Μάθετε τη μέθοδο χειμερινής σποράς | Ξεκινήστε το Seeds Outdoors

0
Μάθετε τη μέθοδο χειμερινής σποράς |  Ξεκινήστε το Seeds Outdoors

Η χειμερινή σπορά είναι ένας εύκολος και διασκεδαστικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τη φαγούρα της κηπουρικής τους πιο κρύους μήνες, ενώ παράλληλα ξεκινήστε με την καλλιέργεια λουλουδιών και καλλιέργειες δροσερής εποχής που θα απογειωθούν την άνοιξη. Στο επεισόδιο encore αυτής της εβδομάδας, εξηγώ πώς λειτουργεί η χειμερινή σπορά και προσδιορίζω τους τύπους σπόρων που είναι οι καλύτεροι υποψήφιοι για την επιτυχή εφαρμογή αυτής της εύκολης μεθόδου εκκίνησης σπόρων.

Η χειμερινή σπορά είναι ιδανική για κηπουρούς με περιορισμένο διαθέσιμο εσωτερικό χώρο για την εκκίνηση των σπόρων και είναι μια απλή μέθοδος — απλά φυτέψτε τη και ξεχάστε την — για να ξεκινήσετε σπόρους που απαιτούν ψυχρή στρωματοποίηση. Ακόμη και όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές, μπορείτε να πιάσετε τα χέρια σας στο χώμα και να έχετε την ικανοποίηση να σπείρετε τους πρώτους σπόρους της νέας περιόδου κηπουρικής εβδομάδες ή και μήνες πριν έρθει η ώρα να ξεκινήσετε τους σπόρους σε εσωτερικούς χώρους.

Ένας χιονισμένος κήπος.

Όταν ο κήπος είναι αδρανής, μπορείτε να ικανοποιήσετε τη φαγούρα της κηπουρικής με χειμερινή σπορά.

Η κηπουρός Trudi Davidoff πρωτοστάτησε στη μέθοδο χειμερινής σποράς πριν από περισσότερα από 20 χρόνια στο σπίτι της στο Long Island στη Νέα Υόρκη. Ως αρχάριος εκκινητής σπόρων εκείνη την εποχή, η Trudi ανακάλυψε ότι, χρησιμοποιώντας δοχεία ως μίνι-θερμοκήπια με χώμα γλάστρας, μπορούσε να μιμηθεί τη φυσική διαδικασία που περνούν πολλοί σπόροι: Οι σπόροι ψύχονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα και μετά φυτρώνουν την κατάλληλη στιγμή , όταν οι υψηλές θερμοκρασίες τους ξυπνούν.

Για μια λεπτομερή εξήγηση των πλεονεκτημάτων της χειμερινής σποράς και οδηγίες για το πώς να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά σημειώσεις της εκπομπής από την αρχική προβολή.

Χειμερινή σπορά σε κανάτες ανακυκλωμένου γάλακτος.

Γαλακτοδοχεία, κολλητική ταινία και χώμα είναι όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα μίνι θερμοκήπιο για χειμερινή σπορά. Απλώς ορίστε το και ξεχάστε το!

Για να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους αρχικούς σπόρους, από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μου joegardener Online Gardening Academy Εκκίνηση Master Seed το μάθημα θα επανεκκινήσει στα τέλη αυτού του μήνα. Μπορείς εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε όταν ξεκινήσουν οι εγγραφές.

Εάν δεν έχετε ήδη ακούσει για μια επισκόπηση της χειμερινής σποράς, μπορείτε να το κάνετε τώρα κάνοντας κύλιση στην κορυφή της σελίδας και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Αναπαραγωγή στην πράσινη γραμμή κάτω από τον τίτλο της σελίδας.

Είχατε επιτυχία με τη χειμερινή σπορά; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Εγγραφείτε στο ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακό σεμινάριο μου
Seed Basics & Beyond: 9 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε τα φυτά από σπόρους

Επιλέξτε την ημέρα και την ώρα παρακάτω και λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ WEBINAR ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ

Σύνδεσμοι & Πόροι

Ορισμένοι σύνδεσμοι προϊόντων σε αυτόν τον οδηγό είναι σύνδεσμοι συνεργατών. Δείτε την πλήρη αποκάλυψη παρακάτω.

