Κορυφαία μέρη για επίσκεψη στο Λούβρο Αμπού Ντάμπι: Προορισμός που πρέπει να δείτε

0
Κορυφαία μέρη για επίσκεψη στο Λούβρο Αμπού Ντάμπι: Προορισμός που πρέπει να δείτε

Τα ανθρώπινα όντα έχουν έντονο μάτι για τις τέχνες και την αρχιτεκτονική. Αυτός είναι ο λόγος που προσελκύει την προσοχή και τους κάνει να αγνοούν το περιβάλλον τους. Ορισμένα μέρη έχουν μεγαλύτερη σημασία και ηρεμία από άλλα. Το Λούβρο του Άμπου Ντάμπι είναι ένα τέτοιο πολιτιστικό συγκρότημα που τραβά τους λάτρεις της τέχνης προς το μέρος του. Η εγκατάσταση έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τις γαλλικές αρχές και προσφέρει μεγάλη εικόνα της ανθρώπινης ιστορίας.

Ο χώρος περιλαμβάνει μουσεία και γκαλερί που απεικονίζουν έργα τέχνης και έργα τέχνης. Είναι το τέλειο μέρος για να βρείτε τις ρίζες της ανθρωπότητας και να θαυμάσετε την εξέλιξή τους με τα χρόνια. Επιπλέον, η αρχιτεκτονική του μουσείου είναι ένα αριστούργημα από μόνη της. Υπάρχουν πολλά άλλα σημεία που οριοθετούν τα ξόρκια και πτυχές της εγκατάστασης που πρέπει να εξερευνήσετε αυτοπροσώπως.

Ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο για να εξερευνήσετε και να μάθετε γιατί πρέπει να επισκεφθείτε το Λούβρο Αμπού Ντάμπι και να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας διεξοδικά.

Τα 6 κορυφαία σημεία του Λούβρου Αμπού Ντάμπι που δεν πρέπει να χάσετε

Το Λούβρο Άμπου Ντάμπι είναι ένα από τα πιο αξιόλογα εικονίδια της πολιτιστικής προόδου. Αποτελείται από μαγευτικά τοπία, αρχιτεκτονική, γκαλερί, μουσεία και πολλές άλλες πτυχές που τραβούν τους λάτρεις της τέχνης προς το μέρος του. Είναι το τέλειο μέρος που μπορείτε να επισκεφτείτε για να χαλαρώσετε τις σκέψεις σας και να επιτύχετε γαλήνη, ηρεμία και έλεγχο του μυαλού, του σώματος και της ψυχής σας.

Εδώ είναι τα σημαντικότερα σημεία του Λούβρου του Άμπου Ντάμπι που δεν πρέπει να χάσετε και πρέπει να εξερευνήσετε από κοντά.

1. Μόνιμες Στοές

Οι μόνιμες γκαλερί είναι το πρώτο και κύριο χαρακτηριστικό του Λούβρου του Άμπου Ντάμπι. Αυτές οι γκαλερί απεικονίζουν την ιστορία και την ιστορία της ανθρωπότητας σε σχεδόν δώδεκα κεφάλαια. Αυτά ρίχνουν φως στον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τους πολιτισμούς των ανθρώπων διαφόρων εποχών. Είναι σαν μια οπτική εγκυκλοπαίδεια που είναι αρκετά ελκυστική και εκφοβιστική ταυτόχρονα. Βοηθά τους επισκέπτες να αναγνωρίσουν τις ρίζες τους και να μάθουν περισσότερα για τους προγόνους τους. Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν εισιτήρια μέσω διαδικτύου και επιλέγουν λιγότερους κουλοχέρηδες για να εξερευνήσουν και να απολαύσουν τις γκαλερί στο Λούβρο Αμπού Ντάμπι με χαλαρό τρόπο.

λούβρο Αμπού Ντάμπι

2. Προσωρινές Εκθέσεις

Το επόμενο σημαντικό σημείο του Λούβρου του Άμπου Ντάμπι είναι οι προσωρινές εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσετε. Το μουσείο διοργανώνει σχεδόν τέσσερις εκθέσεις σε ένα χρόνο, ενώ συνεργάζεται με τις γαλλικές αρχές και τους ομολόγους του. Οι εκθέσεις ρίχνουν φως σε διάφορες πτυχές της ανθρωπότητας. Συνήθως βασίζονται σε συγκεκριμένα θέματα και εκτελούνται ζωντανά για συγκεκριμένο χρόνο. Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει κάποια συγκεκριμένη έκθεση, πρέπει να πάρετε το εισιτήριό σας εκ των προτέρων, για να μην χάσετε την ώρα και την προσωρινή έκθεση.

