Η NC Mazda Miata ανταλλάσσει εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας F20C

0
Η NC Mazda Miata ανταλλάσσει εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας F20C

Δεν είναι μυστικό ότι το MX-5 έλειπε πάντα από την άποψη του κινητήρα. Αυτή η ανταλλαγή F20C λύνει αυτό το πρόβλημα.Miata Charm

Το Mazda MX-5 AKA Miata, έχει αιχμαλωτίσει για πάντα τις καρδιές με τον ασυναγώνιστο χειρισμό και τη γοητεία του. Οι κινητήρες του, από την άλλη, ποτέ δεν έχουν κλέψει πραγματικά τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ένας τολμηρός ιδιοκτήτης πήρε την κατάσταση στα χέρια του, απελευθερώνοντας ένα κύμα ενθουσιασμού πραγματοποιώντας μεταμόσχευση καρδιάς από μια πανίσχυρη Honda, όπως τεκμηριώνεται σε αυτό το πολύ ιταλικό βίντεο στο Youtube!

Μεταμόσχευση F20C

Μπείτε στο βασίλειο του Engine Swap Depot, όπου Λουδοβίκο Γκονέλλααναδύεται η δημιουργία του. Αυτή η κατασκευή παραμερίζει τον αθώο κινητήρα του NC MX-5, αγκαλιάζοντας έναν κινητήρα 2,0 λίτρων F20C, τον ισχυρό κινητήρα που φημίζεται για την ανδρεία του στο εμβληματικό Honda S2000. Κράτα γερά όμως γιατί γίνεται ακόμα καλύτερο! Με ένα άγγιγμα της μαγείας του Gonella, αυτός ο κινητήρας έχει εφοδιαστεί με κιτ βαλβίδων, ανώτερα μπεκ και εξάτμιση από ανοξείδωτο χάλυβα. Η εργοστασιακή απόδοση ήταν εντυπωσιακή 234 ίππους, αλλά οι τροποποιήσεις του Gonella έχουν σίγουρα απελευθερώσει μια χούφτα επιπλέον αδέσμευτους επιβήτορες.

Υποστηρικτικό καστ

Για να υποστηρίξει αυτή την εκπληκτική εναλλαγή, έχει ενσωματωθεί ένα μεγαλύτερο ψυγείο και ένας προσαρμοσμένος άξονας μετάδοσης κίνησης, που συνδυάζουν το κιβώτιο έξι σχέσεων του S2000 με το πίσω μέρος της Mazda. Το αυτοκίνητο κάθεται σε coilovers Tein και σε ένα σετ τροχών Skoda WRC 17 ιντσών, ενισχύοντας την παρουσία του στο δρόμο. Με την τεράστια δύναμη κάτω από το καπό, χρειάζεται αναβάθμιση και στο σύστημα πέδησης. Αυτό σημαίνει την προσθήκη τετραπίστονων δαγκάνες Brembo και στιβαρών ρότορων και στις τέσσερις γωνίες.

Ready For Track Day

Η κατασκευή είναι πλήρως εξοπλισμένη για δράση πίστας υψηλών επιδόσεων, με καθίσματα Sparco, ένα στιβαρό σύστημα πλεξούδας ασφαλείας πέντε σημείων, ένα εκτεταμένο roll cage οκτώ σημείων και ένα εντυπωσιακά μεγάλο αεροδυναμικό φτερό στερεωμένο στο πίσω μέρος.

MX5 F20C

Δεν είναι μυστικό ότι το MX-5 πάντα λαχταρούσε για περισσότερη ισχύ. Το υπέροχο σασί που λαμβάνει αναβάθμιση στο τμήμα ηλεκτρικής ενέργειας χάρη αυτού του ενθουσιώδους Ιταλού είναι μια προσπάθεια που θα ενδιαφέρει πολλούς ιδιοκτήτες της Miata. Είναι ένας αδιαμφισβήτητος δρόμος για να αυξήσετε την ένταση της διασκέδασης σε ένα έντεκα που μυρίζει!

Schreibe einen Kommentar