Κύριο επίπεδο ανανέωσης με το The Home Depot

1
Κύριο επίπεδο ανανέωσης με το The Home Depot

Αυτή η ανάρτηση έχει χορηγηθεί από Το Home Depot

Έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που ανανεώσαμε την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι μας και ήρθε η ώρα για μια ανανέωση. Δουλέψαμε με τις διακοσμητικές σειρές του The Home Depot, Stylewell και Home Decorators Collection, για να προσθέσουμε λίγη ζωή στο χώρο μας. Γνωρίζατε ότι το The Home Depot πουλάει και είδη διακόσμησης σπιτιού!; Βασικά οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε από καρέκλες μέχρι πετσέτες και πιάτα, το The Home Depot πουλάει! Έχουν μια εκπληκτική επιλογή από πολλές κορυφαίες μάρκες, όπως η StyleWell και η Συλλογή Διακοσμητών Σπιτιών που είναι αποκλειστικά διαθέσιμα στο Το Home Depot. Θα μπορούσα εύκολα να επιπλώσω και να διακοσμήσω ολόκληρο το σπίτι μου Το Home Depot! Ελάτε να δείτε τι διάλεξα και γιατί μου αρέσει! (όλες οι πηγές συνδέονται στο κάτω μέρος της ανάρτησης)

ΠΡΙΝ (όταν μετακομίσαμε για πρώτη φορά)

Τα παράθυρα στην τραπεζαρία και το σαλόνι κάνουν τη διαφορά, κάνοντας αυτόν τον χώρο ελαφρύ και φωτεινό!

ΠΡΙΝ (όταν μετακομίσαμε για πρώτη φορά)

ΜΕΤΑ

Η κουζίνα μας έχει προχωρήσει πολύ! Η διάταξη είναι πολύ πιο ανοιχτή και λειτουργική και τα κρεμαστά φωτιστικά είναι το δεύτερο αγαπημένο μου μέρος! Έβγαλαν τόσο πολύ φως, φωτίζοντας ολόκληρη την κουζίνα.

Λατρεύω τη ζεστασιά και την υφή από τα οποία προέρχονται τα νέα μας σκαμπό πάγκου Stylewell στο The Home Depot προσθέστε στο χώρο. Μέχρι στιγμής τα έχουν κρατήσει υπέροχα με τα παιδιά και είναι πολύ άνετα.

Μου αρέσει η θέα που ανεβαίνω τις σκάλες!

Τα νέα μας μενταγιόν κουζίνας είναι εντυπωσιακά και λειτουργικά. Επειδή δεν μπορούμε να έχουμε χωνευτό φωτισμό με την ξύλινη οροφή μας, προσθέσαμε μια λευκή απόχρωση που διαχέει το φως πάνω-κάτω. Μου αρέσει επίσης ο ορισμός που προσθέτουν οι μαύρες προφορές.

Τα ανοιχτά ράφια δεν χρειάζεται να είναι γεμάτα. Συμβουλή, δημιουργήστε σωρούς από παρόμοια αντικείμενα που χρησιμοποιείτε καθημερινά, έτσι κρατάτε τα ράφια σας τακτοποιημένα και τακτοποιημένα! Τοποθετήστε αντικείμενα που χρησιμοποιείτε λιγότερο συχνά στο επάνω ράφι. Στρώστε αντικείμενα διαφορετικού ύψους με πιο ψηλά αντικείμενα στο πίσω μέρος και δουλέψτε σε ομάδες των τριών.

Λατρεύω αυτά τα πιάτα από πέτρα, φαίνονται ιδιαίτερα αλλά πλένονται στο πλυντήριο πιάτων (και αντέχουν επίσης καλά!)

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που οι καρέκλες τραπεζαρίας με ζαχαρωτά είναι επίσης από το The Home Depot! Οι μαύρες πινελιές και οι καθαρές γραμμές ενσωματώνονται εύκολα στον χώρο μας, φέρνοντας πολύ ενδιαφέρον και υφή.

Η τραπεζαρία είναι επίσης α Κατάστημα ειδών σπιτιού εύρημα! Είναι η τέλεια απόχρωση ενός ξύλου με υφή και ταιριάζει τέλεια στον χώρο μας!

Προσθέσαμε επίσης ένα ζευγάρι νέες καρέκλες στο σαλόνι μας. Λατρεύω τα ανοιχτά χέρια και τα πόδια, ώστε να μπορούμε να βλέπουμε κατευθείαν από το παράθυρο πίσω. Είναι επίσης τόσο άνετα! Η τέλεια εφαρμογή!

Ευχαριστώ πολύ που περάσατε! Σας ευχαριστώ Το Home Depot για τη χορηγία αυτής της ανάρτησης! Όπως πάντα, μοιράζομαι μόνο προϊόντα και επωνυμίες που αγαπώ και έχω μια καλή εμπειρία!

ΠΗΓΕΣ

πάγκο σκαμπό | κρεμαστά φωτιστικά | επιφάνεια κοπής | γκρίζα πέτρινα πιάτα | καρέκλες τραπεζαρίας με μπαστούνι | τραπέζι δείπνου | μαύρες καρέκλες σαλονιού | ξύλινα σκεύη | δρομέας κουζίνας | δρομέας κουζίνας | καθημερινά λευκά πιάτα | μπλέντερ από ανοξείδωτο χάλυβα | μη τοξικά κεραμικά αντικολλητικά τηγάνια

Schreibe einen Kommentar