Η NHTI αποκαλύπτει νέο σχέδιο μασκότ

2
Η NHTI αποκαλύπτει νέο σχέδιο μασκότ

6 Φεβρουαρίου 2023

Ο Λερόι ο Λυγξ αποκτά νέα ματιά

Η New Leroy the Lynx Mascot του NHTI

CONCORD, NH—Είναι πάντα η σεζόν LYNX στο NHTI – Κοινοτικό Κολλέγιο του Concord, και τώρα η μασκότ του κολεγίου, ο Leroy the Lynx, παρουσιάζει ένα νέο σχέδιο με την ευγενική προσφορά ενός τρέχοντος φοιτητή του προγράμματος Εικαστικών Τεχνών του NHTI. Με την ονομασία «Leroy’s New Look», το νέο σχέδιο αποκαλύφθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2023, με μια τελετή πριν από αγώνες μπάσκετ NHTI.

Το look του Leroy δημιουργήθηκε από τη φοιτήτρια Εικαστικών Τεχνών του NHTI, Valerie Deforge και αντιπροσωπεύει τη φυσική εξέλιξη της μασκότ του λύγκα του NHTI με έντονες γραμμές, φρέσκα χρώματα και εκφραστική κίνηση που πραγματικά εκτινάσσεται στο κοινό. Σε μια ψηφοφορία σε όλη την πανεπιστημιούπολη που διεξήχθη τον Νοέμβριο του 2022, περισσότερο από το 60% των 650+ ψήφων που ψηφίστηκαν επέλεξαν το σχέδιο του Deforge.

«Το NHTI έχει γεμίσει πολλές δεκαετίες με αστρικές παραδόσεις και τη φήμη της ακαδημαϊκής αριστείας», λέει ο νέος Πρόεδρος του NHTI, Δρ Πάτρικ Τόμπκινς. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε αυτή τη νέα εποχή στο NHTI με αυτόν τον σύγχρονο Leroy the Lynx».

Το κολέγιο ξεκίνησε αυτόν τον επανασχεδιασμό με μασκότ το καλοκαίρι του 2022 ως μέρος ενός έργου για την ανανέωση του δαπέδου του γυμναστηρίου στο Κέντρο Ευεξίας Dr. Goldie Crocker. Το τμήμα μάρκετινγκ εργάστηκε σε στενή συνεργασία με το NHTI’s Athletics and Student Senate για να προσλάβει αρκετούς σπουδαστές καλλιτέχνες για να επανασχεδιάσουν τον Leroy με τρόπους που αντανακλούσαν τα οράματα και τις εμπειρίες τους για το NHTI και τα επιτεύγματα των πρωταθλητών αθλητών του NHTI. Τα 9 σχέδια που υποβλήθηκαν διατύπωσαν πώς ήθελαν αυτοί οι μαθητές να μοιάζει ο νέος τους λύγκας και πώς ήθελαν να εκπροσωπείται.

Η επίσημη ψηφοφορία αφορούσε την κοινότητα της πανεπιστημιούπολης του NHTI από φοιτητές, αποφοίτους, καθηγητές και προσωπικό. Μεταδόθηκε επίσης σε όλους τους μαθητές μέσω του νέου AI chatbot του NHTI, το οποίο ενσαρκώνει την προσωπικότητα του Leroy the Lynx.

«Το νέο μας σχέδιο αποτίει φόρο τιμής στον ιστορικό μας Leroy the Lynx και μας εξελίσσει στη σύγχρονη εποχή της συλλογικής κοινότητας και του ανταγωνισμού», λέει η Amber Gavriluk, υπεύθυνη μάρκετινγκ του NHTI. «Το Leroy αντιπροσωπεύει το νέο σημείο συγκέντρωσης γύρω από το οποίο οι φοιτητές, οι καθηγητές και το προσωπικό μας μπορούν να αισθάνονται ότι ανήκουν στην ποικιλόμορφη κοινότητά μας. Και αυτή η νέα σχεδίαση προσφέρει μια ισχυρή ταυτότητα και προσωπικότητα επωνυμίας που μπορεί να μας οδηγήσει με τόλμη στο μέλλον».

Ως μέρος της εγκατάστασης σε όλη την πανεπιστημιούπολη, το NHTI θα αντικαταστήσει τα προηγούμενα σχέδια μασκότ με το νέο Leroy τον επόμενο χρόνο. Τα μπλουζάκια, εκτός από τα δωρεάν που δίνονται στο παιχνίδι, θα είναι διαθέσιμα στο Βιβλιοπωλείο Campus, που βρίσκεται στο κτίριο Learning Common Library, πριν από το τέλος του εαρινού εξαμήνου 2022. Τα αυτοκόλλητα είναι διαθέσιμα στα γραφεία Μάρκετινγκ και Αθλητισμού στην πανεπιστημιούπολη. Για να αποτίσουν φόρο τιμής στο παρελθόν, τα τμήματα Αθλητισμού και Μάρκετινγκ του NHTI σχεδιάζουν έναν τοίχο χρονογραμμής που παρουσιάζει την ιστορία των μασκότ του κολεγίου που χρονολογούνται από τότε που οι ομάδες ήταν γνωστές ως το NHTI Capitols μέχρι σήμερα. Αυτή η εγκατάσταση έχει προγραμματιστεί για το λόμπι του Κέντρου Ευεξίας Dr. Goldie Crocker μέχρι το φθινόπωρο του 2023.

Για πρόσθετες ερωτήσεις και επίσημες ψηφιακές εκδόσεις του νέου λογότυπου μασκότ, στείλτε email στο [email protected].

– – –

NHTI – Κοινοτικό Κολλέγιο του Concord

Το NHTI είναι ένα δυναμικό δημόσιο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει προσβάσιμη, αυστηρή εκπαίδευση σε φοιτητές, επιχειρήσεις και την κοινότητα. Δημιουργούμε μονοπάτια για δια βίου μάθηση, εξέλιξη σταδιοδρομίας και συμμετοχή στα κοινά, προσφέροντας 90+ ακαδημαϊκά προγράμματα σε 4.600+ φοιτητές ετησίως. Το NHTI είναι μέλος του Community College System του New Hampshire και από το 1969 είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νέας Αγγλίας, μια μη κυβερνητική, εθνικά αναγνωρισμένη υπηρεσία διαπίστευσης. Επισκεφτείτε το NHTI.edu για περισσότερες πληροφορίες.

Πατήστε Επαφή Amber Gavriluk | 603-230-4001 | [email protected]

Schreibe einen Kommentar