Νέος οργανισμός που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την ανάπτυξη πελατών και τις τεχνολογικές τάσεις

0
Νέος οργανισμός που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την ανάπτυξη πελατών και τις τεχνολογικές τάσεις

Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει την ανάπτυξη πελατών και τις τεχνολογικές τάσεις

WILMINGTON, DE – 24 Ιανουαρίου 2023 – Η Arkieva, κορυφαίος πάροχος λύσεων σχεδιασμού εφοδιαστικής αλυσίδας και παροχής συμβουλών, ανακοίνωσε σήμερα έναν νέο οργανισμό που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την ανάπτυξη πελατών και τις τάσεις τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων νέων ομάδων Κέντρου Αριστείας και Επαγγελματικών Υπηρεσιών.

Έχουν πραγματοποιηθεί οι ακόλουθες προσφορές:

  • Ο Edward Smith είναι ο νέος Παγκόσμιος Επικεφαλής Επαγγελματικών Υπηρεσιών, όπου θα ηγηθεί της εντολής της Arkieva να παρέχει λύσεις που κάνουν τους πελάτες μας επιτυχημένους, συμπεριλαμβανομένης της επίβλεψης της ομάδας Εμπειρίας Πελατών και Λύσεων και του Κέντρου Αριστείας.
  • Η Chris Richards είναι η νέα Αντιπρόεδρος, Εμπειρία Πελατών και Λύσεις, όπου θα παρέχει ηγεσία και στρατηγική κατεύθυνση με έμφαση στη διαχείριση σχέσεων, τη συνεπή παράδοση έργων και θα παρέχει εξαιρετική συνεχή υποστήριξη λύσεων.
  • Ο Jelle Clement είναι ο νέος Παγκόσμιος Διευθυντής του Κέντρου Αριστείας, όπου θα επικεντρωθεί στη βελτίωση της παράδοσης της Arkieva με τη θεσμοθέτηση βέλτιστων πρακτικών και την παροχή ειδικής κατάρτισης για συμβούλους.
  • Ο Ernie Untereiner είναι ο νέος Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, όπου θα συνεχίσει να ηγείται και να επεκτείνει μια ομάδα που επικεντρώνεται στην απόκτηση νέων πελατών, την ανάπτυξη της υπάρχουσας πελατειακής βάσης και τα προγράμματα μάρκετινγκ.
  • Ο Shankara Gurumurthy είναι ο νέος αντιπρόεδρος, Presales, όπου θα ηγηθεί μιας ομάδας ειδικών λύσεων που θα παρουσιάσουν την προσαρμογή της λύσης Arkieva στα επιχειρηματικά προβλήματα των μελλοντικών πελατών.

«Αυτή η νέα οργανωτική δομή επιτρέπει στην Arkieva να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες μας, να παρέχει μέγιστο όφελος από τις λύσεις μας και να μας καθοδηγεί σε αναδυόμενες τεχνολογίες όπως το SaaS, η μηχανική μάθηση και η τεχνητή νοημοσύνη», λέει ο Harpal Singh, Διευθύνων Σύμβουλος της Arkieva. Με άμεση ισχύ, αυτές οι αλλαγές αντικατοπτρίζουν τους βασικούς πυλώνες της αποστολής της Arkieva: ταλέντο, τεχνολογία και μεταμόρφωση.

ΠΕΡΙ ΑΡΚΙΕΒΑ

Οδηγώντας τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό μέσω καλύτερων διαδικασιών σχεδιασμού της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Για σχεδόν 30 χρόνια, η Arkieva έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών με εστίαση σαν λέιζερ στην επιχειρηματική απόδοση. Έχουμε αναλύσει, αναπτύξει, συγκεντρώσει, δοκιμάσει και ξαναδοκιμάσει τις καλύτερες λύσεις για τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που η Arkieva χαίρει τόσο καλής εκτίμησης στην κοινότητα των αναλυτών και έχει τόσο ισχυρά ποσοστά διατήρησης πελατών και επιχειρηματικές παραπομπές.

Είμαστε παράγοντες αλλαγής στον πυρήνα μας και πάντα πιέζουμε τους εαυτούς μας να δημιουργήσουμε λύσεις που όχι μόνο λύνουν τις σημερινές προκλήσεις, αλλά και αυτές του αύριο. Με τον πιο απλό και διαισθητικό τρόπο.

Τελικά, το λογισμικό και η ικανότητα της Arkieva σήμερα αντικατοπτρίζουν τόσο την εμπειρία μας όσο και την επιθυμία μας να καινοτομούμε, να δημιουργούμε και να είμαστε στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ανυπομονούμε για κάθε νέα πρόκληση. Είναι στο DNA μας.

Η Αρκίεβα. Χωρίς χνούδι. Απλά πραγματικές λύσεις.

Συνδεθείτε με την Arkieva

Schreibe einen Kommentar