Μάθετε να διαβάζετε με το Reading Eggs

4
Μάθετε να διαβάζετε με το Reading Eggs

Αυτό το άρθρο είναι σε συνεργασία με το Reading Eggs and their Learn to Read.

Κάθε γονιός θέλει να βοηθήσει το παιδί του να μάθει να διαβάζει. Ωστόσο, η φωνητική και η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας μπορεί να είναι δύσκολα, επομένως ένα διαδραστικό και συναρπαστικό πρόγραμμα μπορεί να είναι χρήσιμο. Διαβάζοντας αυγά είναι μια εξαιρετική πηγή μάθησης που συνδυάζει παιχνίδια, τραγούδια και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες για να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν φωνητικά και γραμματική. Οι γονείς και οι δάσκαλοι μπορούν να βασίζονται στο Reading Eggs για να βοηθήσουν το παιδί ή τα παιδιά τους να βελτιώσουν τις αναγνωστικές τους δεξιότητες. εδώ και χρόνια, αποτελούν αξιόπιστη πηγή αναγνωστικής εκπαίδευσης για πολλές οικογένειες.

Μάθετε να διαβάζετε με το Reading Eggs

Το Reading Eggs περιέχει τέσσερα διαφορετικά προγράμματα ανάγνωσης: Reading Eggs, Reading Eggs Junior, Fast Phonics και Reading Eggspress. Τα ηλικιακά εύρη για τα προγράμματα είναι 2-13! Εάν ένα παιδί πέφτει έξω από το ηλικιακό εύρος αλλά χρειάζεται επιπλέον βοήθεια με το διάβασμα, υπάρχει ένα τεστ τοποθέτησης. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει περισσότερα από το να βοηθά ένα παιδί να μάθει να διαβάζει. Παρέχει δεξιότητες ορθογραφίας, γραμματικής, στίξης και κατανόησης ανάγνωσης. Εκτός από τα προγράμματα ανάγνωσης, υπάρχει ένα πρόγραμμα μαθηματικών που ονομάζεται Mathseeds για ηλικίες 3-9 ετών.

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στα προγράμματα από το Reading Eggs που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν να διαβάζουν:

Μάθετε να διαβάζετε με το Reading Eggs

Διαβάζοντας αυγά- Δημιουργήθηκε για να προσελκύσει παιδιά ηλικίας 3-7 ετών μέσω δομημένων ατομικών μαθημάτων για τη διδασκαλία γραμμάτων, φωνητικών και λέξεων όρασης.

ένα στιγμιότυπο οθόνης αναγνώρισης γραμμάτων

Reading Eggs Junior- Αυτό το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των παιδιών ηλικίας 2-4 ετών. Τα μαθήματα είναι γεμάτα με κινούμενα σχέδια, παιχνίδια και δραστηριότητες προσχολικής ηλικίας για την οικοδόμηση και ενίσχυση των δεξιοτήτων πρώιμης ανάγνωσης.

Γρήγορη φωνητική- Μια εξαιρετική πηγή ανάγνωσης για παιδιά ηλικίας 5–10 ετών που αρχίζουν να μαθαίνουν να διαβάζουν και μεγαλύτερα παιδιά που χρειάζονται επιπλέον εξάσκηση. Αυτό το πρόγραμμα περιέχει μαθήματα με γρήγορους ρυθμούς αλλά διασκεδαστικά! Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν αναγνώριση γραμμάτων, ανάμειξη και ορθογραφία. Ιδανικό για πρωτοεμφανιζόμενους αναγνώστες ή αναγνώστες που χρειάζονται κάποια επιπλέον δουλειά. Είναι μια καταπληκτική προσθήκη στα άλλα προγράμματα Reading Eggs για να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και να τους δώσει αυτοπεποίθηση μέσα από ένα διασκεδαστικό διαδραστικό παιχνίδι!

Στιγμιότυπο οθόνης με μείγματα λέξεων

Διαβάζοντας Αυγοπίεση- Αυτό το επίπεδο έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 7-13 ετών. Ένα παιδί που έχει μάθει βασικά φωνητικά θα αρχίσει να χρησιμοποιεί αυτό το επίπεδο. Χρήση πραγματικών βιβλίων ανάγνωσης, βελτίωση της ορθογραφίας και αύξηση της αναγνωστικής κατανόησης μέσω συναρπαστικού και διαδραστικού περιεχομένου.

Κάθε πρόγραμμα έχει έναν διασκεδαστικό πίνακα χαρτών που δείχνει στο παιδί την πρόοδό του. Καθώς προχωρούν, περιηγούνται τον χάρτη και συλλέγουν μάρκες. Κερδίζουν επίσης αυγά για την ολοκλήρωση μαθημάτων που μπορούν να «εξαργυρωθούν» για διασκεδαστικά είδη στο κατάστημα για το avatar τους ή το σπίτι που δημιουργούν.

Στιγμιότυπο οθόνης του εικονικού χάρτη

Εκτός από τα προγράμματα ανάγνωσης, προσφέρουν Mathseeds. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για την ενίσχυση των μαθηματικών δεξιοτήτων για παιδιά 3-9. Ακολουθεί την ίδια μέθοδο με χάρτη και διαδραστικά μαθήματα.

Μάθετε να διαβάζετε το διαδραστικό πρόγραμμα

Ο γονικός πίνακας εργαλείων είναι εύκολος στην πλοήγηση. μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον γρήγορο έλεγχο της προόδου ενός παιδιού. Θα δείξει την εκτιμώμενη ηλικία ανάγνωσης του παιδιού και τις δεξιότητες ανάγνωσης που κατέκτησε. Εάν ένα παιδί χρειάζεται επιπλέον εξάσκηση σε μια δεξιότητα, το Reading Eggs προσφέρει εκτυπώσιμα φύλλα εργασίας που αντιστοιχούν στα μαθήματα. Όχι μόνο βοηθάει τα παιδιά να συνεχίσουν τις δεξιότητές τους καθώς μαθαίνουν να διαβάζουν, αλλά λειτουργεί και στις δεξιότητες γραφής. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τεκμηρίωση για ένα χαρτοφυλάκιο.

Ένα παιδί που χρησιμοποιεί το Reading Eggs σε ένα tablet

Το Reading Eggs είναι ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό πρόγραμμα ανάγνωσης που προσφέρει φωνητικά, φωνητική επίγνωση, λεξιλόγιο, κατανόηση ανάγνωσης και ευχέρεια. Επιπλέον, απασχολεί τα παιδιά με τραγούδια, πολύχρωμους χαρακτήρες και ανταμοιβές. Μπορείτε επίσης να δείτε τις κριτικές μας από πέρυσι, όταν εξετάσαμε το Reading Eggs.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Yvonne B. από yvonne_thelifewebuild για τη συγγραφή αυτού του εισαγωγικού άρθρου.


Schreibe einen Kommentar