Μάθετε πώς να ξεπερνάτε τις αυτοπεριοριστικές σας πεποιθήσεις

2
Μάθετε πώς να ξεπερνάτε τις αυτοπεριοριστικές σας πεποιθήσεις

Μερικές φορές οι δικές μας πεποιθήσεις μπορούν να περιορίσουν την ικανότητά μας στην τάξη – αυτές ονομάζονται αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις. Ο σημερινός καλεσμένος, ο Δρ. Brandon Beck, μας βοηθά να μάθουμε πώς να αντιμετωπίζουμε τις αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις μας, να εκτιμούμε τα θετικά πράγματα που έχουμε κάνει και να προχωρήσουμε προς ένα λαμπρότερο μέλλον.

Πώς να ξεπεράσετε τις αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις σας επεισόδιο 714

Ανάδοχος: Educaplay καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να δοκιμάσει την πλατφόρμα τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σταυρόλεξα, παιχνίδια μνήμης, παιχνίδια χαρτών, ανακατωτά, αντιστοίχιση και περισσότερες εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε αυτόν τον ευέλικτο ιστότοπο. Παω σε www.educaplay.com, Εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό. Τότε αρχίζει η διασκέδαση! Όχι μόνο μπορείτε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε δραστηριότητες που έχουν δημιουργηθεί από άλλους δασκάλους και να τις μοιραστείτε εύκολα στο Google Classroom. Μπορείτε ακόμη και να κερδίσετε ένα Ελεύθερος λογαριασμός premium όταν μοιραστείτε την κριτική σας για το Educaplay με το hashtag #EducaplaywithUS. Δοκιμάστε το Educaplay σήμερα!

Ταχυδρομείο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). ΕΝΑ τρόπος να γίνει η Ευρώπη.

Μάθετε πώς να ξεπερνάτε τις αυτοπεριοριστικές σας πεποιθήσεις

Εγγραφείτε στο Show

Λάβετε πίστωση! Ορισμένα σχολεία, περιφέρειες και οργανισμοί επιτρέπουν την ακρόαση podcast. Είτε το κάνουν είτε όχι, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ακρόαση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε Πρότυπο PD podcast Hyperdoc. Απλώς δημιουργήστε ένα αντίγραφο και προσαρμόστε το για χρήση ή εκτυπώστε το. Εάν δεν έχετε Έγγραφα Google, απλώς χρησιμοποιήστε αυτό το PDF.

Βιογραφικό του Dr. Brandon Beck όπως υποβλήθηκε

Δόκτωρ Μπράντον ΜπεκΟ Δρ. Brandon Beck είναι Πιστοποιημένος από το Εθνικό Συμβούλιο δάσκαλος και βραβευμένος επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου. Είναι ο συγγραφέας του νέου βιβλίου „Ξεκλείδωμα απεριόριστου δυναμικού” κυκλοφόρησε από το Codebreaker τον Δεκέμβριο του 2020.

Είναι επίσης κάτοχος διδακτορικού τίτλου στην Εκπαιδευτική Ηγεσία. Ο πρωταρχικός του σκοπός ως παιδαγωγός και ηγέτης δασκάλου είναι ένας απλός: «Να εμπνεύσει τους ανθρώπους (ενήλικες και παιδιά) να έχουν πίστη στον εαυτό τους και να πιστεύουν στην εσωτερική τους ιδιοφυΐα».

Είναι δάσκαλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για 20 χρόνια, μονόγλωσσος, διπλός καθηγητής ξένων γλωσσών και διαθέτει ευρύ φάσμα εκπαιδευτικής εμπειρίας σε ευέλικτα περιβάλλοντα. Είναι επίσης Καθηγητής στο Manhattanville College της Νέας Υόρκης, συντάκτης και κριτής για το AASA Journal of Scholarship & Practice, τακτικός παρουσιαστής σε κρατικά, περιφερειακά και εθνικά συνέδρια, ένας παρακινητικός ομιλητής για φοιτητές και εκπαιδευτικούς, προπονητής ζωής και εκπαίδευση σύμβουλος.

Ως ομιλητής, συγγραφέας, εκπαιδευτικός και σύμβουλος, οι τομείς εξειδίκευσής του περιλαμβάνουν:

  • Ανακαλύπτοντας ξανά το «Γιατί» σας
  • Αυτο-αποτελεσματικότητα και νοοτροπία ανάπτυξης
  • Κοινωνική-Συναισθηματική Μάθηση
  • Μαθητές Αγγλικής Γλώσσας
  • Πολιτισμικά ανταποκρινόμενη διδασκαλία
  • Τα Θεραπευτικά Ζώα στα σχολεία

Ο Δρ. Μπεκ είναι Εθνικός Εκπαιδευτής Mutt-i-grees. Το Mutt-i-grees είναι ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από τη Σχολή του Πανεπιστημίου Yale για τον 21ο αιώνα σε συνεργασία με το North Shore Animal League of American και το Pet Savers Foundation. Το πρόγραμμα σπουδών Mutt-i-grees είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα κοινωνικο-συναισθηματικής μάθησης Pre-K – Grade 12 που φέρνει υιοθετημένα σκυλιά καταφύγιο στα σχολεία.

Ο Δρ. Μπεκ είναι επίσης επιχειρηματίας, πρώην ημι-επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή είναι εθνικά πιστοποιημένος εκπαιδευτής για την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Επιπλέον, έχει προπονήσει ομάδες ποδοσφαίρου γυμνασίου και Premier που έχουν κερδίσει πολλά πρωταθλήματα πολιτειών, περιφερειακών και εθνικών πρωταθλημάτων.

Αποκάλυψη της σύνδεσης υλικού: Αυτό είναι ένα „επεισόδιο podcast με χορηγία“. Η εταιρεία που το υποστήριξε με αποζημίωσε μέσω πληρωμής σε μετρητά, δώρου ή κάτι άλλο αξιόλογο για να συμπεριλάβω μια αναφορά στο προϊόν της. Ανεξάρτητα, προτείνω μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που πιστεύω ότι θα είναι καλές για τους αναγνώστες μου και είναι από εταιρείες που μπορώ να προτείνω. Το αποκαλύπτω αυτό σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου 16 CFR, Μέρος 255: „Οδηγοί σχετικά με τη χρήση εγκρίσεων και μαρτυριών στη διαφήμιση.“

Μην χάσετε ποτέ ένα επεισόδιο

Αποκτήστε το 10λεπτο Teacher Show στα εισερχόμενά σας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

Schreibe einen Kommentar