Διαβάστε επίσης: – https://www.teachworkoutlove.com/5-adventure-travelling-ideas-with-your-friends-in-2022/

3. Παιδικό Μουσείο

Το παιδικό μουσείο είναι ένα από τα πιο αξιόλογα αξιοθέατα του Λούβρου του Άμπου Ντάμπι. Το μουσείο οργανώνει εκθέσεις βασισμένες σε φιλικά προς τα παιδιά θέματα. Προσπαθεί να απεικονίσει συναισθήματα, παραδόσεις, αξίες και άλλες τέτοιες έννοιες μέσα από την τέχνη και το σχέδιο για καλύτερη κατανόηση των παιδιών. Το έργο τέχνης δεν βοηθά μόνο τα παιδιά να κατανοήσουν την έννοια, αλλά και να αναγνωρίσουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα που σχετίζεται με αυτό. Για παράδειγμα, μια έκθεση που βασίζεται στο θέμα των συναισθημάτων εισάγει συναισθήματα και καθοδηγεί τα παιδιά για το πώς να επικοινωνούν και να τα αντιμετωπίζουν.

4. Καγιάκ

Το καγιάκ είναι μια από τις πιο αξιόλογες δραστηριότητες που μπορείτε να εξερευνήσετε και να απολαύσετε στο Λούβρο του Άμπου Ντάμπι. Οι ενήλικες μπορούν να εξερευνήσουν τη δραστηριότητα μόνοι τους ακολουθώντας τους κανόνες και τις οδηγίες ασφαλείας της εγκατάστασης. Αντίθετα, τα ανθρωπάκια μπορούν να απολαύσουν ξεναγήσεις στο καγιάκ junior και να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία τους. Μπορείτε είτε να επιλέξετε καγιάκ με ανατολή του ηλίου ή καγιάκ με πανσέληνο ανάλογα με τη σκοπιμότητα και τις προτιμήσεις σας. Εκτός από αυτό, μια αναζωογονητική περιήγηση στο πάρκο θα σας κάνει να επισκέπτεστε κάθε τόσο και να αγκαλιάζετε την ηρεμία.

λούβρο Αμπού Ντάμπι

5. Συνεδρία Immersive Flow

Η καθηλωτική συνεδρία ροής είναι το απόλυτο highlight του Λούβρου του Άμπου Ντάμπι που πρέπει να το εξερευνήσετε μία φορά. Είναι μια συνεδρία γιόγκα στη γραφική ατμόσφαιρα των γκαλερί του Λούβρου. Οι εκπαιδευτές γιόγκα είναι εκεί για να καθοδηγήσουν και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να συνδεθούν με τον εσωτερικό τους εαυτό και να πετύχουν τους στόχους τους. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να κάνουν ένα ταξίδι αυτο-μετασχηματισμού με πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ηχητική θεραπεία, επανορθωτικές διατάσεις και διαλογισμό για να αναπτύξετε μια τέλεια σύνδεση μεταξύ του μυαλού, του σώματος και της ψυχής σας.

Διαβάστε επίσης: – https://www.teachworkoutlove.com/casual-looks-to-keep-you-cool-this-summer/

6. Dome: Rain of Light Effect

Το εφέ Dome, Rain of Light είναι το τελευταίο αλλά πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Λούβρου του Άμπου Ντάμπι. Είναι η επιτομή του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και της έλξης. Ο θόλος έχει δημιουργηθεί με μέταλλο λαμβάνοντας υπόψη την τέλεια γεωμετρία. Το φυσικό φως ακτινοβολεί μέσα από τις μικρότερες οπές του μεταλλικού θόλου και δημιουργεί ένα εφέ βροχής φωτός. Είναι αρκετά μαγευτικό και μένει χαραγμένο στη μνήμη των επισκεπτών. Θα πρέπει να αγοράσετε εισιτήρια μέσω Διαδικτύου και να κατευθυνθείτε προς τα αξιοθέατα του Άμπου Ντάμπι για να εξερευνήσετε τον τρούλο, αν σας ενδιαφέρουν τα αρχιτεκτονικά θαύματα.

Μπείτε στον πειρασμό να επισκεφτείτε το Λούβρο Άμπου Ντάμπι;

Εάν επιθυμείτε να εξερευνήσετε το Λούβρο στο Άμπου Ντάμπι αυτοπροσώπως, προγραμματίστε την επίσκεψή σας εκ των προτέρων, διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να την αποδώσετε. Πάρτε τα εισιτήριά σας στο Λούβρο στο Άμπου Ντάμπι online ενώ επιλέγετε τις κατάλληλες χρονοθυρίδες και κατευθυνθείτε προς την εγκατάσταση για να μαγευτείτε από τις λεπτομέρειες.

Schreibe einen Kommentar