνεύμα, φωτογραφίζοντας τη διακόσμηση του διαμερίσματός της και μοιράζοντας φωτογραφίες. Τελικά, ένιωσε αρκετά σίγουρη ώστε να συμπεριλάβει την εσωτερική διακόσμηση ως μέρος των υπηρεσιών της.

Η Kelly σκέφτηκε να υποβάλει αίτηση σε θέσεις διακόσμησης εσωτερικών χώρων, αλλά δεν ένιωθε ικανή επειδή το πτυχίο της δεν ήταν στην τέχνη ή στο interior design.

«Τελικά, ήθελα να το κάνω μόνος μου», είπε η Kelly. «Ήμουν πολύ πιο άνετα. Αν αποτύχω, αποτυγχάνω. Αν αποτύχω για κάποιον άλλο, νιώθω πολύ άσχημα».

Διεύρυνση των δεξιοτήτων με το blogging

Η ικανότητα της Kelly για δημιουργικότητα ενέπνευσε τους ανθρώπους να ρωτήσουν για τα δώρα που έκανε και τη διακόσμηση του διαμερίσματος. Ξεκίνησε το ιστολόγιο All Things Creative τον Φεβρουάριο του 2017 για να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες.

Πολλές πτυχές του blogging περιλαμβάνουν τη μάθηση με τον δικό μας ρυθμό. Η Kelly δίδαξε η ίδια πώς να δημιουργεί τον ιστότοπό της και πώς να ιστολογεί. Ήξερε ότι είχε πολλούς πόρους να μοιραστεί με τους αναγνώστες, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα.

«Θα μπορούσα να παραπέμψω τους ανθρώπους σε ένα μέρος όπου θα μπορούσαν να δουν πώς να το κάνουν», είπε η Kelly. „Πρέπει πραγματικά να γνωρίζετε πολλά από αυτά τα διαφορετικά πράγματα για το blogging.“

Kelly Varner, Orlando, FL Artist, Designer, Blogger, Portrait at Vespr Coffeebar, Waterford Lakes

Η Kelly λατρεύει να έρχεται με ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου, καταιγισμό ιδεών και οραματισμό ιδεών. Το All Things Creative διαθέτει μια σειρά από αναρτήσεις ιστολογίου, από την προσωπική ζωή της Kelly έως χρήσιμες συμβουλές σχεδιασμού.

Το blogging απαιτεί ΠΟΛΥ προγραμματισμό. Η Kelly παραμένει οργανωμένη, αλλά λέει ότι εξακολουθεί να της αρέσει να ακολουθεί τη ροή. «Δεν μου αρέσει να έχω πολύ άγχος ή εχθρότητα», είπε η Kelly.

Συνδυάζοντας την τεχνολογία με την τέχνη

Η Kelly συνέχισε να εκφράζεται μέσα από την τέχνη με ψηφιακή τέχνη και σχέδια σκίτσων. Μαζί με τη μέθοδο teach-yourself, έμαθε πώς να πλοηγείται σε λογισμικό της Adobe όπως το InDesign, το Photoshop και το Illustrator με διαδικτυακά μαθήματα και εκπαιδευτικά βίντεο.

Kelly Varner, Orlando, FL Artist, Designer, Blogger, Portrait at Vespr Coffeebar, Waterford Lakes

Στην αρχή του ταξιδιού της, σκέφτηκε: «Δεν ξέρω τίποτα για αυτά, αλλά νιώθω ότι θα πρέπει να το μάθω για το ιστολόγιό μου».

Όσον αφορά την τέχνη και την τεχνολογία, η Kelly λέει, «Από την εμπειρία μου, έχει αλλάξει εντελώς το παιχνίδι. Όταν ξέρεις πώς να κάνεις μια μορφή τέχνης, μεταφράζεται πραγματικά σε πολλές διαφορετικές μορφές τέχνης. Εξαρτάται μόνο από το τι μπορείτε να βρείτε.“

Kelly Varner, Orlando, FL Artist, Designer, Blogger, Portrait at Vespr Coffeebar, Waterford Lakes

Η Kelly πειραματίστηκε με το σχέδιο σε ένα iPad. Λέει ότι είναι μια διαφορετική εμπειρία από το σχέδιο σε χαρτί, με περισσότερες λεπτομέρειες και διαφορετικές επιλογές πινέλου.

«Υπάρχουν πολύ περισσότερες λεπτομέρειες. Μόλις φτιάξεις την τέχνη, μπορείς να την κάνεις διαφορετικά μεγέθη και δεν γίνεται pixel ούτε χάνει τίποτα από την ποιότητα της τέχνης», είπε. «Ενώ κάνετε ένα σκίτσο και μετά τραβάτε μια φωτογραφία και το ανατινάζετε, θα γίνει θολό».

Kelly Varner, Digital Art, Orlando Artist, All Things Creative
Η ψηφιακή τέχνη της Kelly Varner. Φωτογραφία ευγενική προσφορά της Kelly Varner.

