Μελέτη μονάδας Light of Mine για το σπίτι σας –

6
Μελέτη μονάδας Light of Mine για το σπίτι σας –

Αυτό το άρθρο είναι σε συνεργασία με την Tower of Light Christian Resources LLC.

Για οικογένειες που απολαμβάνουν καλή λογοτεχνία στο σπίτι τους και θέλουν να βουτήξουν βαθύτερα στα βιβλία χρησιμοποιώντας μελέτες ενοτήτων, η Towers of Light Christian Resources, LLC προσφέρει Το φως μου Unit Study- Premium.

Η Towers of Light Christian Resources LLC εκδίδει βιβλία που μπορούν να διαβάσουν μαθητές/παιδιά που βασίζονται στη Βίβλο και μοιράζονται τις χριστιανικές αξίες. Τώρα, αποφάσισαν να το κάνουν ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσουν μια μοναδιαία μελέτη για να ακολουθήσουν το πρώτο βιβλίο της σειράς Towers of Light.

Light of Mine Unit Study για το Homeschool σας

Μελέτη μονάδας Light of Mine

Η Towers of Light Christian Resources σχεδίασε αυτή τη μοναδιαία μελέτη ώστε να διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Κάθε μέρα της Μονάδας Μελέτης, οι μαθητές θα διαβάζουν ένα κεφάλαιο. Τα κεφάλαια ποικίλλουν σε μήκος αλλά κατά μέσο όρο 10-12 σελίδες το καθένα. Οι δυνατοί αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν το βιβλίο μόνοι τους. Εναλλακτικά, οι οικογένειες μπορεί να θέλουν να το διαβάσουν ως ανάγνωση. Οι οικογένειες με πολλά παιδιά μπορεί να ζητούν από όλους να διαβάζουν με τη σειρά τους δυνατά.

Light of Mine Unit Study- Premium συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζονται για να ζωντανέψει το βιβλίο.

  • Χαρτόδετο μυθιστόρημα
  • ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
  • Pathway Personal Player
  • USB Flash Drive που περιέχει MP3 Audiobook
Φωτογραφία του βιβλίου, μελέτη ενότητας και ψηφιακή έκδοση

Η Towers of Light Christian Resources, LLC προσφέρει επίσης μια ψηφιακή έκδοση!

  • Kindle έκδοση του μυθιστορήματος (διατίθεται για αγορά ή μέσω του Kindle Unlimited)
  • Η μελέτη ψηφιακής μονάδας περιλαμβάνεται στην έκδοση Kindle
  • Ηχητικό βιβλίο διαθέσιμο από την Audible.

Το τετράδιο εργασίας είναι η ενότητα μελέτης και περιέχει όλα όσα χρειάζονται ο μαθητής και ο γονέας. Το βιβλίο εργασίας περιλαμβάνει μια σύντομη εισαγωγή και έναν μονοσέλιδο οδηγό καθηγητή. Επειδή είναι αναλώσιμο τετράδιο εργασίας, κάθε μαθητής θα χρειαστεί ένα. Η Ενότητα Μελέτη καθορίζει κάθε εβδομάδα ένα μοτίβο πέντε ημερών που αποτελείται από καθημερινή ανάγνωση, λεξιλόγιο, μνήμη γραφών και ερωτήσεις κατανόησης ανάγνωσης. Επιπλέον, κάθε εβδομάδα περιλαμβάνει μια σελίδα χρωματισμού, ένα παζλ και μια πρακτική δραστηριότητα.

Μια φωτογραφία της μελέτης μονάδας που χρησιμοποιείται.  Διαβάστε τις Κριτικές!

ο Το φως μου Το βιβλίο έχει 222 σελίδες. Είναι το πρώτο βιβλίο μιας σειράς έξι βιβλίων. Γραμμένο από τον Άλεν Μπρόκεν, το μυθιστόρημα ακολουθεί τις περιπέτειες της Λόρεν, του Έιντεν και του Ίθαν, καθώς προσπαθούν να περιηγηθούν στη ζωή χωρίς τους γονείς τους να τους καθοδηγούν. Με τα τρία ευλογημένα κατοικίδιά τους, πρέπει να σταματήσουν τους πράκτορες του Σκοτεινού από το να σβήσουν το Φως και να καταδικάσουν το σπίτι τους στο αιώνιο Σκοτάδι.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο Premium;

Η Stacey Bradshaw αφηγείται το Το φως μου ακουστικό βιβλίο. Η μορφή μονάδας flash USB επιτρέπει στις οικογένειες να ακούν την ανάγνωση δυνατά μαζί. Οι οικογένειες που ακούν ηχητικά βιβλία ενώ οδηγούν, θα εκτιμήσουν τη δυνατότητα χρήσης των αρχείων USB MP3 στη θύρα USB των νεότερων οχημάτων.

Το Premium Bundle περιλαμβάνει επίσης το ηχητικό βιβλίο που έχει προφορτωθεί σε ένα Pathway Personal Player. Το Pathway Personal Player, που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους αναγνώστες που αγωνίζονται, επιτρέπει στους μαθητές να ακούν τα αρχεία MP3 ενώ διαβάζουν το χαρτόδετο μυθιστόρημα.

Συνδεθείτε με την Towers of Light Christian Resources, LLC και τον συγγραφέα Allen Brokken στα Social Media!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Erin S of Για Εκείνον και την Οικογένειά Μου για τη συγγραφή αυτού του Εισαγωγικού άρθρου.


Schreibe einen Kommentar