Κιάλια σε ρολό χαρτιού υγείας (Εύκολη ιδέα χειροτεχνίας για παιδιά)

1
Κιάλια σε ρολό χαρτιού υγείας (Εύκολη ιδέα χειροτεχνίας για παιδιά)

Αν ψάχνετε για χειροτεχνίες για να κάνετε στο σπίτι με τα παιδιά σας, θα λατρέψουν αυτό το ανακυκλωμένο έργο χρησιμοποιώντας ρολά χαρτιού υγείας!

Αυτά τα σπιτικά κιάλια είναι φθηνά και φτιάχνονται εύκολα με λίγες μόνο βασικές προμήθειες που πιθανώς έχετε ήδη στο σπίτι. Όλοι χρησιμοποιούν χαρτί υγείας, σωστά; Ξεκινήστε να αποθηκεύετε αυτά τα ρολά γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διασκεδαστικές χειροτεχνίες που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά σας με αυτά.

Αυτά τα κιάλια σε ρολό χαρτιού υγείας είναι ιδανικά για παιχνίδια προσποίησης, παιχνίδια όπως το ispy ή ένα κυνήγι οδοκαθαριστών στην πίσω αυλή. Πήραμε ακόμη και τη δική μας στη βόλτα μας στο πάρκο, ήταν τόσο διασκεδαστικό να παρακολουθώ τις εξερευνήσεις μου να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους (το να παρακολουθώ πουλιά και αεροπλάνα ήταν μεγάλη επιτυχία)! 🙂

Κιάλια σε ρολό χαρτιού υγείας | Μια διασκεδαστική φθηνή δραστηριότητα για παιδιά που χρησιμοποιούν ρολά χαρτιού υγείας! Αφήστε τα παιδιά σας να γίνουν δημιουργικά με αυτοκόλλητα, πομ πον και washi tape. Τόσο εύκολο και διασκεδαστικό! Επιπλέον, όταν τελειώσουν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξερεύνηση έξω!

Τα 2χρονα και 12χρονα αγόρια μου διασκέδασαν και τα δύο φτιάχνοντας μαζί αυτά τα κιάλια, οπότε αυτό το απλό έργο είναι σίγουρα κάτι που θα ήταν υπέροχο για παιδιά όλων των ηλικιών. Τα μικρότερα παιδιά θα πιθανώς χρειάζονται λίγη βοήθεια με το συρραπτικό και το τρύπημα, και ίσως κάποια καθοδήγηση με τη διακόσμηση, αλλά τα μεγαλύτερα παιδιά θα διασκεδάσουν να είναι δημιουργικά με ό,τι προμήθειες έχουν στη διάθεσή τους.

Αυτή η απλή χειροτεχνία είναι ιδανική για να αφήσετε το παιδί σας να χρησιμοποιήσει τη δημιουργικότητά του. Αφήστε τους να διαλέξουν τους δικούς τους χρωματικούς συνδυασμούς, κορδέλα και αυτοκόλλητα. Δραστηριότητα τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο!

 • Ρολά από χαρτί υγείας (ή ρολά χαρτοπετσέτας κομμένα στη μέση)
 • Συρραπτικό (ή θερμόκολλα)
 • Διάτρηση τρύπας
 • Κορδέλα ή νήμα για το λουρί
 • Διάφορα καλαμάκια (προαιρετικά)
 • Πολύχρωμα πράγματα για διακόσμηση όπως μπογιά, μαρκαδόροι, washi tape, αυτοκόλλητα, στρας, πομ πον, κουμπιά, χαρτί χειροτεχνίας, τσόχα, αφρός χειροτεχνίας, γκλίτερ, καθαριστικά σωλήνων κ.λπ.

Τα κιάλια από χαρτί υγείας δημιουργούνται εύκολα. Χρησιμοποιώντας ρολά χαρτιού υγείας, πομ πον, ταινία washi, χάρτινα καλαμάκια, αυτοκόλλητα και κορδέλα. Τα παιδιά μπορούν να τα κάνουν να φαίνονται πιο ρεαλιστικά ή όσο πολύχρωμα θέλουν. Είναι ιδανικά για να προσποιούνται ή να παίζουν ispy στο πάρκο!

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ

Χρησιμοποιώντας δύο ρολά χαρτιού υγείας, συρράψτε τους σωλήνες μεταξύ τους (μπορείτε επίσης να κολλήσετε τους σωλήνες μεταξύ τους εάν το μικρό σας δεν είναι αρκετά μεγάλο για συρραπτικό). Ζωγραφίσαμε και τα δικά μας πρώτα για να τα κάνουμε πιο χρωματιστά!

Τα παιδιά μου ενθουσιάστηκαν φτιάχνοντας αυτά τα κιάλια σε ρολό χαρτιού υγείας! Ένα σούπερ διασκεδαστικό έργο εσωτερικού χώρου ειδικά για την άνοιξη ή το καλοκαίρι, όποτε ο καιρός είναι καλός! Μπορούν να τα βγάλουν έξω όταν τελειώσουν η εξερεύνηση.