Δίνοντας νέα ζωή στην Old Vinyl Records

Μεγαλώνοντας, ο μπαμπάς της Kelly της έδωσε άπαιχτους δίσκους βινυλίου για να γίνει δημιουργικός. «Μου δίνει πάντα τυχαία κομμάτια από πράγματα με τα οποία μπορώ να κάνω τέχνη», είπε η Kelly. Θα δημιουργούσε ακόμη και κούκλες από ταινία και χαρτοπετσέτες.

Η Kelly έφτιαξε μια κουρτίνα με αυτούς τους δίσκους βινυλίου και άρχισε να ζωγραφίζει πάνω τους όπως θα έκανε σε καμβά. Για να προσαρμόσει τους δίσκους, το ζωγράφιζε ώστε να αντιστοιχεί σε ό,τι κι αν ήταν το άλμπουμ.

Kelly Varner, Painted Vinyl Records, Orlando Artist, All Things Creative
Ο ζωγραφισμένος δίσκος βινυλίου της Kelly Varner, Adventure Time. Φωτογραφία ευγενική προσφορά της Kelly Varner.

Στη συνέχεια, άρχισε αργότερα να ζωγραφίζει άλλα στοιχεία στους δίσκους, όπως Pokemon και Super Mario. Ψωνίζει στο Orlando’s Rock & Roll Heaven για άπαιχτο βινύλιο με περίπου 25 σεντς το τεμάχιο!

Για να διασφαλίσει ότι δεν θα σπαταλήσει υλικό, η Kelly αποθηκεύει το εξώφυλλο του άλμπουμ και χρησιμοποιεί έναν εκτυπωτή για να τα συνδέσει μεταξύ τους για σημειωματάρια και τετράδια σκιαγραφιών.

Κατέχει τη δική της επιχείρηση

Η δημιουργία της δικής της επιχείρησης ξάφνιασε την Kelly. «Δεν κατάλαβα καν ότι ήταν κάτι που μπορούσε να κάνει ένας δημιουργικός άνθρωπος».

Είχε μια διαφορετική ιδέα για τους επιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Οι άνθρωποι της ζητούσαν να δημιουργήσει πράγματα και εκείνη θα μάθαινε καθώς πήγαινε.

Ρώτησε τον εαυτό της: «Τι δεξιότητες έχω που μπορώ να μοιραστώ με άλλους ανθρώπους;»

Kelly Varner, Orlando, FL Artist, Designer, Blogger, Portrait at Vespr Coffeebar, Waterford Lakes

Η Kelly συνεχίζει να μαθαίνει μόνη της για να βελτιώσει τις γνώσεις της, να επεκτείνει τις δεξιότητές της και να βοηθήσει τους πελάτες.

«Όταν θέλω να κάνω κάτι, θα μάθω τα πάντα γι‘ αυτό και δεν με πιέζει. Θέλω να μάθω τα πάντα για να το κάνω κι εγώ».

Δημιουργώντας ένα υγιές περιβάλλον γραφείου στο σπίτι

Η εργασία στο σπίτι βοηθά την Kelly να παραμένει οργανωμένη με τα καθήκοντά της και τη νοοτροπία της. Διατηρεί τη διακόσμηση του γραφείου της στο σπίτι εμπνευσμένη και άνετη, ένα μέρος που της αρέσει να πηγαίνει για δουλειά.

«Θα έκανα πράγματα που θα με έκαναν να χαλαρώσω και να εμπνεύσω και να νιώθω ισορροπημένος, ώστε να μπορώ να απορροφήσω πραγματικά πολλές πληροφορίες».

Ωστόσο, όσο κι αν απολαμβάνει το γραφείο της, φροντίζει να μην πατάει το πόδι της εκεί το βράδυ για να κρατήσει τη δουλειά ξεχωριστή από την προσωπική της ζωή.

Kelly Varner, Orlando, FL Artist, Designer, Blogger, Portrait at Vespr Coffeebar, Waterford Lakes

Η Kelly έχει επίσης ένα δωμάτιο χειροτεχνίας στο σπίτι όπου φυλάει τα βραβεία και τους πίνακές της. Είναι ένας δημιουργικός χώρος για να κάνει τη δουλειά της.

«Πρέπει να κάτσω και να μπω πραγματικά σε αυτό. Είναι σχεδόν σαν διαλογισμός για μένα», είπε η Kelly. «Απλώς μπαίνω στο μυαλό μου και ζωγραφίζω, και το επόμενο πράγμα που ξέρεις, έχουν περάσει 4 ώρες».

Μαζί με τη ζωγραφική, η πρακτική της γιόγκα βοηθά το άγχος της Kelly. Λέει ότι οι ασκήσεις αναπνοής από μόνες τους έχουν βοηθήσει πραγματικά.

«Το γεγονός ότι ήταν επίσης μια προπόνηση ήταν απλώς κερασάκι στην τούρτα», είπε η Kelly. «Είναι ένα παρόμοιο είδος διαλογισμού με αυτό που κάνω όταν ζωγραφίζω, όπου χάνω τον εαυτό μου σε ό,τι κι αν κάνω».