Επεισόδιο 37: Starting Seeds Indoors: The Non-Negotiables for Success, Pt. 1

Επεισόδιο 94: How to Start and Care for Seedlings Indoors: My Steps for Success

Επεισόδιο 130: Χειμερινή σπορά: Ένας απλός τρόπος για να ξεκινήσετε με επιτυχία τους σπόρους σε εξωτερικούς χώρους

joegardenerTV YouTube: Πώς να μάθετε αν οι σπόροι είναι ακόμα καλοί

joegardenerTV YouTube: Βλάστηση σπόρων – Εύκολα κόλπα για περισσότερη επιτυχία

Seed Basics & Beyond Webinar: 9 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε τα φυτά από το Seed

joegardener Online Gardening Academy™: Τρία δημοφιλή μαθήματα για τις βασικές αρχές της κηπουρικής. διαχείριση παρασίτων, ασθενειών και ζιζανίων. και ξεκινούν οι σπόροι!

joegardener Online Gardening Academy Master Seed Starting: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε τα δικά σας φυτά από σπόρους — σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επανεκκίνηση την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021.

joegardenerTV YouTube

Ενημερωτικό δελτίο joegardener

joegardener Facebook

joegardener Ομάδα Facebook

joegardener Instagram

ιοπαδός Pinterest

joegardener Twitter

Μεγαλώνοντας έναν πιο πράσινο κόσμο®

GGWTV YouTube

WinterSown.org του Trudi Davidoff

Στυλό ζωγραφικής

Θερμοκήπιο Megastore – Ο χορηγός επεισοδίου podcast και ο εμπορικός συνεργάτης μας joegardener.com – Εισαγάγετε τον κωδικό JOEGARDENER για έκπτωση 10% στην παραγγελία σας

Κουτί άγριας αλάσκας θαλασσινών – Ο χορηγός επεισοδίου podcast και ο εμπορικός συνεργάτης μας joegardener.com – Εισαγάγετε τον κωδικό «Joe» στο ταμείο για δύο ειδικά μπόνους μόνο για τους ακροατές μας podcast – 2 κιλά καβούρι Dungeness με την πρώτη σας παραγγελία και δωρεάν χτένια για όλη τη διάρκεια της συνδρομής σας.

Βιολογικοί σπόροι υψηλής κοπήςΟ χορηγός επεισοδίου podcast και ο εμπορικός συνεργάτης μας joegardener.com – Εισαγάγετε τον κωδικό JGSEEDS για 10% έκπτωση σε παραγγελίες 50 $ και άνω

*Αποκάλυψη: Ορισμένοι σύνδεσμοι προϊόντων σε αυτόν τον οδηγό είναι σύνδεσμοι συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι θα λάβουμε προμήθεια εάν αγοράσετε. Ωστόσο, καμία από τις τιμές αυτών των πόρων δεν έχει αυξηθεί για να μας αποζημιώσει. Κανένα από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε αποζημίωση που επηρεάζει τη συμπερίληψή τους εδώ. Η επιλογή όλων των στοιχείων που εμφανίζονται σε αυτήν την ανάρτηση και το podcast βασίστηκαν αποκλειστικά στην αξία και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάστηκαν από οποιοδήποτε συνεργάτη ή οικονομικό κίνητρο ή συμβατική σχέση. Τη στιγμή της συγγραφής αυτής της έκθεσης, ο Joe Lamp’l έχει επαγγελματικές σχέσεις με τις ακόλουθες εταιρείες που μπορεί να έχουν προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ανάρτηση και το podcast: Rain Bird, Corona Tools, Milorganite, Soil3, Exmark, Greenhouse Megastore, High Mowing Organic Seeds και Κουτί άγριας Αλάσκας θαλασσινών. Αυτές οι εταιρείες είναι είτε Brand Partners joegardener.com ή/και διαφημιστείτε στον ιστότοπό μας. Ωστόσο, δεν λαμβάνουμε καμία πρόσθετη αποζημίωση από τις πωλήσεις ή την προώθηση του προϊόντος τους μέσω αυτού του οδηγού. Η συμπερίληψη οποιωνδήποτε προϊόντων που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση είναι εντελώς ανεξάρτητη και αποκλειστική από οποιαδήποτε σχέση.

Schreibe einen Kommentar