ΒΗΜΑ ΔΥΟ

Ώρα διακόσμησης! Αφήστε το μικρό σας να χρησιμοποιήσει τη δημιουργικότητά του για να φτιάξει το δικό του μοτίβο. Ο μεγαλύτερος μου δεν μπορούσε να αποφασίσει για χρωματικά μοτίβα, έτσι ήθελε να φτιάξει δύο ζευγάρια, τα οποία ΑΓΑΠΗΣΑ! Ως 12χρονος, μερικές φορές μπορεί να «βαρεθεί» λίγο τη χειροτεχνία, οπότε με αυτό το έργο μπόρεσα να βρω λίγο περισσότερο χρόνο μαζί του.

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ

Τρυπήστε μια τρύπα και στις δύο πλευρές των σωλήνων σε απόσταση τουλάχιστον 1/4 ίντσας από την άκρη για να αποτρέψετε το σκίσιμο και, στη συνέχεια, συνδέστε κορδέλα ή νήμα στη ΜΙΑ πλευρά των κιάλια για να ξεκινήσει ο ιμάντας. Κόψαμε την κορδέλα μας σε μήκος περίπου 2 πόδια και φαινόταν ότι ήταν σωστό, αλλά λάβετε υπόψη την ηλικία και το μέγεθος του παιδιού σας.

Ψάχνετε για μια διασκεδαστική χειροτεχνία που να είναι φιλική προς τον προϋπολογισμό; Τα κιάλια με ρολό χαρτιού υγείας είναι μια διασκεδαστική χειροτεχνία που μπορούν να κάνουν τα παιδιά χρησιμοποιώντας προμήθειες που πιθανότατα έχετε ήδη στο σπίτι. Αυτή η απλή χειροτεχνία θα τους κρατήσει απασχολημένους όχι μόνο κατά τη διάρκεια, αλλά θα χρησιμοποιηθεί για ώρες μετά! Το μικρό μου φέρνει το δικό του παντού τώρα!

ΒΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ

Κόψτε χάρτινα καλαμάκια μήκους περίπου 2 ίντσες και προσθέστε τα στην κορδέλα (βρήκα αυτά τα πολύχρωμα χάρτινα καλαμάκια Αμαζόνα. Είναι εντελώς προαιρετικά αλλά κάνουν μεγάλη διαφορά! Υπάρχουν πολλά άλλα διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε με αυτά.

Με την άνοιξη εδώ και το καλοκαίρι στη γωνία, τα παιδιά μου θα περνούν περισσότερο χρόνο έξω. Κάνοντας αυτή τη χαριτωμένη χειροτεχνία με κιάλια από χαρτί υγείας, τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντάς τα επίσης να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους όταν τελειώσουν!

ΒΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ

Όταν τελειώσετε με την προσθήκη καλαμακιών, δέστε την άκρη της κορδέλας στην άλλη πλευρά του κιάλιου και τελειώσατε! Τώρα αφήστε τα παιδιά σας να περάσουν την εξερεύνηση!

Κιάλια σε ρολό χαρτιού υγείας Easy DIY | Μια εξαιρετικά απλή φιλική προς τον προϋπολογισμό ιδέα χειροτεχνίας για παιδιά όλων των ηλικιών! Ο 3χρονος και ο 12χρονος μου διασκέδασαν και οι δύο φτιάχνοντας αυτά μαζί. Είναι εξαιρετικά για εξερεύνηση έξω όταν τελειώσουν!

Ψάχνετε για μια χειροτεχνία για να κάνετε με προμήθειες που ήδη έχετε; Τα κιάλια από χαρτί υγείας είναι μια φθηνή χειροτεχνία που είναι διασκεδαστική, δημιουργική και μπορεί μια χειροτεχνία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί!

Αν ψάχνετε για πιο δημιουργικούς τρόπους για να ανακυκλώσετε τα ρολά χαρτιού υγείας, δείτε αυτούς!

Χειροτεχνία σε ρολό από χαρτί υγείας

Χειροτεχνία με κιάλια σε ρολό χαρτιού υγείας για παιδιά! Ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό και εύκολο έργο για παιδιά όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων των νηπίων, των παιδιών προσχολικής ηλικίας και των παιδιών δημοτικού. Αυτό το έργο προϋπολογισμού είναι τόσο απλό στην κατασκευή με λίγες μόνο φθηνές προμήθειες που πιθανότατα έχετε ήδη στο σπίτι.

Αν ψάχνετε για φθηνές χειροτεχνίες για παιδιά, πρέπει να δοκιμάσετε αυτά τα κιάλια σε ρολό χαρτιού υγείας. Οι μικρές σας εξερευνήσεις θα λατρέψουν αυτό το διασκεδαστικό μικρό έργο. Δεν χρειάζεται να πάτε για ψώνια γιατί πιθανότατα έχετε ήδη τις προμήθειες. Οι φτηνές ανακυκλωμένες χειροτεχνίες είναι οι αγαπημένες μου για μικρά παιδιά όπως τα νήπια γιατί δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Schreibe einen Kommentar