Kelly Varner, Orlando, FL Artist, Designer, Blogger, Portrait at Vespr Coffeebar, Waterford Lakes

Μαθαίνοντας ένα ελάχιστα γνωστό γεγονός για την Kelly Varner

Η Kelly γεννήθηκε με θολή όραση. Δεν αφήνει αυτό να την καθορίσει και έγραψε α φοβερή ανάρτηση εξηγώντας την άποψή της. «Είναι το μόνο που έχω γνωρίσει ποτέ, έτσι απλά προσαρμόσθηκα σε αυτό».

Δεν υπήρχαν πολλές πληροφορίες για τη νομική τύφλωση την εποχή που η Kelly μεγάλωνε. Οι γιατροί της πρότειναν ότι δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά ως παιδί, αλλά η Kelly λέει ότι έζησε τη ζωή της σαν ένα κανονικό παιδί.

Δυσκολευόταν να διαβάσει μικρά γράμματα και να διαβάσει τον πίνακα στο σχολείο, αλλά δεν ήταν και πολλά άλλα διαφορετικά για εκείνη.

Kelly Varner, Orlando, FL Artist, Designer, Blogger, Portrait at Vespr Coffeebar, Waterford Lakes

Οι γονείς της Kelly ενθάρρυναν πραγματικά το έργο τέχνης της. Ο πατέρας της της έδωσε σχέδια σχεδίασης και την ενθάρρυνε να συμμετάσχει σε εκθέσεις τέχνης.

«Κανείς δεν μου είπε ποτέ ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό ή μην προσπαθήσεις», είπε.

Συμμετείχε σε φεστιβάλ τέχνης με κιμωλία πεζοδρομίου στο Winter Park και στο Disney Springs. Η Kelly θα είχε ένα τετράγωνο 7 ποδιών επί 7 ποδιών στο πεζοδρόμιο με 3 ημέρες για να δημιουργήσει τέχνη με κιμωλία χρησιμοποιώντας απαλά παστέλ.

«Ήταν τόσο διασκεδαστικό, αλλά ήταν και πολλή δουλειά!»

Kelly Varner, Sidewalk Chalk Art, Orlando Artist, All Things Creative
Η τέχνη με κιμωλία του πεζοδρομίου της Kelly Varner. Φωτογραφία ευγενική προσφορά της Kelly Varner.

Συμμετείχε σε 20 φεστιβάλ τέχνης κιμωλίας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το κολέγιο.

«Νομίζω ότι εκπλήσσει πραγματικά τους ανθρώπους όταν τους λέω τώρα ότι είμαι νομικά τυφλός επειδή συνήθως βλέπουν πρώτα την τέχνη».

Kelly Varner, Orlando, FL Artist, Designer, Blogger, Portrait at Vespr Coffeebar, Waterford Lakes

Δένοντας όλα τα πράγματα δημιουργικά

Προχωρώντας προς τα εμπρός, η Kelly λέει ότι θα ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο με την κοινότητα, να συνεργαστεί με περισσότερες επωνυμίες και μικρές επιχειρήσεις και να αυξήσει το κοινό της.

Όταν ρώτησα την Kelly πώς βρήκε το όνομα του ιστολογίου «All Things Creative», γέλασε και μου είπε ότι είναι δύσκολο να ονομάσω δημιουργικές επιχειρήσεις.

«Ήταν πάντα το πιο δύσκολο πράγμα να βρεις ένα όνομα», είπε η Kelly.

Kelly Varner, Orlando, FL Artist, Designer, Blogger, Portrait at Vespr Coffeebar, Waterford Lakes

Σκέφτεται πώς θα φαίνεται ένα όνομα σε έναν χειρισμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας μεγάλη προσοχή στο πώς φαίνονται οι λέξεις μαζί, χωρίς κενά, αφού δεν υπάρχει κεφαλαία στις διευθύνσεις URL.

«Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν παράξενες συνδέσεις», είπε. «Το Twitter μου ήταν «LifestyleOfArt» για λίγο. Αλλά αν αφαιρέσετε όλα τα κεφαλαία, μπορεί να μοιάζει με το «Lifestyle O Fart», οπότε αυτό δεν κράτησε πολύ!».

Η Kelly έπαιξε με το „All Things Creative“ για μερικές ημέρες. Συνέχισε να κοιτάζει το όνομα, δεν το βαρέθηκε, δημιούργησε το λογότυπο και κόλλησε με αυτό.

«Σίγουρα με περιγράφει. Απλώς μου αρέσουν όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα που είναι δημιουργικά και μου επιτρέπουν να είμαι δημιουργική, οπότε λειτούργησε».

Ακολουθήστε το blog της Kelly στο Όλα τα πράγματα δημιουργικάκαι δείτε τα έργα τέχνης της την ιστοσελίδα της!

Schreibe einen Kommentar